Pokazuje rezultate 1 do 50 od 937

Tema: Odbrojavanje 01/2014...............by Asper & Darija_os

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Jutro!

Da poželim Hello Kitty brz oporavak... Drži se, draga!

Ja sam evo između postupka i FETa - i to nije tema ovdje. Ali imam nedoumice vezano za svoj graf. Znači li da ovulacije nije bilo ako je tempica u drugom dijelu ciklusa jednaka kao u prvom dijelu?? Mislim - pala je pa opet skočila. Baš u vrijeme kad bi mi inače bila O sam imala pravi, pravcati eggwhite - i to dva dana. Do sada bi ga jedva imala jedan dan - i to samo u 2% svih slučajeva - u 98% slučajeva imam samo watery. A na kraju FeFe misli da mi nije tad bila O - hmm

Ima li tko iskustva? Po ovome ispada da mi O još nije ni bila... ali odakle onda plodna sluz???! I sad mi je cervix i nisko - a sluz absolutno neplodna.

Budući da mi je ovo prvi ciklus nakon postupka, moguće je da mi je sve poremećeno. Ili FeFe fula?

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj nestrpljiva anka prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro!

Da poželim Hello Kitty brz oporavak... Drži se, draga!

Ja sam evo između postupka i FETa - i to nije tema ovdje. Ali imam nedoumice vezano za svoj graf. Znači li da ovulacije nije bilo ako je tempica u drugom dijelu ciklusa jednaka kao u prvom dijelu?? Mislim - pala je pa opet skočila. Baš u vrijeme kad bi mi inače bila O sam imala pravi, pravcati eggwhite - i to dva dana. Do sada bi ga jedva imala jedan dan - i to samo u 2% svih slučajeva - u 98% slučajeva imam samo watery. A na kraju FeFe misli da mi nije tad bila O - hmm

Ima li tko iskustva? Po ovome ispada da mi O još nije ni bila... ali odakle onda plodna sluz???! I sad mi je cervix i nisko - a sluz absolutno neplodna.

Budući da mi je ovo prvi ciklus nakon postupka, moguće je da mi je sve poremećeno. Ili FeFe fula?
    Da li se EW mora podudariti sa danom O ili O može nastupiti i kasnije? Ja dugo nisam vidjela EW a nekako mi jedva i označi O tako da zbilja nemam pojma.
    Sve mislim da će se javiti netko sa više iskustva

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •