Anci, koma, fakat je 57 težak, a i danas mi nije dan za vježbanje. Jedva jedvice sam ga završila za 20 minuta.
Čak sam i na air squatovima 2x pauzirala... inače ih mogu 100 odraditi bez pauze
Još zwow 60Mrzim te
![]()
![]()
![]()
Anci, koma, fakat je 57 težak, a i danas mi nije dan za vježbanje. Jedva jedvice sam ga završila za 20 minuta.
Čak sam i na air squatovima 2x pauzirala... inače ih mogu 100 odraditi bez pauze
Još zwow 60Mrzim te
![]()
![]()
![]()
Upravo sam krepala. Prvo Lower focus, a onda 2 runde zwow62. Treću nisam mogla, jer bi mi otpale noge.
zwow 60 - 12'16''
Anci, sad te volim
ali maloprije sam te spominjala u ne tako nježnom kontekstu![]()
Marta, svrstavas se u ludjakinje!
Kavofob![]()
Super, super!
Što ćemo sljedeće![]()
cure, zwow 57 se ne zove bez veze "Do not throw up" workout![]()
moje zadnje vrijeme je bilo 10'20'' i to u 11.mj prošle god. Moram ga ponovit, već je previše prošlo![]()
ehhhhh, baš me lijepo hvališ....a kako da ga ja sad idem ponavljat? Sva se zbediram ako si nisam bolja, al ovo je vrijeme fakat bilo dobro...
Danči šiba k'o luda, uopće ne radi pauze.
Ja znam da sam mogla ovo barem 2 minute brže, ali mi je bilo koma... na svakih 5 sklekova stanka, stanka na jumping lungesima (inače ih bez problema odradim bez stanke), čak i na air squatsima. Jedino na čemu nisam radila stanke su burpeesi i mc
Uopće nije bio moj dan...
repeat, repeat, repeat![]()
meni je to bio 4. put![]()
jumping lunges su zlo. zuzka skakuce ko da ima federe u patikama, izgleda maltene ko da pleše menuet dok to radi. a meni skoro noga otpala.
Večeras Abs Afterglow (ovaj put mjerila 9'49'' - opterećenje MB 3kg) + T25 Stretch. Ovaj stretch mi je mrak i uvik ma tako lijepo opusti....odo sad na spavanac. Noć cure!
ode ti marta u višu kategoriju, a?
svaka čast
kod mene jutros w7
izbrojala sam čak 5 crow sklekova u komadu prije nego sam se spustila na koljena
i kasnije u komadu 5 onih na jednoj nozi, prije nego se spustim na koljena
zadovoljna sam
jučer alpha cardio, još uvijek mi se povraća kad radim burnout
jel još nekome tako?
onaj prvi još nekako ali onaj drugi...
ma i taj drugi bih izvela ali kad mi nakon tog drugog burnouta opet krene skakutati, a meni koljena klecaju...dođe mi da se samoubijem
Posljednje uređivanje od betty blue : 29.01.2014. at 09:11
Meni je cijeli Focus težak. "Najlakši" trening mi je Speed, iako i s njim krepam. Ja ne mogu pratiti brzinu kojom oni rade jer se spetljam, pa onda radim najbolje što mogu. Al fakat se trudim raditi najbolje.
malo sam prevrtila alpha dio focusa, mm ga je počeo vježbati a i ja namjeravam kad završim sa BR
de mi reci koji dio ti je najteži? onaj total body se meni čini dosta zahtjevan
Posljednje uređivanje od betty blue : 29.01.2014. at 09:21
sve ti je to li-la po težini. ovisi gdje si tanka. meni je težak i total body i lower focus. i cardio. sve mi je teeeeško.
Prijavljujem i ja nagovaranje mama na vježbanje - najčešće me pitaju sigurno te sve boli kad nosiš sinka (nikad nismo u kolicima), a ja kažem da me nikad ništa ne boli. Onda se mame zapitaju i znaju što im je činiti.
Jednu sam nagovorila na body. Umire kao zakleta nevježbačica, doslovno. Jedna je počela doma. Jedna se sprema ovaj tjedan u dvoranu. Četvrta je krenula na yogu, pomišlja na body.
Ja nemam sljedbenica, nisam nikog zatefterila u Bibliju. Ne da mi se uopće s ljudima o tome divanit. Vi ste mi taman.
anci i kavofob svaka cast
mene boli samo od gledanja na taj workout
focus25 je dosta tezak, najvise zato sta se vjezbe jako brzo izmjenjuju, jedva ih pohvatam. nisam odradila sve treninge ali dosad mi je speed 3 bio najtezi, dok ja skuzim
on je vec presa na drugu vjezbu.
jucer odradjen strech iz asyluma (back to core), bas mi je dobro doslo!
jutros se nisam digla na vrijeme pa se nadam da cu popodne uvatit stogod vrimena za nesto odradit.
sta se tice nagovaranja, nagovorila jednu prijateljicu koja vjezba s nama grupno.
Posljednje uređivanje od malena beba : 29.01.2014. at 09:36
ja si ne mogu pomoć, još sam tako zarazno entuzijastična (čak i kada nisam) da svi kojima spomenem vježbanje i sami odmah požele početi
mm mi zbog toga ponekad prigovara, govori mi da pustim ljude na miru i da ih ne davim svojom pričom, al šta da radim, teško mi je se kontrolirati
pa čak i kada se kontroliram, ako netko drugi načme tu temu, pokušavam biti suzdržana ali se svjedno svi zapale![]()
Mene pitaju, važu, razmišljaju, izmišljaju, dapače oni dave mene - malo predugo i onda otegnu taj prvi polazak na trening.Sindrom - onog ponedjeljka krećem, godine neke, molim uz limenu glazbu i pljesak. Mada depresivnim mamama natuknem dobrobit vježbanja.
Jedna je čak čekala da rodim, nadojim čedo pa da krene samnom. Čak me i dekoncentrira kuknjavom na treningu (odsada ne hvalim kako mi u svakodnevnici dobro dođe treniranje).![]()
zaboravila prijavak za jutros: Zwow 100 (13'26'' ali assisted pistols tako da bzv) + quick full body fat blast (sve s girjom 12kg)
Zwow 100 je predobar, malo ponavljanja ali brate mili![]()
btw. koji zwow radimo ovaj vikend?
Danci, zwow 100 sam neki dan skicnula i samo ugasila
Kaze zuzi da su to sve njene najnajdraze vjezbe: pistoli, dive bombersi i tak :D
Not for me
Betty, loool! Ja pokusavam sestru unovaciti. Zasad samo mala samnom radi burpeeje![]()
Ja više nikom ništa ne pričam i nikoga ne nagovaram.
Prije jesam i previše, ali sam skužila da nema smisla... ako nekom proradi klik pitat će sam, ako ne, prenešeni entuzijazam bit će kratkog vijeka.
ja ne davim ljude okolo ali kad krene kuknjava kako bole leđa, trnu ruke i koješta što polako sustiže žene u srednjim godinama ja kažem da mi je puno bolje kada vježbam onda krenu priča na drugu stranu, nema se vremena posao, kuća, djeca...
Tako da se priča završi na tome da ja imam viška vremena :/
Jučer odrađen speed 1,0. Heisman crossword +clap nemogu, popetljam se, up-over i dalje radim ala Raymond ali zato burpee+ front kick odradim sa sklekom.
I užasno me boli desni glut, užas jedan..ok radila sam prekjučer LB ali zašto me onda smao jedan boli.
meni je isto zwow 100 izvan dometa
Anci, budemo mi do njega jednog dana zajedno
Danči :respect:
kosjenka, upravo to. Mi koje vježbamo očito ne znam što s vremenom pa ga eto trošimo na ovaj ne zabavan i nepotrebno iscrpljujući način
meni jedna mama svako malo govorila kako se super mijenjam, blabla, i onda uvijek pita kako, a kad ja po enti put kažem, ona isto tako krene: pa ja to ne mogu, ja imam dvoje djece! A ja? Koliko ih ja imam?!!? I još su moji nekoliko godina mlađi... reko pa digni se ujutro ko ja.....Aaaa ne, ne može ona to jer bi se mala isto tako digla kao i ona pa opet niš od togaMa dajjjjjjjjjjj. I sad nakon nekog vremena, priča se promijenila: jao kako si mršava, jesi bolesna? Zar i dalje vježbaš? Nešto s tobom ni u redu. I to mi tako sasuka u nos
![]()
anci, kavice, sve mi je bilo ok, ono umreš ali pozitivno umreš, sklekovi su mi najlakši dio, ali pistolse...... valjda jednog dana.....kad na vrbi rodi grožđe
![]()
je, najviše me usrećuju oni koji tvrde da nemaju vremena za vježbanje a nemaju djece
najčešće mi je najbolje prešutiti, ali dostigla sam neki zen kada sam počela vježbati uz pun sudoper suđa.
Jučer sam imala turbo raspored, došla kući oko 19.30 dala klincima večeru, odvježbala (usput ih potjerala u kupatilo), otuširala se, priča koje se odužila pa tek onda suđe, kruh, kuhinja i mrviva tv-a...da nije bilo vježbanja bilo bi večera kuhinja, kupatilo, priča pa bi ja blejala u nešto na tv-u od 21-22.
Zato ja nikom nikad ništa ne pričam. Ako me tko pita, a to je rijetko, odgovorim kratko. Ako vidim da nekoga baš zanima, odgovorim duže. Samoinicijativno? Čemu? Bolje da 3 čučnja napravim umjesto da tu istu energiju potrošim na pričanje o dobrobiti vježbanja nekome koga nije briga.
pa ne pričam ni ja samoinicijativno, ne hodam okolo dijeleći letke, nego onako u razgovoru se spomene pa ja rečem malo, pa onda pitaju još i onda se ja razvežem...i točno znam kome govorim, onima kod kojih postoji šansa da počnu
ovim drugima te držim predavanja