Stranica 75 od 259 PrviPrvi ... 2565737475767785125175 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,701 do 3,750 od 12933

Tema: Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

cure čitam vas ali se nemam kad javiti...čim otipkam prvo slovo jedno od ovo dvoje me prekine...
    prvo pozdrav novim curama od jedne gotov pa nove ...pa čitava 1/3 BR-a je iza mene...
    kavofob jesi bolje?ma čim ti na girje tražiš, dobro si ...

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    e i nisam se zahvalila zasadskuliranoj sto me usporedila s onom prezgodnom zenskom.
    sasa ako si kao ona ženskica sa fotke onda si woooow ...

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

je, bolje sam, tnx. skoro cijeli dan se izležavam, jedino sam digla dupe da girje i tenisice za trčanje malo pogledam.

palčice, nisu mi se svidjele gumirane girje u polleu, uzet ću si onu natjecateljsku. jako mi se svidjela uživo pa ću radije malo duže skupljati novce i uzeti ono što mi se sviđa

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

kavofob, u snazi koju sam ti spomenula) znaju imat s vremena na vrijeme preko vikenda besplatne radionice kako za one koji koriste kbell tako i za početnike, da ih propagiraju, tako da bacaj oko. Uvik bude na fitness.com.hr članak za poziv na radionicu

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

prijavak zwow 40. tebalo mi je 14:40 minuta sto je puno, ali bilo mi je cijelo popodne zlo tako da je i ovo ok. i zwow 56.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja sam se danas totalno ubila od skijanja. Krenuli napraviti 'đir' pa skužili da smo u knap s vremenom za vratit se... Uglavnom, više nego dovoljno fizičke aktivnosti za danas.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ne znam. ja nisam neka skijasica, ali ja se jedva zadišem na skijama. nemrem reć da me iscrpi. jel ova dobra http://www.fitness.com.hr/shop/oprem...bell-12kg.aspx ?

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    Lol, zhang tek sam sad skužila tvoju lokaciju..
    Aha
    Nije gym doslovno, ali jest mentalno

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Je sasa, kaza mi mm. Poslije kad budeš još luđa imat ćeš nehrđajuće i tako to.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ne znam. ja nisam neka skijasica, ali ja se jedva zadišem na skijama. nemrem reć da me iscrpi.
    Isto je i kod mene.
    Ali danas smo krenuli na kružnu turu. I kad smo došli do pola kruga, shvatili smo da nećemo imati dovoljno vremena za dovršiti krug i stići na vrijeme po djecu u školu. Pa je ispalo da smo skijali od 10:15 do 15:30 bez pauze (osim na žici). A na skijama sam bila od 9:30 do 16:15 jer sam 'skijala' s A. prije i poslije njene škole.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

to je drugo maruska. mi smo na skijanju sa curom od 18 mjeseci tako da sam maksimalno dva sata na skijama sveukupno. jer se stalno izmjenjujemo. i ovo malo dijete ste dali u skolu skijanja? kako ide?
    palčice hvala. taj je relativno jeftin. cijene u polleu su me zgrozile. mislim da još uvijek nisam u fazi da za kbell dam 600 kuna!

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ma ne, ovi sa certificiranja, nehrđajući (što stavih sliku) i vječni dođu oko 350kn - 12kg. 600 nikad nećeš ni trebati dati.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

. i ovo malo dijete ste dali u skolu skijanja? kako ide?
    !
    A je super. Ali ona je i inače motorički jaka.
    Sviđa joj se u školi - našla je i 'dečka'. Jedino se bojim da joj ne postane dosadno, jer su ona i 'dečko' napredniji od ostatka grupe.

(meni je škola prilično važna jer sam 'priučeni' skijaš tako da je moja tehnika nikakva)

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ipak sam za svaki slučaj odlučila napraviti bar nešto mrskih mi sklekova. Javim rezultat.

evey avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Danas sam otišla na kettlebell trening. Bilo mi je super sviđa mi se jako i namjeravam nastaviti za sada.

Na kraju treninga 200 čučnjeva u komadu.

Osim toga popodne odradila i izazov trbusnjaka + 2x 5 military pushups.

Baš se dobro danas osjećam. :-

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Jutro. 7 maglovitih kilometara odrađeno.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

evey može na pp kod koga? Baš mi je drago.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Zwow 56 i 30 sklekova, muskih do poda :D

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

u jebate anci, 30 sklekova

ja sam baš jutros gledala koliko tih sklekova mogu, koma koma!
    kad se usporedim s prije početka ikakvog vježbanja, mogu reći da je uspjeh što uopće mogu stajati u stavu za sklek i eto pomaknuti se tih par centimetara
    muške do poda ću doživjeti valjda nikad

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Betty, samo hrabro naprijed, nema nam druge!
    Moji su bili u serijama 3x10.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

palčice koliko ti je vremena trebalo?

Anci ja ne mogu sklekove do poda. radim da mi ruke dođu paralelno s podom. ne mogu ni one uz tijelo, samo široke.

sklekovi su stvarno teška vježba i treba dosta truda za male pomake.

tako i sa chinovima. uspjela sam stići od 1 do 4 u čini mi se mjesec i pol svakodnevnog vježbanja

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

uf ja mrzim sklekove, pogotovo jer mislim da ionako imam jake ruke i ramena :/

vratili se s biokova popodne, sta reci, bilo je prekrasno! priroda predivna, pogled, drustvo, kucica.... sve odlicno!
    stavit cu slike u web album pa cu nalipit link

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

Meni su teski, no vise ih ne mrzim, sad ih volim. Jer sam ih uspjela napraviti i da citiram chris, tako nas prekrasno oblikuju.
    I ja imam sira ramena, no nekako ne vjerujem da se mogu tako razjacati.

MB, dakle, ne vadi se na ramena, nije to samo tako
    Posljednje uređivanje od Anci : 09.01.2014. at 19:17

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

ja nisam ni blizu skleka, onog pravog...i ovaj sa spuštenim nogama mi je klimav...jedva čekam dan kad ću napraviti par poštenih onih muških,pa da se hvališem kolegama ...vjerujem da ih većina ne može uraditi niti jedan...ono bila bi totalna fora...
    prijavljujem za ovo tri dana total body utorak,speed 1.0 srijeda i danas cardio...užasno sam ga uradila,ne pamtim kad mi je ovako teško bilo odvježbati...
    malena beba jedva čekam vidjeti slike ...

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

anci
    ma znam da nije ali se time tjesim kad mi se neda radit sklekove. mogu ih napravit 10 i onda krepam
    ali evo na zadnjem treningu je bila kombinacija sklekova i jos neceg i tako puta 3 i uspila sam napravit dvi serije
    na trecoj sam krepala

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja sam odradila prvo zwow 33- AMRAP 15 minu, dobar je. a onda zwow 47-AMRAP 12 minuta. u oba sam bila bolja od zuzi- yes. sklekove obožavam. ja imam siroka leđa i ramena koja su vježbanjem konačno postala lijepa, mišićava i oblikovana!

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Sad kad je sasa napisala, mogu i ja "skromno" dodati da sam se danas divila svojim ramenima. Nisu se prosirila, ali su se lijepo oblikovala. Bas su mi nekako kul

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj bubica27 prvotno napisa Vidi poruku
    znojim se mjesecima, dušu ispuštam a onda ispadnem krupnija i jačih nogu. Dobar je to osjećaj, volim ja to, ali rezultat bi trebao biti drugačiji, da kupujem hlače broj manje a ne veće.. Nije da me to jako muči, ali zapitam se da l da promjenim vježbe..bi li trebala svakodnevno a blažeg intenziteta ili nešto tako promjeniti..sad sam umjesto svakodnevnih prorijedila na 2-3 puta tjedno, jako su intenzivne (brzi tempo na nogama pa hop vježbe u položajima skleka; pa opet trčeće pa sklekovite kombinacije..)..pa ću vidjeti što mi je bolje
    vidis,a ja bi mogla ovu tvoju istu recenicu: znojim se mjesecima,dusu ispustam zavrsit sa: i onda nigdje misica.... ti ne zelis ono sto ja zelim....sto ti je zivot...
    ocito smo obe radile krivi work-out...ili si ti blazeno obdarena sa nekim ekstremno-lakim dobivanjem misicne mase...

e i nisam se zahvalila zasadskuliranoj sto me usporedila s onom prezgodnom zenskom.
    ful si me podsjetila na nju,i po gradji i frizuri,po meni ste jako slicne!

ja sam kupila girje kao te sa ovog linka, crvena gumirana...
    ne mogu turski sa 8icom,nema sanse...boli me zglob i ne mogu uopce ruku ukocit i ispruzit da se dignem... morat cu 6icu kupit...
    inace,vidim da sam malo oslabila otkad sam zadnji put radila sa njima,ima 3mj....swing sa 8icom mi je bilo skoro pa prelagan,sad vise i nije....

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Malo sam prizdravila, odradila alpha cardio (skoro cijeli )

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

i ja sam skupila neku virozu, jucer sam pauzirala ali danas sam odskakala alpha cardio
    i ja volim svoja ramena, iz one rubensovske zaobljenosti dobila su finu formu
    ne volim zato svoje krupne misice, nije to cisti nabildani misic, ali jaci su, bedra i listovi posebno, definitivno se ne bi mogli nazvati vretenastima
    vjj ce bolje izgledati kad vise smrsavim, postavila sam si cilj za ovo ljeto, da budem vise fit nego u zadnjih 10-tak godina :late_bloomer:

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

summer, ni moje noge nisu vretenaste. Možda u stilu vodenkonja koji je pojeo mladu gazelu i sada je do ljeta treba osloboditi.
    Ali, uvijek bih radije mišićavije nego tanjušne i slabašne nožice. Sklekove ljubim, ramena su mišićavija u najkraćem mogućem vremenu zahvaljujući njima.
    kavofob, nemam pojma, tempo mi nije odličan, ali je dosta dobra, zadovoljna sam s obzirom na pauzu.

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Jučer zwow14 malo modificirala na lakše utege u jednom trenu da ne krepam.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ja sam odbolovala svoje.

jučer sam radila zwow 18. težak je jer ima 5 rundi... treba pola sata za sve odraditi.

danas neki cardio mi je u planu.

palčice, u pravu si za sklekove. i ja ih ljubim

probala jučer koliko mogu dopodnih; samo 3 u komadu, na četvrtom ostanem zaljepljena za pod. normalnih (gdje nadlaktice dođu paralelno s podom) mogu 10 u seriji.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

kavofob da je sve ok sad!
    skulirana, moje je iskustvo da dosta brzo gubim kondiciju za repetitions s girjama, ali je i brzinski vraćam, tako da samo udri
    zhang, je li ti se štucalo kroz zadnjih sat vremena?! Skinula sam te par puta, onako.... odradila onaj "plivanje" workout jer mi se danas najbolje uklapa u tjedni program. Krepala. Nakon njega mi trebalo 10min sobnog da dođem sebi... Vrijeme 22'42'', opterećenje girja 12kg. Ne znam s koliko ona radi pa nemam pojma je li to bolje ili gore od nje... nakon toga 15min vijače po principu 50/10. Navečer planiram stretch T25 kao zamjenu za yogu X, on mi je odličan a osjećam da mi baš treba, a ionako sutra planiram yogu total body..

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

e da, zaboravih. Radila sam jučer prvi put ABS/core workout iz P90X+. Ako nekome treba malo napredniji abs/core, ovaj duboko preporučam, ušao je u uski krug meni najdražih

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Danči, deprimiraš me kad kreneš nabrajati što si sve odradila i što ćeš još odraditi u jednom danu. Nekome bi to bilo dovoljno za cijeli tjedan

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ma pusti me.....rekla ti da me drži neka unutarnja nervoza i nikako da me se okani . Tad je najbolji neki ovakav workout od kojeg se moje tresu i ruke i noge, bolje nego tuđe

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

netko od nervoze jede junk, a Danči vježba... nije loše tako biti nervozan

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Bravo, Danči.

Ja sam bfbm-ala danas.

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ovakvo vrijeme mi ne odgovara za trčanje vani, pa sam danas otišla u teretanu (ali samo na trčanje). Uzela sam neki program koji oponaša brdsko trčanje - trčiš stalnom brzinom a nagib se mijenja. Odradila 4,75 km, pri brzini od 8,5 km/h.
    Kakva su vaša iskustva s trčanjem na traci?

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Danči29 prvotno napisa Vidi poruku
    e da, zaboravih. Radila sam jučer prvi put ABS/core workout iz P90X+. Ako nekome treba malo napredniji abs/core, ovaj duboko preporučam, ušao je u uski krug meni najdražih

Kol'ko traje?

Danas smo planirali na trcanje, no vrijeme nas je zeznulo. A kako imam nekih planova (kino bez djece :D), nisam bas stigla ubaciti nesto. Pa je ovo kao neki rest day. S 30 sklekova.

Danci, ti si ustvari luda
    Zaboravila sam komentirati tvoj super score neki dan, onaj butt workout! Svaka cast!

Pokazala sam muzu par vjezbi pa je napravio par serija jucer i eno ga na neofenima

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Danči29 prvotno napisa Vidi poruku
    zhang, je li ti se štucalo kroz zadnjih sat vremena?! Skinula sam te par puta, onako.... odradila onaj "plivanje" workout jer mi se danas najbolje uklapa u tjedni program. Krepala. Nakon njega mi trebalo 10min sobnog da dođem sebi... Vrijeme 22'42'', opterećenje girja 12kg. Ne znam s koliko ona radi pa nemam pojma je li to bolje ili gore od nje... nakon toga 15min vijače po principu 50/10. Navečer planiram stretch T25 kao zamjenu za yogu X, on mi je odličan a osjećam da mi baš treba, a ionako sutra planiram yogu total body..
    Isuseibozesveti, danci ti si luda...
    da ti se iskupim, i ja sam odradila ovaj trening.
    I trebalo mi je 33:05 i to sa girjom od 7,5kg.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    netko od nervoze jede junk, a Danči vježba... nije loše tako biti nervozan
    hahaha danci kicks ass

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Kakav je to trening? I ja bih probala.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

danas sam radila zwow 18- kavofob mrzim te. osobno, to mi je jedan od najtežih bw treninga, a trebalo mi je 32 minute za 5 rundi. dovoljno je reći da sam umirala na prvoj i sizila i razmišljala da ga skratim na 3 runde, a burpiji su najlaksa vježba u treningu.
    sutra zasluženi rest day. bas sam ponosna jer sam odradila treninge na skijanju.
    danchi ti si fakat luda.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ja sam odradila prvo zwow 33- AMRAP 15 minu, dobar je. a onda zwow 47-AMRAP 12 minuta. u oba sam bila bolja od zuzi- yes.!
    a cime su tebe hranili dok si bila mala

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj j-la prvotno napisa Vidi poruku
    ....,pa da se hvališem kolegama ...vjerujem da ih većina ne može uraditi niti jedan...ono bila bi totalna fora....
    a ja sam sigurna da niti jedan ne moze zgibova koliko ja. Ajd dobro, pretjerujem. Jedan sigurno moze

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

danas sam radila zwow 18- kavofob mrzim te

točno sam to ja mislila jučer. da odradim samo 3 runde. al kako ću u tekicu napisati zwow 18, ako napravim samo 3 runde!?

onda sam teškom mukom odradila 4. i bila sam mrtva, pa rekoh sad više nije ni važno... i odradih petu

nego, ja nisam mjerila vrijeme, radila sam sa zuzi prve dvije runde i onda mi je krepao net. onako od oka sam rekla da treba pola sata, činilo mi se tu negdje.

danas opet bolujem i preskačem vježbanje :S

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •