Pokazuje rezultate 1 do 50 od 864

Tema: rodiliste rijeka 2. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Pozdrav cure

Ma zanima me , jer svatko govori drugačije, kada se dođe u bolnicu s trudovima dali se smije uzeti sa sobom pripremljena torba? Ili je ipak bolje da par osnovnih stvari (papuče,ulošci...) stavim u manji neseser pa to uzmem a muž onda donese nakon poroda? Ida, kakav je trudnički tečaj u Rijeci u KBC? Jer mi sad startamo pa nas zanima dali se isplati ići.... Hvala vam puno na odgovorima

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj dancy27 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure

Ma zanima me , jer svatko govori drugačije, kada se dođe u bolnicu s trudovima dali se smije uzeti sa sobom pripremljena torba? Ili je ipak bolje da par osnovnih stvari (papuče,ulošci...) stavim u manji neseser pa to uzmem a muž onda donese nakon poroda? Ida, kakav je trudnički tečaj u Rijeci u KBC? Jer mi sad startamo pa nas zanima dali se isplati ići.... Hvala vam puno na odgovorima
    Ma kakva torba, to samo kad dođeš na 5 kat a u rađaonu su meni dopustili samo vodu i mobitel jer sam muža mora zvati na porod pošto je morao dosta čekati da se stvar počne odvijati inače mi ne bi dali ni to, ja samšlapice imala na nogama jer je bilo ljeto ali to pretpostavljam da se presvučeš i daš mužu nek nosi van kao i robu sa sebe

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •