Stranica 285 od 288 PrviPrvi ... 185235275283284285286287 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 14,201 do 14,250 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Ja sam bila na pregledu, 9+3tt, eskimic je 27,3mm , za sad je sve ok, hematoma nema... Vidjeli smo male izdanke rucica i nozica i veliku glavu , kontrola za 3tj i kaze dr da razmislimo o onom pregledu sta se radi u 15tt, mjerenje bedrene kosti i vadjenje krvi, zaboravila sam kako se zove... Jer nije obavezan a moze se napraviti ako hocemo.. kaze da ne brinem sto nema simptoma jer je sve super i sve odgovara tt... Pa sam malo mirnija..

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Bbella jao kako je lijepo čitati o tebi i Maksu ,hvala što si nam se javila i podjelila svoje iskustvo kao mama. Jedva čekam, ovako kad te čitam, baš kao što željkica kaže, najradje bi odmah rodila...sve mi je to nekako mmmmm, bas se rastopim

e da moja BB, termin je za dva dana, punih 40 tt.... baš će mi biti ćudno što neču imat s kim nazdravit , hm, sa Maksićem

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

jejja super za pregled, samo nek je sve ok!

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

i jesi se dole oporavila? Nadam se da ne boli više

Bravo Bleubella, bravo

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    tako je meni jučer bilo neugodno pitat dr jel normalno da me doli boli kad se okrećem u krevetu ili kad hodam, bilo mi neugodno objasnit mu odnosno pokazat prstom,jel to pubična kost,jel to tako pred porod normalno da boli?
    ah ja sa svojim pitanjima!nemojte mi se smijat
    Evo da se i ja malo javim ovako u finišu. Sad sam u 34 tt i imam točno takve bolove već skoro 3 tj s tim da zadnjih tjedan dana doslovno nekad jedva hodam. Boli me pubična kost ( skoro pa i na dodir) i iznad te kosti kao da sam prerezana na pola. Kad ležim je ok i nemam niti kontrakcija ni ništa drugo. U četvrtak sam opet u bolnici na kontroli pa ćemo vidjet.

Bb maleni ti je slatkis!

magi7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Pozdrav curke.evo i mi usli u 34 tjedan.termin 20.1. Zadnjih tjedan dana jaako lose spavam.beba je ok.cestitke mumi i bbeli na deckicima.da i mi opet cekamo decka

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
    i jesi se dole oporavila? Nadam se da ne boli više

Bravo Bleubella, bravo
    na savjet patronažne ispirem ranu sa kupkom od hrastove kore i mažem kantarionovim uljem i sad je ok. ne zateže više.
    zapravo ne mažem kantarionovim uljem jer me strah to dirati, ne znam ni gdje je rez, probala sam napipati da namažem al ne ide, bojim se pogledati na ogledalo tak da ja nabacam tog ulja pa gdje završi, valjda i do rane bude došlo

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Bluebella možeš slobodno mlijeko zamrznuti imaš za kupit posebne vrećice i neka tekućina u koje se to sve skupa drži jer šteta je bacat,moja nevjesta je zamrzavala mlijeko pa mogu ti je pitat ako želiš.

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    Bluebella možeš slobodno mlijeko zamrznuti imaš za kupit posebne vrećice i neka tekućina u koje se to sve skupa drži jer šteta je bacat,moja nevjesta je zamrzavala mlijeko pa mogu ti je pitat ako želiš.
    može.. pitaj, ne znam nikoga tko je zamrzavao, samo što sam na forumu čitala. javi mi na pp

thanks

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Blubella super koliko mlijeka imaš
    A kada vidim tvog prelatkog miša ja bi najrađe sada otišla u rađaonu ali neka još malo izdržat ču jai to...ajme ja sam tako nestrpljiva. Dnevno najmanje tri puta pogledam u kalendar da slučajno datum nisam falila i da je prošao još jedan dan više

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Nego do kojeg tjedna se pije Magnezij?

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj corinaII prvotno napisa Vidi poruku
    Nego do kojeg tjedna se pije Magnezij?
    ja sam do 37tt. inače se pije do 36tt, al meni je dr. produžila za još taj jedan tjedan

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Bbella lijepo te čitati

jejja super za pregled, vidiš da je otišao glupi hematom

I ja bila na pregledu. Frajer raste kako treba, moj cerviks stoji na istoj dijagnozi. Još odmirujem ovu godinu i onda sam slobodna

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

BB, znaš da ne smiješ izdajati do kraja? onda potičeš još veću produkciju. kad malac ne papa, a cice su na rubu eksplozije, izdoji samo da si popusti pritisak. ubrzo će se sve to stabilizirati i potražnja i ponuda će se uravnotežiti...

fakat je med medeni - podsjeća me na N. i ona je bila čupasta i crna a na kraju plavuša

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

bravo vrci , godina će proletit....

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj butterfly101 prvotno napisa Vidi poruku
    Bbella jao kako je lijepo čitati o tebi i Maksu ,hvala što si nam se javila i podjelila svoje iskustvo kao mama. Jedva čekam, ovako kad te čitam, baš kao što željkica kaže, najradje bi odmah rodila...sve mi je to nekako mmmmm, bas se rastopim

e da moja BB, termin je za dva dana, punih 40 tt.... baš će mi biti ćudno što neču imat s kim nazdravit , hm, sa Maksićem
    budemo mi nazdravile....
    meni još ne ide u glavu da su trudnoća i porod iza mene....

jedva čekam sve vaše izvještaje s poroda i prvih dana doma.... predivno je to. gledam slike iz rađaone i bolnice svaki dan, imam i video prvog dojenja još na stolu na kojem sam rodila.... suze mi dođu svaki put. neopisive emocije.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Vrci i jejja za preglede!!!!!!!!!!!

Vrci onda si još malo na mirovanju godina je pri kraju i možeš u život

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Da, ako budem u stanju onda Iznenadila sam se koliki mi trbuh kad sam se obukla u robu koja nije trenirka + široka majica

I moram odlučiti gdje ću roditi, a pojma nemam. Vinogradska ili Sveti Duh
    Posljednje uređivanje od Vrci : 03.12.2013. at 20:10

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Vrci bravo za pregled. Brzo će i ova godina proći još malo manje od 30 dana

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    BB, znaš da ne smiješ izdajati do kraja? onda potičeš još veću produkciju. kad malac ne papa, a cice su na rubu eksplozije, izdoji samo da si popusti pritisak. ubrzo će se sve to stabilizirati i potražnja i ponuda će se uravnotežiti...

fakat je med medeni - podsjeća me na N. i ona je bila čupasta i crna a na kraju plavuša
    Znam znam... izdojila sam samo da poposti pritisak, dragi je to na bočicu dao Maksu, pa sam ga ja onda stavila jos na tu cicu da dobije i ono masno mlijeko sto bude na kraju.

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Evo i mi danas bili na pregledu.Jedna ljubav 30 mm-9+6 tt,druga ljubav 25 mm-9+3 tt.Sve je dobro.Presretna sam i čekamo slijedeći pregled za 3 tj.
    Pozz svima
    Bbella,kod tebe sve ide tako lako i porod i dojenje

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Jejja, Vrci i Ignis bravo za preglede bas uživam citati lijepe vijesti

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    Ej, valjda ćeš i nama napisati priču?
    napisana i objavljenja na pričama s poroda

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Bluebella prvotno napisa Vidi poruku
    Predivno!

Ja odoh urediti "frizuru" za pregled

Tipkamo se kasnije!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

dobro jutro cure stize kafica
    kod nas teski minus , toliko hladno al opet dobro bar se ne mora nigdje ici iz kuce .

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Jejja, Vrci, Ignis bravo za preglede, Ginger sretno danas!

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

leeloo77, magi7, Ignis hej cure, tipkajte tu s nama ovo još malo vremena 2u1 ili 3u1 kako koja

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    BB, znaš da ne smiješ izdajati do kraja? onda potičeš još veću produkciju. kad malac ne papa, a cice su na rubu eksplozije, izdoji samo da si popusti pritisak. ubrzo će se sve to stabilizirati i potražnja i ponuda će se uravnotežiti.
    je istina, to se sječam s tečaja o dojenju, samo onaj dio oko bradavice - iako meni to još sve S- fantasy-drama

Citiraj Bluebella prvotno napisa Vidi poruku
    idem idem

Dobro jutro trudnice, manje veće

Mi sinoć završili na večeri u jednom restoranu i nismo skužili da su na stolu do nas karmine - i tako mi gugućemo kada ono govorancija možete misliti koja - ja se nakraju rasplakala jer mi je preksutra i 12-ta godišnjica kako je tata umro. Al sam se fino napapala, prošetala i spavala bez buđenja, osim jednog za wc a i to sam se jedva ustala kako sam bila umorna

Vrci šteta kaj još moraš mirovati ali kako kažeš najvažnije da se nije stanje pogoršalo

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Bbella,ja sam zbog mastitisa morala izdajati visak i sad u toj cici uvijek imam vise mlijeka i stalno se moram izdajat..u zacaranom sam krugu..
    I taj visak sam u pocetku zamrzavala,a sad mu tata da na bocicu kad mene nema doma( onih mojih dva sata dnevno)

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Brrr koje hladno jutro, castim sve cajekom i kroasanima za mojih 29tt

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

jutro!
    Jejja, Vrci i Ignis bravo za preglede,super da je sve u redu
    ginger,sretno danas na pregledu
    ja danas brojim 10tt,nekak mi to brzo prošlo,jedva čekam da prođu još ta 2 tjedna,da vidim ak mrvica raste i jel sve ok

analoneta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

cure UPOMOC!!!!!!!! beta mi je 5509 dobro je poduplala se ALI na pregled kod doktorice idem vec u utorak 10.12.... nasla sam na kalendaru to bi bilo 5+4 HOCU LI VIDJETI OTKUCAJE!!!!!!!!!!!!!!!!

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Disiii draga

Mislim da je rano za otkucaje,ali svasta je moguce. Nemoj previse ocekivati,mozda te iznenadi.
    Ja sam ih cula na 6+1

sybylle avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Jejja, Vrci i Ignis BRAVO za lijepe vijesti s pregleda!

Ginger, sretno danas!

Čestitke svima koji zaokružuje tjedne danas Mi zaokružili 27

Analoneta, ja sam isto išla odmah nakon bete na prvi uzv i tad smo vidjeli 2 gestacijske vrećice, a već tjedan dana iza toga i duplo titranje Tako da vjerojatno sad i nećeš vidjeti otkucaje još, ali već tjedan dana kasnije bi mogla, ne brini...samo po običaju treba strpljenja

Idem čitat Bluebellinu priču!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

anoneta, rano je to...mozda i vidis, al veca je vjerojatnost da ne
    ja sam bila na 5+6 i vidjeli su se
    al dva dana u tom periodu cine razliku
    i bravo za duplanje!

Mi se vratili s pregleda...nista spektakularno
    uloziva za jagodicu prsta, sto je super za trecu trudnocu i ove tjedne
    znaci da mi ni landranje zadnjih dana, ni masovno pecenje kolaca, a ni seks nisu utjecali na nalaz...
    kontrola za 3 tjedna i nakon toga u TA (ajme)
    Jedino sam dobila vaginete zbog pojacanog iscjetka
    Mjerili bebu nismo
    I to je to, nas dvije nastavljamo po starom
    Posljednje uređivanje od Ginger : 04.12.2013. at 12:37

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj analoneta prvotno napisa Vidi poruku
    cure UPOMOC!!!!!!!! beta mi je 5509 dobro je poduplala se ALI na pregled kod doktorice idem vec u utorak 10.12.... nasla sam na kalendaru to bi bilo 5+4 HOCU LI VIDJETI OTKUCAJE!!!!!!!!!!!!!!!!
    mi smo na VV-u s 5+4 vidjeli otkucaje ali veća je vjerojatnost da se neće vidjeti. opusti se

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Sybylle čestitke na tjednima Iz moje perspektive to izgleda dalekooooo.Samo neka idu tjedni
    svima koji su danas ne pregledu

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Danas punimo tjedne evo mene 34tt
    Ginger bravo za pregled

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala na čestitkama za moj pregled

Ginger tvoje je stanje super, samo tako dalje. Dobro, nemoj se baš sad preforsirati, ali bit će to sve uredno

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

cure za tjedne , pa baš ste se sve zaredale isti dan....

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Buterflly daj ajde rodi više da mi nazdravljamo tebi i tvojoj bebici
    Nego kako si nam ti ? Ima li kakvih pomaka kod tebe ? Ili čekamo čekamo .......

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

čini mi se da taj mali neće van, pa sam mu rekla ako se ne želi dogovorit da ja mogu i dalje tako!
    Svi mi nešto prognoziraju, ali ne preostaje drugo nego čekanje....još će me i željkica prešišat!
    Sutra nam je termin,ali nista od toga!

fijolica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Pozdrav svim trudnicama! Nakon duuugih nekoliko godina, evo me napokon na ovoj temi. U 10. sam tjednu trudnoće i za sada su Drago mi je vidjeti da vas ima dosta s twinsićima jer imam masu pitanja, nedooumica, strepnji... Kao i sve vi u početku, vjerujem.
    Za početak, osjećam neko štrecanje na lijevoj donjoj strani trbuha koje se širi prema preponi. Je li moguće da se već rastežu ligamenti? Ima li koja sličnih iskustava?

p.s. Zavidim curama koje su pri kraju i blizu terminu, meni se to čini kao daleka budućnost, da ne kažem SF...

sybylle avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj fijolica prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svim trudnicama! Nakon duuugih nekoliko godina, evo me napokon na ovoj temi. U 10. sam tjednu trudnoće i za sada su Drago mi je vidjeti da vas ima dosta s twinsićima jer imam masu pitanja, nedooumica, strepnji... Kao i sve vi u početku, vjerujem.
    Za početak, osjećam neko štrecanje na lijevoj donjoj strani trbuha koje se širi prema preponi. Je li moguće da se već rastežu ligamenti? Ima li koja sličnih iskustava?

p.s. Zavidim curama koje su pri kraju i blizu terminu, meni se to čini kao daleka budućnost, da ne kažem SF...
    Čestitam!!! Baš je lijepo da nam se pridružila još jedna trudnica i to s duplićima

Vjerujem da se to ligamenti rastežu. Ja sam od samog početka osjećala ta štrecanja, probadanja i zatezanja i to dosta dugo. Nisam mogla vjerovati da se to tako brzo i naglo širi, ali ispalo je da je tako. A kako se tebi čine naši termini jako daleki, meni se čini jako daleko 36 tjedana i više-još uvijek predano odbrojavam dane do tog famoznog 36.tjedna i nadam se da sve bude dobro.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Cestitam,fijolica na dva srceka

Leptirice,ja sam bila uvjerena da cu prenjeti..cak sam se plasila induciranog..na sam dan poroda sam obavljala plac,setnje,pranje kose,feniranje-sve uobicajno..nije mi ni u snu bilo da cu rodit..kad eto,frajer je odluxio tocno na termin van
    Ko zna,mozda i ti sutra postanes mama

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

fijolica cestitam i dobro nam dosla
    sto se tice tog strecanja meni to normalno bilo valjda se materica brze i jace rasteze pa se bas osjeti , a to nije nista kako ce tek kasnije da se razvlaci imaces osjecaj kad se budu krenuli dizati gore ko da ce ti stomak eksplodirati . i da ne tako davno i ja sam zavidila ovima sto su vec daleko otisle a sad imam osjecaj ko da je sve proletjelo kako se blizimo kraju, tako vjeruj mi cim udjes u drugo tromjesjecje proleti i vec si u trecem , a onda lagano krece panika.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

fijolice čestitam na dvi mrvice. i mene je brinulo to štrecanje ali dr mi je rekao da je to jači pritisak na jednu stranu mjehura. možda su ti oba dvoje malo više na jednoj strani. barem je tako meni bilo u samom početku.

sybylle avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Evo nešto zanimljivo na što sam naišla, a za što nikad prije nisam čula. Radi o stanju koje se na engleskom zove "pica" ( ne znam prijevod), a radi se o tome da žena u trudnoći ima snažnu želju konzumirati razne stvari koje nisu hrana Jeste se ikad susrele s tim??

http://www.babycenter.com/404_what-c...QXwyMDEzMTIwNA..

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Kredu, zemlju i tako? Uglavnom se radi o manjku nečega u ishrani, kako sam skužila

fijolica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Hvala na dobrodošlici i na odgovorima. Drago mi je da nemam samo ja tegobe Majko mila, kako će to onda izgledati za par mjeseci ako se već sada osjećam ovako. Boss , kud veća paranoja u zadnjem trimestru, mene sad već pere. Taman su malo mučnine popustile (a bile su zaista u duplo) kad eto bolova... A mislila sam kako ću uživati u trudnoći. Umjesto toga svaki dan nova paranojica. No dobro, naviknut ću se, samo neka su oni (ili one) meni tu.
    Mame blizanaca, daleko ste vi ispred mene i nadam se da će vrijeme zaista proletjeti do nekog 30+ tjedna. Ja si mantram broj 35, nakon toga kako bude.

fijolica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Očito mi ne nedostaje željeza kad ne žudim za sisanjem leda (potvrdio nalaz krvi). Baš me zanima šta bi mi moja gin savjetovala da joj kažem da me hvata želja za grickanjem plastike

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •