jao, ko stvoreno za kavofob!
sad ozbiljno, kavofob, ti ne samo da imaš priču već imaš i literarnog dara
prijavi se! ako ima glasanje, nema šanse da izgubiš :kol'ko_nas_ima:
jao, ko stvoreno za kavofob!
sad ozbiljno, kavofob, ti ne samo da imaš priču već imaš i literarnog dara
prijavi se! ako ima glasanje, nema šanse da izgubiš :kol'ko_nas_ima:
Posljednje uređivanje od Anci : 13.02.2014. at 11:12
ta zdrava krava mi je bezveze, poligon za reklamiranje kojekvih preparata za mršavljenje :partibrejker:
jutros w9, skinula sam dio kauča da imam mjesta za side burpije, sva sreća pa je modularni namještaj
no svejedno, da mi je netko rekao da ću jednog dana u 05.50 pomicati kauč da mogu vježbat...znate već
odoh raditi, čeka me gomila neplaćenih prekovremenih da nadoknadim propušteno
ima li netko tko je završio PBF u Zg među nama da ga malo udavim pitanjima? Mota mi se po glavi luda ideja da opet krenem u školu....mm će me skalpirat![]()
danci, ja sam prilično društvenjak :D
no, imam kolegu na poslu PBF-ovca pa ako ne nađeš nikoga, proslijedit ću mu pitanja![]()
uspjela dobit referadu PBF i zaključak je: nema šanse. Zašto? Jer mi je preduvjet da dam otkaz?!!?!? Prisutnost obavezna. Dakle mi jarani koji smo nekad nešto završili svo svoje dane odbrojali (i svoje potencijalne bolje budućnosti), ne samo da moramo i državnu maturu polagat, nego moramo dat otkaz pa nek na obitelji žive odda bi se mi mogli školovat, bez obzira što smo voljni platit to školovanje (dvaput, jer ga ionako plaćam sa svakom plaćom!).
sam od ovog usr... sustava u kojem živimo....... baš sam tužna....
Koliko stranica za procitati!!! Samo sam preletila preko postova, vidim da se organizira neka kava - i ja bi išla...
Chris blue- Nairobi?!? Zavidim ti.
Vidim da opet ima sjajnih rezultata, čestitam svima!
A tek micanje namjestaja
Ja sam danas doma, mali bolestan, odradila insanity pure cardio + cardio abs. Ova kombinacija je stvarno teska.
Danči, ja sam isto prije koju godinu htjela upisati postdiplomski na PBF, jedan od glavnih razloga što nisam je bila obveza prisutnosti, nije bilo vježbi u popodnevnim satima.
OT. Ja zadnje vrijeme slabo vježbam, odem uglavnom na kettlebell trening iako sam i to morala propustiti. Zadnjih mjesec dana samo neke bolesti
Nisam se stigla ni javiti za ove narudžbe što ste radile. Iako, vrlo rado bi na kavu, ako primate još nekoga![]()
Probala sad onaj push up test. 28 u minuti. Kasnije ću probati još nešto ubaciti.
vidim, nisam jedina......srećom u cijeloj priči, ja sam više nego zadovoljna sa svojom osnovnom profesijom, ali to nije razlog da se samo na nju ograničim....možem se ja razvijati još, pa kvragu imam 35 a ne slavnih 65 potrebnih za mirovinu (dok ja do tamo dođem.......ma šta pričam, neću ja ni do 65 dogurat, s posla direkt na 2m pod zemlju kako su krenuli)!
betty, suosjećam![]()
Ne mogu vas pratiti. Kakav je to sklek izazov? Hoću i ja kad ih stalno pumpam na treningu.
Slike isto hoću, treba mi motivacija. Ne za vježbanje, za jelo.
Palči, evo ga: Improve your push-ups Ajd nam se pridruži![]()
cure, sad sam vidjela da je estimated delivery date 19/02. Moramo početi organizirati kavu da sve sve posložimo i uskladimo rasporede prije nego na chris zbriše, jer nam je vremenski interval prilično uzak. Pucajte mjesto, vrijeme i datum. Po pretpostavci bi trebalo biti poslije 17-18h (zbog nas koje radimo), lako dostupno i da ima dovoljno mjesta, jer nas baba baš i nema malo a i za grupne burpees-e nam treba prostora![]()
betty suosjecam
ne znam sta bi bez mobitela.
mene, po svemu sudeci, ceka nekakvo ucenje/studiranje u buducnosti. ali o tom potom. trenutno odbijam razmisljati o tome.
nekome sam ostala duzna slike :misli:
docepala sam se laptopa pa ako neko nije dobio nek me cimne.
e da, zavidim na buducoj zajednickoj kavi, popijte i za mene
summer morat cemo nas dvi prvom prilikom![]()
Posljednje uređivanje od malena beba : 13.02.2014. at 16:08
ja jesam stalno na focusu, alpha, drugi put
ali sve nesto nikako da krenem posteno
pa put, pa perioda, pa viroza
ali ne dam se, ne odustajem
vratit cu se ja staroj slavi![]()
eto, onda smo zajednički
i ja krećem drugi put, danas mi je 4. dan. krenula onak baš školski, od ponedjeljka
i konačno sam u vježbalačkom stanju uma opet pa sam baš happy
poslije alphe planiram i betu. prvi put sam samo alphu odgulila... i to još ljetos čini mi se
Jao, meni je ovaj izazov jako tezak. Napravila sam dosad 3 od 6 rundi. Jos tri tijekom ostatka dana.
Hvala me malodusnost :D
ja sam danas napravila 57icu. u kojoj ima 80 sklekova i jos 40 burpija sa sklekovima. ne pada mi na pamet jos ono pumpat. osobito jer mi je 1.dan menstruacije i 6.dan vježbanja ovaj tjedan i stvarno mi je bilo teško. sutra rest day.
anci mozes ti to
ja sutra planiram trbusnjake iz focusa. bar mislim.
Sasa, super! Kad ovo obavim, vracam se malo zuzkici.
Ja priznajem (jos jednom) da mi je tezak izazov. Napravila sam speed 2.0 i nije bilo lako :D
Ostala mi je jos jedna runda sklekova za koju trenutno nemam force.
Koliko ste napisale otkad sam zadnji put pročitala
Anci i Danči, svaka čast za sklekove, ja nisam sigurna ni radim li ih uopće ispravno, kakav položaj mora biti ruku, ramena itd.
Danči, što se tiče faksa, to je nažalost tako s bolonjskim sustavom
Chris, Kenija
Malena beba, ja čekam slike, a i martine bih rado vidjela
Veselim se kavi, nadam se da ću doći![]()
Danci, spominjala si neki Tatianin trening za guzicu? Mozes mi linkati?
Ja sam dosad radila njezin lower body, dim i pepeo
Sad me ceka nekoliko serija sklekova!
Jutro!
Jutros sam se digla u pet i kvarat.To se inače dešava samo kad moram na avion... Pola sata čitala, pila kavu a onda u šest krenila vježbat. Bilo mi je super! Kad bi se mogla svako jutro tako rano dizat, definitivno bi vježbala ujutro. Do sada sam se za jutarnje vježbanje dizala u šest i već u šest i pet minuta počinjala vježbati. To mi nije bio baš neki gušt.
Jučer w11 (i dalje grozan), jutros w12 (sasvim ok, osim sklekova u mostu).
maruška
tako i ja, dizem se u 6, pocinjem vjezbat u 6:05. stvarno nije neki gust.
Imam pitanje za iskusne "sklekašice". U čemu je razlika (mislim na aktivaciju mišića) između skleka pri kojem su ruke raširene od onih pri kojem su ruke uz tijelo?
ja se ipak dignem ranije upravo zbog toga: skuham si kavicu, u miru popim, malo prosurfam, stavim kuhat/peć ručak pa krećem.
Jutros P90X3 Isometrix. Kroz dan će bit izazov sklekova a navečer swing.
Anci, meni je ovo njen najbolji lower body, probaj obavezno!
Ona ima 3 za guzu, prva 2 sam radila, zadnji nsiam:
Bum and thights of steel challenge
Round and firm booty ina a month
Solid booty in a month
Želim ti lijepu zabavu s booty-ćima![]()
sva sreca muz kuha ali djecu dizem u 7, tako da do tad moram bit gotova i otusirana pa onda pijem kavu dok se oni
spremaju ili najcesce, na poslu popijem
sad me zvao dostavljač, paket stigao ali nije siguran da li će ga stić dostavit danas na posao (jer eto ja nisam doma pa ga tamo nema kome ostavit a u ovaj kvart nije planirao ići danas). Bilo kako bilo, u najgorem slučaju sve je tu u ponedjeljak. Daklem, nemamo se šta više premišljati. Imamo tjedan dana fore da se nađemo, jer će Chris imati sigurno zadnje dane kući totalnu ludnicu......samo da upozorim, utorak nemrem. Eto, to je to. Za ostalo se organiziram![]()
Jao, Danci, puno ti hvala!
Ovaj sam sad napreskokce pogledala i sviđa mi se!
Cure koje niste dosad probale Tatianu, mislim da možete slobodno ovo pokušati. Idu tri runde, ako ne možete sve, napravite 2 pa drugi put sve.
Ona nije eksplozivna kao Zuzi, radi u principu više za snagu i radi polako, pazeći jako na formu. Meni se baš sviđa njen pristup.
Ja ću ovo probati jedan dan obzirom da ne mogu ni pomisliti spustiti se u plank
Danas sam napravila nešto manje od 100 komada, plakalo mi se![]()
Anci, ja danas radim 6x35 ali obzirom su kroz dan, neće bit beda....al sutra će bit: "ja plačem"
Bolje da ne pisem gdje sam jucer napravila 22 sklekaza vrijeme radnog vremena.
Di je taj izazov sa sklekovima. Men to zvuči super, s obzirom da mogu napravit samo 3.![]()
Marta looool
Evo ga: http://www.lovingfit.com/fitness/improve-your-push-ups/
marta
Zamisli koji će to success story biti! Kakvo poboljšanje od 20%? Tvoje će se mjeriti u troznamenkastim brojkama!!
Cure priključujemo se izazovu sa sklekovima, klinci i ja. Šopali na pola min, radit ćemo tri serije na dan. ja sa ženskim, moja baza je 14. Ali pazi ovo, Martin (karatist) naštancao 16 pravih u pol min, a Neva (gimnastičarka) 25 pravih, ravnih, savršenih (u pol min)!!!!
Meni ne pada napamet pitati djecu koliko mogu toga napraviti. Odmah bih se ispuhala ko balončić. Ovako sam si sva važna. MIslim da će izazov pričekat sljedeći tjedan nos mi se začepio. To mi je jedini simptom i baš me živcira.
Super ekipa!
Mene je tako sestra nedavno pokopala. Hvalim se ja kako, eto, mogu napraviti desetak sklekova. Kaže ona: Idem ja probat. (prije mjesec dana je krenila na zumbu, sedam godina prije toga se baš ničim nije bavila, u srednjoj školi je igrala odbojku, u osnovnoj trenirala plivanje) I naštanca ih deset u sekund. Kad sam se skoro rasplakala od muke, kaže ona meni: Pa zadnjih par sam se baš morala pomučit.![]()
Posljednje uređivanje od Maruška : 14.02.2014. at 15:48
aqua vi ste meni super...
maruška...
prijavljujem za juče cardio, i danas tbc i lower focus...ko mi danas do kraja dana spomene lunge i squat, postajem neuračunljiva...sad jedva hodam, a mogu se zamislit sutra...lower sam morala malo radit s taniom...
mi smo slavili valentinovo pa smo imali mesine za rucak i poslin otisli na kolace s dicom. zato cu malo kasnije napravit neki cardio iz insanitya. jutros sam
radila trbusnjake iz t25, svidili su mi se za jutarnji trening![]()
Bravo, mb!
Moj muz bojkotira uvezeni blagdan valentinovo :D pa sam mu predlozila da mi parfem slobodno kupi neki drugi dan. A i ja nemam neki feeling za valentinovo. Ali super je kako ste s djecom se pocastili
Prijavak: alpha cardio!