Pod jedan zetovi su vozači plaćeni iz holdinga- tj. mojeg prireza. Nije mi žao da prodavačice u dmu imaju veliku plaću, ali mislim da je nešto jako krivo u društvu ako liječnici imaju manje plaće od takvih, tradicionalno manje plaćenih, zanimanja. Skroz sam OT, ali uvijek to ovako ide: prvo se tvrdi da liječnici uopće nemaju tako male plaće, nego da pretjeruju i izmišljaju, onda kad ispadne da ipak imaju, onda se redovito izvlače primjeri teta iz konzuma koje jedva preživljavaju. vrhunac mi je bio kad mi je par ljudi reklo da sam si to sama htijela- bavit se medicinom, pa eto. Na temu! Da li bih htijela da mi dijete studira 6 godina užasno zahtijevan fax, da onda stažira godinu dana za siću, da onda- ako je bio vrhunski student- dobije specijalizaciju koju želi, da onda specijalizira 5 godina uz postdiplomsk i dežurstva sa svom odgovornošću koju liječnićki posao nosi? ( I koja je znatno veća od one tete iz dma)? Ne. Odgovorno tvrdim da ne želim da mi djeca u Hrvatskoj završe medicinu. Nije vrijedno. Eto.