cure čitam vas ali se nemam kad javiti...čim otipkam prvo slovo jedno od ovo dvoje me prekine...
prvo pozdrav novim curama od jedne gotov pa nove...pa čitava 1/3 BR-a je iza mene...
kavofob jesi bolje?ma čim ti na girje tražiš, dobro si...
cure čitam vas ali se nemam kad javiti...čim otipkam prvo slovo jedno od ovo dvoje me prekine...
prvo pozdrav novim curama od jedne gotov pa nove...pa čitava 1/3 BR-a je iza mene...
kavofob jesi bolje?ma čim ti na girje tražiš, dobro si...
je, bolje sam, tnx. skoro cijeli dan se izležavam, jedino sam digla dupe da girje i tenisice za trčanje malo pogledam.
palčice, nisu mi se svidjele gumirane girje u polleu, uzet ću si onu natjecateljsku. jako mi se svidjela uživo pa ću radije malo duže skupljati novce i uzeti ono što mi se sviđa![]()
kavofob, u snazi koju sam ti spomenula) znaju imat s vremena na vrijeme preko vikenda besplatne radionice kako za one koji koriste kbell tako i za početnike, da ih propagiraju, tako da bacaj oko. Uvik bude na fitness.com.hr članak za poziv na radionicu![]()
prijavak zwow 40. tebalo mi je 14:40 minuta sto je puno, ali bilo mi je cijelo popodne zlo tako da je i ovo ok. i zwow 56.
Ja sam se danas totalno ubila od skijanja. Krenuli napraviti 'đir' pa skužili da smo u knap s vremenom za vratit se... Uglavnom, više nego dovoljno fizičke aktivnosti za danas.
ne znam. ja nisam neka skijasica, ali ja se jedva zadišem na skijama. nemrem reć da me iscrpi. jel ova dobra http://www.fitness.com.hr/shop/oprem...bell-12kg.aspx ?
Je sasa, kaza mi mm. Poslije kad budeš još luđa imat ćeš nehrđajuće i tako to.
Isto je i kod mene.
Ali danas smo krenuli na kružnu turu. I kad smo došli do pola kruga, shvatili smo da nećemo imati dovoljno vremena za dovršiti krug i stići na vrijeme po djecu u školu. Pa je ispalo da smo skijali od 10:15 do 15:30 bez pauze (osim na žici). A na skijama sam bila od 9:30 do 16:15 jer sam 'skijala' s A. prije i poslije njene škole.
to je drugo maruska. mi smo na skijanju sa curom od 18 mjeseci tako da sam maksimalno dva sata na skijama sveukupno. jer se stalno izmjenjujemo. i ovo malo dijete ste dali u skolu skijanja? kako ide?
palčice hvala. taj je relativno jeftin. cijene u polleu su me zgrozile. mislim da još uvijek nisam u fazi da za kbell dam 600 kuna!
Ma ne, ovi sa certificiranja, nehrđajući (što stavih sliku) i vječni dođu oko 350kn - 12kg. 600 nikad nećeš ni trebati dati.
Ipak sam za svaki slučaj odlučila napraviti bar nešto mrskih mi sklekova. Javim rezultat.![]()
Danas sam otišla na kettlebell trening. Bilo mi je supersviđa mi se jako i namjeravam nastaviti za sada.
Na kraju treninga 200 čučnjeva u komadu.
Osim toga popodne odradila i izazov trbusnjaka + 2x 5 military pushups.
Baš se dobro danas osjećam. :-
u jebate anci, 30 sklekova
ja sam baš jutros gledala koliko tih sklekova mogu, koma koma!
kad se usporedim s prije početka ikakvog vježbanja, mogu reći da je uspjeh što uopće mogu stajati u stavu za sklek i eto pomaknuti se tih par centimetara
muške do poda ću doživjeti valjda nikad
Betty, samo hrabro naprijed, nema nam druge!
Moji su bili u serijama 3x10.
palčicekoliko ti je vremena trebalo?
Ancija ne mogu sklekove do poda. radim da mi ruke dođu paralelno s podom. ne mogu ni one uz tijelo, samo široke.
sklekovi su stvarno teška vježba i treba dosta truda za male pomake.
tako i sa chinovima. uspjela sam stići od 1 do 4 u čini mi se mjesec i pol svakodnevnog vježbanja![]()
uf ja mrzim sklekove, pogotovo jer mislim da ionako imam jake ruke i ramena :/
vratili se s biokova popodne, sta reci, bilo je prekrasno! priroda predivna, pogled, drustvo, kucica.... sve odlicno!
stavit cu slike u web album pa cu nalipit link
Meni su teski, no vise ih ne mrzim, sad ih volim. Jer sam ih uspjela napravitii da citiram chris, tako nas prekrasno oblikuju.
I ja imam sira ramena, no nekako ne vjerujem da se mogu tako razjacati.
MB, dakle, ne vadi se na ramena, nije to samo tako![]()
Posljednje uređivanje od Anci : 09.01.2014. at 19:17
ja nisam ni blizu skleka, onog pravog...i ovaj sa spuštenim nogama mi je klimav...jedva čekam dan kad ću napraviti par poštenih onih muških,pa da se hvališem kolegama...vjerujem da ih većina ne može uraditi niti jedan...ono bila bi totalna fora...
prijavljujem za ovo tri dana total body utorak,speed 1.0 srijeda i danas cardio...užasno sam ga uradila,ne pamtim kad mi je ovako teško bilo odvježbati...
malena beba jedva čekam vidjeti slike...
anci![]()
ma znam da nije ali se time tjesim kad mi se neda radit sklekove. mogu ih napravit 10 i onda krepam
ali evo na zadnjem treningu je bila kombinacija sklekova i jos neceg i tako puta 3 i uspila sam napravit dvi serije
na trecoj sam krepala![]()
ja sam odradila prvo zwow 33- AMRAP 15 minu, dobar je. a onda zwow 47-AMRAP 12 minuta. u oba sam bila bolja od zuzi- yes. sklekove obožavam. ja imam siroka leđa i ramena koja su vježbanjem konačno postala lijepa, mišićava i oblikovana!
Sad kad je sasa napisala, mogu i ja "skromno" dodati da sam se danas divila svojim ramenima. Nisu se prosirila, ali su se lijepo oblikovala. Bas su mi nekako kul![]()
vidis,a ja bi mogla ovu tvoju istu recenicu: znojim se mjesecima,dusu ispustam zavrsit sa: i onda nigdje misica....ti ne zelis ono sto ja zelim....sto ti je zivot...
ocito smo obe radile krivi work-out...ili si ti blazeno obdarena sa nekim ekstremno-lakim dobivanjem misicne mase...
ful si me podsjetila na nju,i po gradji i frizuri,po meni ste jako slicne!
ja sam kupila girje kao te sa ovog linka, crvena gumirana...
ne mogu turski sa 8icom,nema sanse...boli me zglob i ne mogu uopce ruku ukocit i ispruzit da se dignem...morat cu 6icu kupit...
inace,vidim da sam malo oslabila otkad sam zadnji put radila sa njima,ima 3mj....swing sa 8icom mi je bilo skoro pa prelagan,sad vise i nije....
Malo sam prizdravila, odradila alpha cardio (skoro cijeli)
i ja sam skupila neku virozu, jucer sam pauzirala ali danas sam odskakala alpha cardio
i ja volim svoja ramena, iz one rubensovske zaobljenosti dobila su finu formu
ne volim zato svoje krupne misice, nije to cisti nabildani misic, ali jaci su, bedra i listovi posebno, definitivno se ne bi mogli nazvati vretenastima
vjj ce bolje izgledati kad vise smrsavim, postavila sam si cilj za ovo ljeto, da budem vise fit nego u zadnjih 10-tak godina :late_bloomer:![]()
summer, ni moje noge nisu vretenaste. Možda u stilu vodenkonja koji je pojeo mladu gazelu i sada je do ljeta treba osloboditi.
Ali, uvijek bih radije mišićavije nego tanjušne i slabašne nožice. Sklekove ljubim, ramena su mišićavija u najkraćem mogućem vremenu zahvaljujući njima.
kavofob, nemam pojma, tempo mi nije odličan, ali je dosta dobra, zadovoljna sam s obzirom na pauzu.
Jučer zwow14 malo modificirala na lakše utege u jednom trenu da ne krepam.
ja sam odbolovala svoje.
jučer sam radila zwow 18. težak je jer ima 5 rundi... treba pola sata za sve odraditi.
danas neki cardio mi je u planu.
palčice, u pravu si za sklekove. i ja ih ljubim
probala jučer koliko mogu dopodnih; samo 3 u komadu, na četvrtom ostanem zaljepljena za pod. normalnih (gdje nadlaktice dođu paralelno s podom) mogu 10 u seriji.
kavofobda je sve ok sad!
skulirana, moje je iskustvo da dosta brzo gubim kondiciju za repetitions s girjama, ali je i brzinski vraćam, tako da samo udri
zhang, je li ti se štucalo kroz zadnjih sat vremena?! Skinula sam te par puta, onako.... odradila onaj "plivanje" workout jer mi se danas najbolje uklapa u tjedni program. Krepala. Nakon njega mi trebalo 10min sobnog da dođem sebi... Vrijeme 22'42'', opterećenje girja 12kg. Ne znam s koliko ona radi pa nemam pojma je li to bolje ili gore od nje... nakon toga 15min vijače po principu 50/10. Navečer planiram stretch T25 kao zamjenu za yogu X, on mi je odličan a osjećam da mi baš treba, a ionako sutra planiram yogu total body..
e da, zaboravih. Radila sam jučer prvi put ABS/core workout iz P90X+. Ako nekome treba malo napredniji abs/core, ovaj duboko preporučam, ušao je u uski krug meni najdražih![]()
Danči, deprimiraš me kad kreneš nabrajati što si sve odradila i što ćeš još odraditi u jednom danu. Nekome bi to bilo dovoljno za cijeli tjedan![]()
ma pusti me.....rekla ti da me drži neka unutarnja nervoza i nikako da me se okani. Tad je najbolji neki ovakav workout od kojeg se moje tresu i ruke i noge, bolje nego tuđe
![]()
netko od nervoze jede junk, a Danči vježba... nije loše tako biti nervozan![]()
Ovakvo vrijeme mi ne odgovara za trčanje vani, pa sam danas otišla u teretanu (ali samo na trčanje). Uzela sam neki program koji oponaša brdsko trčanje - trčiš stalnom brzinom a nagib se mijenja. Odradila 4,75 km, pri brzini od 8,5 km/h.
Kakva su vaša iskustva s trčanjem na traci?
Kol'ko traje?
Danas smo planirali na trcanje, no vrijeme nas je zeznulo. A kako imam nekih planova (kino bez djece :D), nisam bas stigla ubaciti nesto. Pa je ovo kao neki rest day. S 30 sklekova.
Danci, ti si ustvari luda
Zaboravila sam komentirati tvoj super score neki dan, onaj butt workout! Svaka cast!
Pokazala sam muzu par vjezbi pa je napravio par serija jucer i eno ga na neofenima![]()
danas sam radila zwow 18- kavofob mrzim te. osobno, to mi je jedan od najtežih bw treninga, a trebalo mi je 32 minute za 5 rundi. dovoljno je reći da sam umirala na prvoj i sizila i razmišljala da ga skratim na 3 runde, a burpiji su najlaksa vježba u treningu.
sutra zasluženi rest day. bas sam ponosna jer sam odradila treninge na skijanju.
danchi ti si fakat luda.
Chris, to je ovaj: http://www.bodyrock.tv/2011/01/14/sw...sweat-workout/
točno sam to ja mislila jučer. da odradim samo 3 runde. al kako ću u tekicu napisati zwow 18, ako napravim samo 3 runde!?
onda sam teškom mukom odradila 4. i bila sam mrtva, pa rekoh sad više nije ni važno... i odradih petu
nego, ja nisam mjerila vrijeme, radila sam sa zuzi prve dvije runde i onda mi je krepao net. onako od oka sam rekla da treba pola sata, činilo mi se tu negdje.
danas opet bolujem i preskačem vježbanje :S