Suenos, zao mi je sto si se nasla u takvoj situaciji. Problem vjerojatno vuce korjene iz njegovog momackog zivota kada je mama sve radila za njega. a onda si to i ti nastavila. Mozda da mu u razgovoru probas dati do znanja da se tvoj cijeli zivot okrenuo za 360 stupnjeva i da sada uz dvoje male djece ne mozes a niti ne zelis zivjeti kao prije i da ti je potrebna barem nekakva pomoc oko djece. Ako si na porodiljnom, logicno je da ces ti preuzeti vise stvari po kuci ali sto ce biti kada se vratis na posao? Mene u vezama najvise zivcira kada par dobije dijete, zeni se sve preokrene a muskarcu zivot ide dalje kao da se nista nije dogodilo Svaka cast izuzecima kod kojih je obrnuto.
Evo, mi imamo zenu koja dolazi 4 sata od pon do pet iako sam ja na porodiljnom, doduse jos kratko ali krepali bi bez nje. Vise u psihickom nego u fizickom smislu. A i super je sto se mali od pocetka naviknuo da nju i nece biti nikakvih problema kada se vratim na posao.
Dvoje male djece je veliko psihicko opterecenje i tko god kaze da je super biti kod kuce i "nista" ne raditi, taj zivi u nekom drugom svemiru. Pokusaj to objasniti muzu. Daj mu konkretne primjere tipa:jedno je trazilo jesti, drugo je moralo na wc, oboje su se derali u isti trenutak, ja ne stignem pod tus ili oprati kosu ili vec sto ti se dogadja...Pokusaj ga pitati kako bi on izdrzao u takvim situacijama.
Iz svog iskustva mogu reci da je placanje tete kao placanje jos jednog kredita ali ono sto timedobijes je nemjerljivo...