Meni je danas po rasporedu w7. S posla dolazim u 16:30 (nadam se), roditeljski u školi je u 17:30. Taman knap.
54 minute je meni prepredugo. Čak mi je prelaz s 25min (30 DS) na 35 (BR) bio ... izazovan. Ne fizički već psihički.
(i ne volim cardio)
Meni je danas po rasporedu w7. S posla dolazim u 16:30 (nadam se), roditeljski u školi je u 17:30. Taman knap.
54 minute je meni prepredugo. Čak mi je prelaz s 25min (30 DS) na 35 (BR) bio ... izazovan. Ne fizički već psihički.
(i ne volim cardio)
palčice, što kažeš na ovo http://www.jutarnji.hr/video--zivotn...-dana/1153325/
ja još uvijek ne mogu vjerovati. jednostavno mi ne ide u glavu da su ljudima potrebni tjedni pripreme prije utrke i dani oporavka nakon utrke, a da netko može svakog dana otrčati maraton![]()
ili da dahćeš kao manijak. Svašta imam u trkačkom stažu - murjake koji blicaju, zvižde, tipove, klince, napad psa - ali nekidan i dva tipa koja me mobom iz auta snimaju. Ljudi si moraju naći život što prije.
Divna žena. Volontirala sam sa takvim velikim borcima u glavi i tijelu. Svaka im čast.
Stvarno divna, ja joj se ne mogu načuditi. Sjetila me onog tipa koji vježba SVAKOG dana na šatorskom krilu ispred svoje zgrade... bez obzira na uvjete, bila snijeg, kiša, tuča. Isto je bolovao od nečega, ne sjećam se čega, sad je zdrav k'o dren.
betty, ja sam focus, ali samo alpha fazu pa sam neko vrijeme kombinirala svašta pomalo, onda sam krenula sa Zuzi.
Ja sam dozivjela dva poziva na kavu
I still rock![]()
meni se focus T25 sviđa jer je osmišljen tako da sve radi postepeno a istovremeno je više „cardiast” od BR-a...5 tjedana alphe nema utega,pa zatim u beti i gammi to uvodi i pojačava intenzitet vježbanja...zato mi je malo draži od BR-a...a zuzsku ću radit kad narastem kao zhang,sasa,anci,kavofob,danči,i ostale velike cure...
anci to je mnogo bolje od ovog s mobitelom...mada ja ne bi preživjela pse...od same slike u glavi da trče zamnom i laju,uhhh![]()
ihaaaaaaa, ja i trčanje nismo baš prijatelji (ne mogu ni minutu u komadu otrčat), a nakon svega ovog što ste cure napisale, još i manje...
danas odrađen P90X3 Isometrix (uhhh!) + Strong like Susan AB challenge day 1 ali sam vijaču zamijenila sa 50L+50R snatches (8kg) jer imamo malu bebu u stanu ispod + Quick full body fat blast (12kg girja osim za press). Jučer je bio day off pa....
pitanje za cure koje koriste girje: kako preživljavate sa žuljevima? Koristite rukavice ili? Nisam ih predugo koristila pa se prisjećam užasnih žuljeva koji su pekli ko sam vrag na početku, srećom brzo se očvrsne![]()
Ja ću se prijaviti ne sa kilama već sa slikom prije ljeta..
Nadam se da ću biti zgodna :D
Danas me tako luđački boli glava da se kljukam tabletama samo da izdram dan i nisa stigla vježbati..u biti stigla bi sigurno da me ne trga glava.
J.la ne moraš se bojati Zuzi, probaš pa da vidiš da nije prestrašno.
Ali kak Aqua kaže poslje vježbe od Zuzi ja legnem i nemrem doći k sebi bar 5 min..onda se tek malo istegnem..strašno me izmori...to nije Jill meni radila.
cure, Zuzka je opaka ali samo krenite, radite svojom brzinom, zapišite rezultate, svakim ćete danom biti sve bolje, sve brže, a to će biti takav nevjerojatan poticaj da ćete svaki put htjeti više, jače, bolje! Ko zaraza, nevjerojatnoa naravno da uz takav pristup idu i odlični rezultati
![]()
Danči, možeš napraviti ovaj side plank twister od Susan? Baš ću probati navečer, samo da se ne polomim![]()
mogu, ali 20 kom, pa par sec pauze, pa ostalih 5![]()
Danci,ja ni ne pomisljam krenut vjezbat bez da navucem rukavice! Samo sam ih jednom zaboravila dok sam isla u gym i zaradila zuljeve koji su mi ostali par mjeseci iza u vidu otvrdnute koze...bljak...
I primjetila sam da su mi se rukavice pocele mrvit (gumene su na gripu) od sipke najvjerojatnije pa cu morat naci neke kozne...
A kako se zove onaj uredjaj koji se zakaci za top i pipice ti nakon zadanog intervala? Pipikalo ?![]()
danci, rado bih probala, ali sad nemam snage :D
napravila sam dvije tabate:
1. high knees i burpees (sa sklekom)
2. low jacks i mount. climbers
i onda zwow 54, six pack abs workout (tu me osvojila)
AMRAP je, 12 min
morala sam ipak modificirati prvu vježbu (ne toliko zbog težine koliko zbog spetljanosti) pa sam umjesto te prve radila burpee sa sklekom. druge se bojim zbog zhanga samo jedan zwow se bojim zbog sase
Posljednje uređivanje od kavofob : 16.01.2014. at 19:25
skulirana, što ti sad treniraš?
jesi probala kad zwowove?
Skulirana, interval tajmer mozes u obliku aplikacije skinuti na smartphoneu. Ja imam onaj gymboss ili kakovec.
Ima neke predefinirane, npr tabatu a mozes i sam dodavati i kreirati nove.
Za kbell stavim bandaže - one trake koje se za oko 60kn kupe u Intersportu i omotaju kao za borilačke. No, nakon godina treniranja s njima ne poiskaču mi tako lako bez njih žuljevi......s rukavicama nemam baš dobar osjećaj za kbell.
palčice, mogu pitat koliko si visoka? Vidjela sam tvoju kilažu, znam što vježbaš pa eto, da te zamislim
mislim, ja bi radije sličicu nego da zamišljam![]()
Prijavljujem trčanje na traci, 5 km. Trčala sam po dvije minute brzinom 8,5 km/h pa minutu brzinom 11 km/h. Nakon ove brze minute 8,5 mi je izgledalo kao da hodam. Plus još par vježbica u teretani.
Znam da vam idem na živce s ovim prijavcima, ali meni služe kao dnevnik vježbanja.
palči nam ne da sliku dok ne skine 5 kila![]()
odradila sam zwow 19... me not like. težak je, ali su mi vježbe polubezveze, neravnomjerne. prvo ti neki squatovi s lovljenjem boce (a ja i spretnost dva pojma... u prvoj seriji mi je boca letjela posvugdje), onda pistolsi (umirem) pa sklekove s izbjegavanjem boce i onda 3 vrste trbušnih. ne znam, nije mi sjelo.
i fali mi cardia
kod mene je dans bio na redu BR C1 , i crkla sam, ne znam jel razlog ova pauza u vježbanja ili imam više kondicije pa sam i više stisla
U drugom krugu sam si rekla ajde još ovaj krug pa treći ne moraš, a kad sam došla na treći pomislila sam na ovaj topic i reko kad cure mogu svašta nešto što ne znam što je ali zvuči ubojito mogu i ja valjda odskakutati treći krug
Fakat mi je ovaj topic motivirajući![]()
ma da Anci nisam to znala,dobro ja imam skoro pa dumbphone,LOL....aj budi precizija,reci mi tocno ime aplikacije? ja imam stari samsung neki...dakle app za android right?
Kavofob,sad sam na kbellu (sama smisljam setove) i peglam po sipki....
dok sam isla u gym radila sam cross-fit,sto je slicno tim zwows: http://blog.codyapp.com/crossfit-workouts-list/
amo rec da nakon Angie nemos nego poc u krevet...(mi smo naravno radili modificirani pull up sa TRX trakama)
prije par mj sam iz znatizelje isla napravit jedan,ona mi nesto previse puse,ko da bi joj koristilo malo cardia od Shauna...
neznam jeli se to potrefilo samo u tom jednom videu (ne sjecam se sad imena,znam da se nakon burpeeja rolala po podu pa grlila koljena)
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 16.01.2014. at 22:01
Gymboss, vidi jel ima tu za android
http://www.androidpit.com/en/android...Interval-Timer
skulirana, imala sam fazu di sam ludo htjela TRX trake (ali nisam u tom trenutku imala novčiće za to), najviše zato jer sam htjela pratiti program od Dalibora Petrinića (možda ga znate kao extremfit), ako ne možete bacit oko ovdje![]()
Uglavnom, pitanje je trebalo biti: da li stvarno tako vrijede kao što kažu (mislim na dobrobiti, ne na cijenu, obzirom se dobri no name mogu platiti znatno manje od originala...)? Radi sve živo s njima ili je to samo priča? On kaže da se ne mogu ničim adekvatno zamijeniti, da to ne bi bilo to.....Nisam probala pa me zanima tvoje mišljenje.....
Roza, potpisujem aqau, veselim se tvojim prijavcima! Samo pisi, ne budi luda!
Larmama, eee, to je super! Mislis da ne mozes i onda odradis. Bravo!![]()
daaaaa vrijede! mi smo u gymu imali i originale i kopije, nema razlike,najbolje je naravno kuku ubusit u strop pa ga na nju zakacit....mislim da sam ih vidila na njuskalu za 200-300kn...stvarno mozes masu masu vjezbi radit,meni su najdraze bile one sa nogama u rucicama,dakle stojis ko u planku pa se onda dizes u trupu (pike),pa koljena prema prsima....jaaaako tesko..mene bi samo presjeklo u stomku nakon par ponavljanja...ovo: http://okathletes.com/wp-content/upl...5/TRXPike.jpg/
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 16.01.2014. at 22:38
ne radi mi link,evo ovo: http://www.leanitup.com/wp-content/u...-dem-0032.jpeg
i ja sam jednom i isprobala TRX trake
Dijete je bilo na par penjačkih rođendana u fitnes centru a roditelji su u to vrijeme mogli vježbati.
Tako smo nas par mama malo šarale po spravama, jedna je ozbiljna vježbačica na TRX-u pa nam je malo pokazala i TRX, naravno da nisam gotovo ništa mogla napraviti![]()
skulirana, ja se nadala da ćeš reć: "ma to ti bez veze". Ovako eno opet bube u mom uhu, a bliži mi se rođendan
odo malo pronjuškat![]()
mm radi svašta na našem trx-u. milina za gledati. preporučam. on je isto zadovoljan. vježbe mogu biti lagane, a mogu i koma teške. a klinci si zakvače noge pa koriste ko ljuljačku (što uglavnom sputavamo).
ako želiš mogu na pp slati kod koga smo mi kupili.
i još jedna preporuka. mi na stropu imamo spušteni knauf pa smo izbušili rupu i umetnuli jednu kockastu razvodnu kutiju, a u njoj izbušili rupu do betona i ušarafili kuku. tako da kad skinemo trx vratimo poklopac na tu razvodnu i niš se ne kuži na stropu. ideja za one kojima je to moguće (i ako je još nekome bitno da ne viri kuka iz stropa 24/7)
162cm i nisam za slikanje, eventualno dosta mišićave ruke možete dobiti. Trbuh mi je horor, znate i same, carski i ogromna bebuška. Slika će biti, znate da hoće, samo da se stanjim. mala sam i svaka kila je jako vidljiva.
Prijavljujem po sat vremena bweighta i sat kbella i bonus šest krasnih žuljeva, ljubičasto-ružičasta i oteknuta dva zapešća od kbella. Ali sam zadovoljna, pogotovo kada nešto na bweightu mogu najbolje napraviti (čit. kad nema ženske koja je bila profi sportašica).![]()
Odradjen army aerobic.. Proucit cu Zuzku pa se nadam sljedeci mjesec od doma vjezbat..nisam ji pogledala njene vjezbe, Jill mi je nekako predosadna..mogla bih onda svaki dan po pola sata.
.cilj mi je rjesit se trbuha..struk imam, misici se nadziru, gornji red trbusnjaka fino vidljiv ali po sredini trbuha jos imam viska i to nikako da ode.
Fino sam se oblikovala od vjezbanja, bedra malo jaca ali eto, takve sam građe.
Ne znam kosi li se sa pravilima foruma ali uskoro će u ZG-u biti i jedna petosatna radionica kbella, osnove i tako to.
Prijavljujem lower body večeras, 5 serija po 5 vježbi i ženski sklekovi 4 serije po osam komada.
I prijavljujem da sam upoznala kavofobicu i baš je zgodna![]()
I da mi je super grudnjak sa SD-a, pogodila sam broj![]()
ZS, interval timer, da, zaboravila sam ovo interval. Probala sam par puta s običnim satom pratiti vrijeme, ali je to nemoguća misija kad su kratki intervali u pitanju, ode koncentracija na vježbu.
Malo me bole koljena, nisam sigurna je li od trčanja, tj. dok se malo noge ne naviknu, ili krivo radim čučnjeve i iskorake :/
Ma tih dva kilometra su mi zgodna dionica doslovno od vrata kuce, a imam bebu od 3 mj. Kilavim se s ta 2km vec par godina, otrcim dvaput pa pauza od pola godine.
Sad sam bas htjela vidjeti koliko mi je prolazno nakon par sesiona s Jilainkom. A htjela sam i barem neke brojke ovdje okacit
Dosada jedini sportski trenutak u mom zivotu, ne racunajuci protekli mjesec, je pred 14godina, kad sam bas s gustom skoro svaki dan trcala izmedju Cvjetnog naselja i utrinskog mosta i nazad.
I nakon samo ove jedne jucerasnje trke vidim da mi je trcanje puno draze. Draze mi je brojati bandere nego minute do kraja videa, draze mi je biti bar dvanaest minuta sasvim sama, nego u drustvu Anite, Natalie I Jil.
Dobro, vjerujem da mi se ljubav za kucno vjezbanje tek treba probudit.
Koliko i kako bi trebala trcati da je to usporedivo s recimo 30DS (citaj: da mrsavim)? Koliko cesto, zasto najcesce pise 2-3 puta tjedno?
I da, u clanku pise: Dobro je poznato da za trkača morate imati snažan trbušni zid.
A moji su trbusni ka-ta-stro-fa. Nepostojeci. Imate li neki program, sto kraci, koji bi mogla radit bas usmjereno na trbusnjake uz trcanje? 6 week 6 pack?