sneki mila grlim! nisi mi se bas trebala pridruziti u cekanju 2014-e, ne bih ti zamjerila da nisi![]()
sneki mila grlim! nisi mi se bas trebala pridruziti u cekanju 2014-e, ne bih ti zamjerila da nisi![]()
Sneki draga....samo hrabro dalje...drago mi je da vec planiras daljnje postupke....![]()
evo ja isto prijavljujem iscekivanje! danas 2 8-st embrijcica presli u moj incubator, tamo im je najbolje![]()
![]()
Puckica![]()
Snekica
Boogie woogie -držim fige!
vidimo se u pon. drzi mi se do tad.
Nije me bilo par dana i sve ste se raspisale.
Vecinu vas ne poznam, ali vas ovdje pratim i jako mi je drago da ima toliko lijepih vijesti.
Kraj godine nam je plodonosan i nadam se da ce nesto tog lijepog doci i do nas trudilica i usrecit nas.
Cure drzim vam fige da sve uspije i da sto prije uzmete svoj smotuljak u ruke.
Draga snekiidemo hrabro dalje do cilja
Svima želim puno srećice, tužnice grlim a trudnice ljubim!!!!
Frćka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepu betu sutra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
svim tužnicama veeeeeliki![]()
Frćka za duplanje bete sutra
Novim trudnicama sam već čestitala, a svima koje čekaju bilo šta želim najveću sreću sa sretnim krajem!!!
Joj Sneki! A šta drugo da ti kažem osim samo naprijed, do cilja
Puckice, Boogie woogie, sretno!
Željkice, Sara![]()
Frćka držimpa ćemo
njanja1, ja nažalot ne znam. zanima i mene
Frcka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ß
strašna, kad ti je transfer?
Frćka![]()
![]()
da prijavim danasnje stanje, od 4 folikula dobili smo 4 jajne stanice. Dr. kaze super su.
Punkcija je danas ipak bila malo vise bolna nego zadnja 2 puta, al da se izdrzat ( ajme i taj vv ko u kamenom dobu, pa ne bi u zemlju propali kad bi dali mogucnost anestezije)
Sad se nadam da ce biti dobar tulum u labu i da ce se oploditi.
Strasna, sretno![]()
bravo i čestitke draga frćkice!
clemantis vibr vibr za dalje!
frčka,super beta..čestitam!! kaj moraš još ponavljat il sad samo čekaš ultrazvuk?
clematis,super za stanice,sad se samo neka sve oplode
Ajme clematis draga hvala ti! A kod tebe super razvoj dogadjaja. Sad nek se lijepo oplode i podijele. Kad si opet gore?
Posljednje uređivanje od Strašna : 25.11.2013. at 13:48
Frćka,,super!
clematis,i sad ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za super duper party!
boogie woogie ,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za beticu!
Mary123,sretno!
Snekice,![]()
Da se i javim i prijavim betu od 365!!!!! Jos ne mogu sebi doc!!!
Jeeeeeejjjj!!!!
Puckice i Frcka bravo!!! Neka se i dalje nastavi po skolski.
Splicanko koliko jos do tvoje bete?
puckice
nek sad bude skolski sve![]()
Frćka,puckicačestitam
Clemantisza dobar tulum u labu
Mary123 sretno sutra
Piki~~~~~~~~~~~~~
cure, jel koja od vas od estrofema 2mg (3x1tbl, dnevno) imala jaku križobolju, tj. bolove u slabinskom dijelu, nekako u visini bubrega?
počela piti u petak i odmah se razvila bol, danas se jedva digla iz kreveta...ne znam da li je slučajnost da mi se javila prosta križobolja baš u trenutku kad sam počela piti tablete, ili je to nuspojava!?uf... čitala na njemačkim forumima da to zna biti nuspojava, e sad...
u petak imam opet uzv...danas mi 6dc, čekam fet![]()
Pozdrav!
Evo da se i ja javim ovdje prije reda , ali trebam pomoć.
18.12. idem po lijekove pa sam u postupku u siječnju, no istekli mi brisevi i danas išla kod svog gig, koji me je otpilio da on ne vidi potrebu za brisevima i da mi može napraviti samo ako imam preporuku specijalista, a nemam jer smo termin dogovorili e mailom. Imam po prošloh postupka ali to je njemu staro i ne priznaje.
Imate li gin. za preporučit, stvarno mi je koma to sve plaćati, mislim ak ne nađem platit ću nekako (ne znam kak) ali moram si nać gin. Ja sam u Zg - Istok ali nije mi problem bilo gdje.
puckice,odlično,čestitam..nek se pozitivan niz nastavi!
Ja ovaj put nekako teško podnosim Estrofem...osjetim i neke bolove u ledjima, a imam i mučnine, pospana sam...
Nekako to sve pripisuje Estrofemu...neznam zašto, možda griješim.
Hmm, cudan neki svat taj tvoj ginic. Meni moja nikad nije radila probleme oko briseva i ostalog. Koliko znam prima nove pacijente pa se mozes probat prebacit kod nje ( poslat cu ti na pp)
Ali ako ti je vec zadnji put dao uputnicu za briseve zbog IVF-a onda bi mu trebala napomenuti da je potrebno svakih godinu dana napraviti nove nalaze i da bi ti definitivno trebao dati uputnicu.
Sretno