Pokazuje rezultate 1 do 50 od 275

Tema: Boriti njihove bitke?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    nego bih ispričala drugu situaciju (iako je i ta povezana s ovom prvom, jer sam se godinama u ovoj prvoj
    postavljala da je dijete treba samo riještiti, da ne smije biti cendrava, a to je sve bio stav mame te curice koji sam ja progutala kao štuka)
    Uf, meni se ta situacija nimalo ne sviđa, vrlo je neugodna i to mi ne izgleda kao nešto što dijete može samo riješiti. Pa vidiš da ne može ni učiteljica. Tu mislim da bi se moralo uključiti roditelje tog malog.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

edit: ovo je bilo nakon prvog aleksinog posta
    Ja ne bih čak ni rekla da je to uopće nešto između V. i tog malog. Mali jednostavno sve vas tlači, pa i stanare zgrade. Niti je to V.-in problem, niti to ona treba rješavati.
    Zapravo, jedini njen problem je bio što joj tata na tren nije vjerovao, ali, eto, to je prošlo.
    Posljednje uređivanje od Jurana : 06.11.2013. at 12:46

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    edit: ovo je bilo nakon prvog aleksinog posta
    Ja ne bih čak ni rekla da je to uopće nešto između V. i tog malog. Mali jednostavno sve vas tlači, pa i stanare zgrade. Niti je to V.-in problem, niti to ona treba rješavati.
    Zapravo, jedini njen problem je bio što joj tata na tren nije vjerovao, ali, eto, to je prošlo.
    x

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Uf, meni se ta situacija nimalo ne sviđa, vrlo je neugodna i to mi ne izgleda kao nešto što dijete može samo riješiti. Pa vidiš da ne može ni učiteljica. Tu mislim da bi se moralo uključiti roditelje tog malog.
    Prema mom iskustvu, to ti je beznadno.

Nama su isto zvonikali, bacali petarde na balkon, ulazili u ulaz (nemamo šifru nego ključ, ali vrli susjedi ponekad ostave pritvorena vrata), da ne opisujem.... Popričala sa roditeljima više puta ali oni ne kuže u čemu je problem ili se prave da ne kuže, kažu da su to "dječja posla". Uffff.... Ništa nismo riješili. Malo odahnem kad se interes ovakvih baraba preseli na druge klince, ali to cirkulira - ne zna se kad ćeš ponovno doći na red. Ta bagra nema ni straha ni poštovanja prema nikome. Njihova je logika (a to su čuli doma od odraslih) da su maloljetni i da im nitko ništa ne može.

Ja tješim sina da će takve život kad tad naučiti sve ono što nisu uspjeli učitelji, što su propustili roditelji i drugi... Ufff, jadna mi je to utjeha.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •