Pa ukupno gledajuci meni je od puknuca vodenjaka do izgona proslo 16 sati, ali samo 3 zadnja sata su me sibali trudovi i bilo je intenzivno. Bude to sve ok, kad god krene bit ce gotovo taj ili iduci dan kako god okrenes i sve se da pretrpiti za nase bebice. Nemoj unaprijed brinuti i strahovati, od toga nemas koristi.
Svim trbusastim suborkama zelim mirne trudnoce te brz i sto laksi porod, kad ugledate te male struce sve se zaboravi![]()

sad laganica do idućeg pregleda!
Noćas se mali i ja nikak dogovoriti kak ćemo spavati. Leđa i trbuh nisu u funkciji već dugo. Maleni ne voli desni bok - odmah se probudi i vrpolji, a na lijevi bok je izbacio svoju nogice i rukice i nisam mogla spavati na toj "grbi"...i tako smo se okretali pola noći ...
I još su jučer frendicu hospitalizirali jer je njen mali miš premalen za tt 

iako me još nisu ovako bolila križa i prepone ali je umor radio svoje
i griz od integralnog griza (kao zdravije a onda ga "zasolim" hrpom krašekspresa)
Ako nađeš nešto zanimljivo, podijeli s nama. Ja planiram radit tortu caprese, između ostalog. Prije par mjeseci sam ju prvi put jela, ali nikako da ju probam ispeći.A baš mi je nekako božićna s bademima, lješnjacima i čokoladom 
pa kad moraš ić,jel hitno?
a da probas u ck?