Stranica 90 od 259 PrviPrvi ... 40808889909192100140190 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,451 do 4,500 od 12933

Tema: Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

aqua - triatlonci neki?

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

Larmama, nikako da komentiram tvoj post... Da, ovi boravci u prirodi kad smo svi na okupu su nam najdrazi dio tjedna.

Reci, kad pocnu strajkati?

Nase se nekad bune ujutro, ali nagovorimo ih i cim krenemo, dobro je. Onda jos imaju pokoju kracu krizu (koji eufemizam :D) ali sve u svemu, super je to!
    Posljednje uređivanje od Anci : 19.01.2014. at 23:29

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
    aqua - triatlonci neki?
    svojedobno sam se totalno nabrijala na triatlon. ali sam odustala kad sam realno sagledala stvari. ja ne volem bicikl

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Baš sam i ja htjela reći triatlon Ima sad klubova u kojima se rekreativno može trenirati pa i natjecati, ja sam u jednom učila kraul i delfin.
    Aqua, plivaš kraul?

MM je isto totalno nesportski tip, visok i bez viška kg, ali totalno mlitav i izvan forme, osim nešto trčanja svake prijestupne nema šanse nagovoriti ga da vježba. Malca od sedam i pol kila nosi 15 minuta i već ga sve boli, što znači da ga uglavnom na rukama imam jer sam kao izdržljivija.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam ruke nabildala noseći djecu. Sad se trebam pobrinuti i za ostalo.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Znate sta (mislim na ove lude)
    Ja ne mogu one swimming i sweat! Ali razmisljam da napravim pola? I onda drugi put probam sve.
    Ja kad procitam 20 burpija sa sklekom??! Pa kako?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Anci, ajde radi od 15 pa do 6. Jel može tako?

Znaš kak sam ja radila. Prvo 10 pa gutljaj vode i malo otresanja nogu, onda drugih 10 pa swinganje. U idućem krugu 10 pa voda i šetnja jedan krug pa 9 i swinganje... i tako do kraja. Jedino sam zadnjih 11 odradila u komadu. Na 9. sam mislila da se neću moći dići iz skleka, ali sam uspjela... ponavljala sam si da ne odustaje tijelo, nego mozak

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

E, i znaš što još. Sjećaš se onog zwowa koji smo radile nešto prije NG i imao je brdo burpeeja, po 10 između svake vježbe? Meni je taj bio teži nego swimming.

Sigurna sam da možeš swimming ali ako te broj 20 ubija u pojam, kreni od 15 za prvi put

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Larmama, nikako da komentiram tvoj post... Da, ovi boravci u prirodi kad smo svi na okupu su nam najdrazi dio tjedna.

Reci, kad pocnu strajkati?

Nase se nekad bune ujutro, ali nagovorimo ih i cim krenemo, dobro je. Onda jos imaju pokoju kracu krizu (koji eufemizam :D) ali sve u svemu, super je to!
    u 5. razredu je već teže izazvati oduševljenje prije polaska , a i školske obaveze i vanškolske aktivnosti su sve zahtjevnije pa se i vikendom mora nešto raditi.
    U principu joj uvijek na kraju bude dobro, MM ima kondicije pa ako treba za animaciju i utrkuje se s njom.
    Posljednje uređivanje od larmama : 20.01.2014. at 00:02

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    zhang, koliko ti je trebalo za ovo?
    35:31

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    35:31
    šteta što nema nikakvog videa, ne kužim sve vježbe po nazivu

što kažete da napravimo neki popis najtežih workouta pa ih povremeno izazovemo na megdan

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

sad sam ga pogledala i stvarno je smrt

kad ćemo njega?
    ovaj sam radila, mislim cak dva puta. Ako se dobro sjecam, prvi puta sam radila samo 300 reps.
    sutra cu pogledati u tekicu.
    Ja sam za jedno ponavljanje uskoro.

bas smo zapilile po ovim njenim starim wo.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

šteta što nema nikakvog videa, ne kužim sve vježbe po nazivu

što kažete da napravimo neki popis najtežih workouta pa ih povremeno izazovemo na megdan
    mislim da ima, upisi u yt naziv treninga. Trebao bi izbaciti.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

našla, tnx

sad moram i toga uskoro

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Nasla sam: prvi puta mi je trebalo 34min za 300 reps (to mi je bio jedan od prvih zuzkinih treninga )
    Drugi puta mi je trebala 31min za cijeli trening.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Pravo je vrijeme da ponovo malo srusim rezultat.
    danci, javi se kad odlucis. Mi ostale se pridruzujemo.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

prijavljujem w6 po posljednji put
    baš mi je nekako žao, dobar mi je taj workout
    Posljednje uređivanje od betty blue : 20.01.2014. at 09:46

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ne mogu ninja jumps, bojim se

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

mm ide samnom ponekad na grupno vjezbanje ali na zalost izgleda da ce to bit ukinuto jer nas je sve manje
    uspijem ga ponekad nagovorit na voznju biciklom ili setnju ali to je jako malo.

jutros sam se natjerala dignut i odvjezbat (cucnjevi, sklekovi, neke vjezbe za trbusnjake, 5 serija, 20min) a bilo mi je bas
    tesko pogotovo jer sam se digla gladna. sinoc nisam vecerala nakon insanitya, nisan bila gladna. pojela sam bananu prije treninga.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Danas preskačem trčanje - skočni zglob bolan, natečen i upaljen. Nove čizme su me malo nažuljale, trenje kod trčanja je učinilo svoje i sada je sve pod upalom.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja sam potpuno demotivirana

vježbanje, u mojoj glavi "dopušta" i više hrane
    a i organizam nekako traži
    tako da sam, 17 dana nakon početka, i teža i voluminoznija nego kad sam počela

totalno me opalilo po glavi

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

apricot, PMS?

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

apricot - naravno da treba više hrane, samo pripazi na odabir namirnica. Odrezak tune, neki file oslića ili sl, puno salate, sjemenki, kuhana jaja i sl. Već što jedeš, kakve prehrambene navike imaš. Neće te takve stvari debljati. Nemoj biti demotivirana. I nemoj se vagati.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ne bih se vagala da nisam vidjela da su mi jedine hlače koje nosim otkako sam se uprasila - još napetije

i, da... navalila sam na slatko
    ko luđakinja neka

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Hm, meni baš kad treniram ne treba slatko. Možda je PMS. Daj si vremena. I nemoj odustajati. I makni slatko iz kuće. Ili zasladi smokvom, datuljom. Ja si napravim fini puding/sladoled od smrznutih banana, kakaa, žličice meda.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Odrađena dva tjedna w7-w8-c2 kombinacije. U prvom tjednu mi fali jedan c2, u drugom w7 i c2 (ali su bile tri odbojke) pa idem još jedan tjedan s ovom kombinacijom.
    Ako ne bude daljnjih zastoja, u 6 mjeseci vježbanja ću odraditi 30DS i BR.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

a vidi Apricot bolje biti i buckastiji sa mišićima nego samo buckastiji.
    Probaj si napraviti zalihu nekih lchf slatkiša ako si navalila na slatko.
    ja sam u subotu imala dan za trpanje, jučer samo žestoki ručak a danas opet iznova.
    A vježbanje, u subotu jedno deset minuta strecha pa neku tabatu našla ali to nema veze s onom vašom tabatom al dobro, krepala sam, jučer jedno 15 minuta cardia i brzinsko istezanje. Uglavnom brljanje ali bolje i to nego ništa.
    Danas krećem sa po tablici t-25 (alpha da ne bude zabune )

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

apri, probaj se odmaknuti od one matematike: "koliko unutra, toliko van"
    mislim da je metabolizam puno složeniji od toga
    i nemoj vježbanje doživljavati kao zeleno svjetlo za prejedanje
    kažu da je (kod mršavljenja) vježbanje tek 20%, a ostalo je prehrana
    pojest cijelu čokoladu a ne udebljat se može valjda jedino kavofob, ancie, danči i njima slične
    spomenula bih i sasu, ali nekako sam uvjerena da ona ne jede čokoladu

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

zhang, ja bi tu tvoju tekicu na pregled. baš me motiviraju tvoja vremena, posebno ovo da ti je za pola treninga trebalo dulje nego kasnije za cijeli. koji napredak!

palči, odmaraj, proći će otečenost

Apri, dobro je da si svjesna da si zanijela sa slatkim. meni se to isto dogodilo kad sam prvi put počela vježbati (prije trudnoće još). u mjesec dana sam dobila 3 kg, a stvarno sam bila redovita u vježbanju. nisam sama htjela sebi priznati da sam vježbanje koristila kao izgovor za neumjerenost u hrani, kao nije bed još jednu ekstra čoksu smazati jer vježbam. yeah, right! probaj popisati dva-tri dana što si sve pojela i vidi koji dio je nepotreban i sa čim zdravijim i zasitnijim bi mogla zamijeniti kad te glad napadne. nije rješenje da odustaneš od druženja s Jill da bi ti se apetit smanjio.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ma ne odustajem ja, šta ti je
    ali vidim da je moje rješenje ono uz koje se najbolje i osjećam: stalna "poluglad"

ono što me plaši je da sam prošli put uz takav režim ostala bez kose, otpalo mi je jedno 60%
    zato sam sada u strahu i zato jedem

ali, ok, idemo dalje

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Apri, ja sam prije godinu dana došla do granice gdje sam bila jako blizu da mi BMI index više ne bude normalna težina. S time da sam ja to skupljala svake godine pola kile, kilu i stigla do 66kg. Tada sam prvi put u životu krenula na dijetu, u 5. mjesecu prošle godine. Bila dva tjedna i skinula 3-4 kg. S time da sam prije toga mjesec-dva već išla biciklom na posao (cca 1,5 sat na dan). Sporadično vježbala.
    Nakon toga sam imala intezivni godišnji, mjesec dana proputovanja, zatim mjesec dana bez djeteta u Zagrebu, vježbanje, bicikliranje i zadržala te smanjene kile uz još koju manje.
    Zadnjih mjesec dana sam puno jela slatkog tako da sam sada na 61, no znam da samo malo pripazim na slatko išlo bi malo dolje.
    Posljednje uređivanje od larmama : 20.01.2014. at 11:23

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    ma ne odustajem ja, šta ti je
    ali vidim da je moje rješenje ono uz koje se najbolje i osjećam: stalna "poluglad"

ono što me plaši je da sam prošli put uz takav režim ostala bez kose, otpalo mi je jedno 60%
    zato sam sada u strahu i zato jedem

ali, ok, idemo dalje
    Očito je da to ipak nije najbolje riješenje, pogotovo uz treninge. Dapače, to je gore nego jesti slatko i vježbati. Meni u napadima za slatkim (a vjerujem da sam najveći slatkoholičar na ovom topicu) pomaže onaj studentski mix. Uz to i brzo zasiti. Pokušaj s tim!

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

E, da napišem svoj prijavak:

I dalje marljivo idem na pilates i divim se svojoj konstantnosti. Svakodnevno duga šetnja, malo sam i koketirala sa trčanjem i orbitrekom. Prehrana nekad dobra, nekad loša, više ovo prvo. Ali sve to mi je taman dovoljno da se održavam na istoj razini. Nemam mentalne snage za ići dalje..

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

prekjucer odradila 2dan 2level 30DS
    jucer otrcala opet svojih 2 kilometrica, ali polagano. I onda sam nesto zujala po gradu, prosla mozda kojih desetak km brzim hodom gurajuci obje cure u kolicima, beba se nije budila za sisanje kojih 4 sata. Na kraju setnje shvatim da sam totalno premorena i da curim u potocima...i eto me sad umotana u kupus, s mastitisom i temperaturom .

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ajmeeeeeee kako ste svašta napisale!!!!! Pročitala sve i sad nemam pojma kome što trebam reć
    lunja, drž se i čuvaj se da brzo prođe!
    palči, odmori da prođe kako treba!
    mamica, što je to studentski mix?
    apri, ja imam taktiku: odredila sam koliko trebam kcal, to podijelila u obroke, pa te kcal podijelila po makronutrijentima i u skladu s tim uz myfitnesspal sastavila nekoliko verzija ručkova/večera i MO (doručak i kasni obrok su mi uglavnom isti). I to vrtim u krug. Kad me uhvati neka dodatna glad, maznem jabuku, brusnice, smokve i sl.....sad puno rijeđe posegnem za nekim sr.. a pogotovo od kad i mm ovako jede, puno mi je lakše. Eno kupili baš termosicu za hranu (i to po tvojoj preporuci koju sam pročitala na drugoj temi) za oboje i sad si nosimo i na posao....znam da zvuči komplicirano, ali to je stratni trud. Poslije nema frke, samo pičiš......
    Zhang padam u nesvijest! Koj dobar napredak!!!!! Mrak!!!!
    Možemo radit i jednog i drugo 600 reps, samo da nisu za redom mislim da imam još jedan 600 reps za dodat...uglavnom, možemo mi to sve zatuč u neku tablicu i pratit na jednom mjestu. Što kažete?
    Anci, no izgovori kaže tema kreni sa manje pa bildaj brojke, tako se napreduje. Go girl!

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Danči, to ti je ona plastična kutijica u kojoj dođu brusnice ili grožđice, lješnjaci, orasi, bijeli bademi... Mislim, to si možeš i sama složiti. Odlični su killeri gladi i želje za slatkim.
    I ja sam si danas instalirala na mob my fitness pal, baš je zgodna aplikacija. Kako si slagala kalorije prema makronutrijentima?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

baš sam ja htjela reći za studentski da je to najbolje sam složiti. u one u dućanu natrpaju previše grožđica (jer su najjeftinije), posebno kad udare akciju.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj *mamica* prvotno napisa Vidi poruku
    Danči, to ti je ona plastična kutijica u kojoj dođu brusnice ili grožđice, lješnjaci, orasi, bijeli bademi... Mislim, to si možeš i sama složiti. Odlični su killeri gladi i želje za slatkim.
    I ja sam si danas instalirala na mob my fitness pal, baš je zgodna aplikacija. Kako si slagala kalorije prema makronutrijentima?
    ovo je odlično! Mogla bi si i ja pripremit, samo grožđice zamijenit suhim brusnicama, bolje su mi. Ja inače u ladici na poslu imam vrečicu badema, kazein i dorinu sa stevijom (nju imam već jedno 1,5mj, a pojela 3 kockice - konzum mi je pod nosom pa se rađe spustim po jabuku/bananu).
    Podijelila sam po principu zone 30:40:30 - P:UH:M.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja javljam da jedem cokoladu. Zapravo, ja gotovo svaki dan nakon rucka pojedem nesto slatko. Danas recimo imam rizoto sa spekom i shitakama i onda jos snitu torte od sira koju sam jucer ispekla. Ali uvijek nakon rucka i to je to. Za dorucak sam jela dva dvopeka i maslac. To mi je dosta. Taman mi se sve slegne do 7 kad vjezbam.
    Ovi 600 reps su mi skroz strasni. Nego, za kad je to. Iduci vikend?

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

pa ja mislim da je realno "zadat" jedan ovakav trening tjedno, pa da se odradi recimo od petka do nedjelje kako ko stigne i kako mu se uklapa u raspored. Što kažete?

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ajd!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ja sam za

sasa, jel taj dvopek, rižoto i cheesecake sve što ćeš danas pojesti

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Moram opet reci da obozavam ovaj topic!

Jutros nisam vjezbala jer sam si ostavila nekog posla. Nadam se danas napraviti dio onoga sto mi je kavofob zadala.

Ja sam presmotana za aplikaciju koja mi racuna kalorije. Drzat cu se oboga kao prosli tjedan. Poslijepodne i navaver cu jesti kao siromah

A sad odoh rucati :D

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Da. I salata. I casa vina navecer.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Bemti, sad cu si kupiti cizkejk za desert!

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    Da. I salata. I casa vina navecer.

Jedes voce neko?

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

sasa, ovo tvoje podsjeća na warrior diet.....uzmeš nešto sitno pred trening i onda imaš jedan obrok dnevno. Ja tako izdržala punih 10 dana, i onda se vratila na staro.....
    zaboravila sam reći da sam noćas jako loše spavala pa se jutros nisam uspjela dignut dovoljno rano za konkretan trening pa sam odradila samo ZCUT 10. Vrijeme 9'48''. Ako trebate nešto kratko a da noge lijepo peku, ovo je prava stvar. Večeras će bit nadopuna yoga X i trebala bi bit Susan day 5....

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Bemti, sad cu si kupiti cizkejk za desert!

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

meni to što sasa jede nije malo :/
    pogotovo kad uzmeš u obzir da su to uglavnom UH

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

meni je malo, ja bih to sve mogla u jednom obroku pojesti, ali sasa je sitna

evo moj menu;

4 jaja s 10 cm slavonske kobase pečena na žlici svinjske masti
    banana, narandža, jabuka
    šaka orašastog
    odrezak lososa oko 25 dkg, pečen na maslacu, prilog brokula i krumpir lešo s maslinovim i češnjakom
    whey s bananom i mlijekom, oko 6 dcl mi ispadne

ne usudim se računati koliko je to kcal, ali koliko god da je, sve potrošim

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •