E da.. jel nam chris otisla? Nema je ovih dana. Bas jedva cekam da nam javi dojmove![]()
E da.. jel nam chris otisla? Nema je ovih dana. Bas jedva cekam da nam javi dojmove![]()
obavezno! Baš se veselim! Ne mogu na trčanje zbog koljena pa će biti indor treninzi, a ne usudim se ni Shauna radit pa ni P90X3....
ja baš volim sve wall stand vježbe, recimo kod wall jacks/wall mountain climbers osjetim sve, od ramena do koljena. Kod shoulder tap-a toliko osjećam ramena i ruke da sve ostalo ni ne znam da imam
Što se Chris tiče, ona je spominjala 04/03 ako se dobro sjećam pod uvjetom da cijepe malu na vrijeme...a sad ne znam kako je to završilo. Chris javi nam se čim uhvatiš malo vremena![]()
Pozdrav iz Kragujevca!
01.03. sam odradila zadnji c3, završila BR, obilježila šest mjeseci od početka vježbanja.
A onda se slikala, iznenadila viđenim i razočarala...
Sad sam na prvom tjednu Focusa. Sviđa mi se. Ponekad se podružim s Tanyom ali, sve u svemu, ide.
~~~~~ za male i velike bolesnike.
Na izvješća s trčanja mogu samo reći - wow!
mb, razlika na slikama je zaista vidljiva.
Omg..stavila sam sliku s oblinama hahhaaa..moguce da je i obrisem![]()
Maruska, bubica, moze fotke?
Maruska, pa sto je? Super je sto vjezbas, 6 mjeseci, bravo!
danči tebe baš zaredalo...~~~~~~~~~ za ozdravljenje tebe i curke...
kavofob...
maruška vjerujem da ne može biti gore nego prije vježbanja...to je samo tebi tako, a okolina vidi razliku...i bravo na prvih 6 mjeseci...sretno sa focusom...meni je odličan, čak toliko da ga poslije gamme mislim ponoviti
...
Kad se vratim s puta ću staviti slikice.
Na slikama se vidi "nazadovanje" u odnosu na 29.12. Također, "proširio" mi se struk.
Mislim, nije to ništa prestrašno ali nekako uvijek očekuješ da stvari idu naprijed a ne natrag.
Vjerujem da je više povezano s prehranom (u ova dva mjeseca je oboje djece slavilo rođendan, jedan diplomski, još nekoliko proslava...). Pa sam odlučila Focus odraditi "najčišće" što mogu, što se hrane tiče. Valjda ću izdržati 5 tjedana.
bubice, meni je tvoja fotka s oblinama super...
Kako su stvari krenule tjedan dana ne vježbanja. Sad vidim kolika sam ovisnica. Najprije ta temeratura i pokušaj spremanja za put od deset sati vožnje sa jednogodišnjakom koji se do nedavno nije nikako volio voziti. Ozdravite što prije! Ja odoh jesti rožatu i piti pošip na suncu!![]()
apsoštrumfno nisam vinopijac, ali pošip
uživaj palčice i za nas koji imamo ovo odvratno vrijeme (a možda je za nas bolesne i bolje tako, inače bi spalili na živce).
bubuce, palac gore!
Posljednje uređivanje od Danči29 : 06.03.2014. at 08:58
Maruška, nema do prehrane. Ja sam zadnjih tjedan dana na najstrožem mogućem režimu (ali bez gladovanja!!), što znači više malih obroka, žitarice, voće, povrće, bijelo meso. Od mliječnih proizvoda samo svježi sir i light jogurt i to jednom dnevno, u minimalnim količinama. Zeleni čaj neizostavan. Što bi rekao Cetinski, umirem sto puta dnevno, ali drugačije više ne može.
Odmah sam izgubila 2 kg, sada imam 81 kg na kontu... Joooj, još 2 kg me dijele od toga da sedmica bude prvi broj
Bila sam i na rođendanu, ali nisam niti taknula ništa od hrane - pojela jabuku prije nego što sam pošla, na rođendanu popila nezaslađeni čaj i živio. Sve je u glavi!
Da napomenem kako sam i puno zategnutija i lijepo mi se ocrtava prvi od six packova![]()
Posljednje uređivanje od *mamica* : 06.03.2014. at 10:07
Pozdrav iz Nairobija!
Pišem s terase našeg tzv. "Service Apartment"-a, to je stan koji ima sve sadržaje kao da smo u hotelu (čišćenje, teretanu, saunu, restoran), ali ima i vlastitu opremljenju kuhinju tako da možemo normalno kuhati, a ne moram čistiti, (jeee!), jer ujutro dolaze čistačice i sve srede. Ako ih ne želite, samo stavite "do not disturb".
Ovo je ekonomski puno povoljnija solucija od hotelskog smještaja jer dobivamo za prvih mjesec dana dnevnice "per capita", znači x4, a na ovaj način, dobar dio ostaje nama. Razlog ekonomiiziranja je uglavnom dječja školarina koja je djelomično podmirena, a djelomično je podmirujemo sami.
Ovo je njihova škola http://www.bandaschool.com/
Danas smo bili tamo i svi četvoro smo oduševljeni. Škola je prekrasna, sve aktivnosti se odvijaju tamo (nema više navažanja i načekavanja po cijeli dan, balženo bilo), ali to je vrlo skupa škola.
Toplo je, 28 celzijevaca, ali uskoro dolazi kišna sezona koja će trajati dva mjeseca. Svejedno je toplo (cure se upravo kupaju u bazenu s tatom, gledam ih s terase).
Sutra idemo ponovno u Bandu, cure idu na testiranje da ih razmjeste u grupe, a mi ćemo u razgledavanje stanova, nastojat ću naći nešto relativno blizu školi. Kvart Karen koji pikiramo je također skup, ali pokušat ćemo naći nešto.
Što se vježbanja tiče - ništa zadnjih tjedan dana, ali danas se nadam otići u teretanu jer se bukvalno trebam spustiti na prvi kat. Brine me što u teretani niš ne znam, čak ni kako upaliti traku :D
Postala sam nepismeni majmun
Oprostite, još sam malo smlavljena i od puta, doletjeli smo jučer navečer.
Uglavnom, odoh sad do teretane i malo me sram, al kaj sad![]()
Posljednje uređivanje od chris blue : 06.03.2014. at 13:51
chris
super!
oduševljena sam service apartmentom
danči, kako curka?
moja je jučer odjednom ozdravila, nevjerojatno, ko da je netko na gumb stisnuo
danas w11
Chris ovo je mraaaaaaak od service appartmenta do škole koja izgleda fenomenalno!!!!!!!! A i vrijeme, mi smo ovdje u ovom tmurnom i hladnjihavom pa ti zavidim!!! Ma ne brini za teretanu, već ćeš ti to sve bez problemaajd javi kako ti se svidjelo vježbanje u teretani i što si sve radila....
betty, to je super!!! Nevjerojatno je to kod njih, tak ose i moji samo probude zdravi
I moja je bolje, hvala na pitanju. Nije ono baš dobro ali je izrazila želju da bi jela što je veliki napredak, doduše pizzu, ali svejedno. Jučer nije htjela ništa osim vode, a i nju bi povratila....
chris skola izgleda genijalno! i ja zavidim na lipom vrimenu i apartmanu
betty, danci, drago mi je da su curke bolje
ja danas imam rest day. sutra cu provat ugurat ujutro t25 tako da ne budem u manjku
Danci, bravo! Ne znam sve vjezbe, ali zvuce vrijedne pohvale
Mamica, svaka cast i na volji i na prvoj naznaci six packa!!! Bravo
Ja danas 100 sklekova i alpha cardio. Trebala sam trcati, ali me kisa omela.
E da, chriiis, wooow, uzivajte! I ja sam tudum za teretane
Bubica, mrak si![]()
A di nam je sasa nestala? Oduzio se rest period?![]()
Chris....blago ti se....uzivaj
Cure, tko ima nove slike saljite..
danci, bravo za vrijeme, ja nisam tako brza... jel ti bio tezak? Ja sam se vec pogubila i ne kontam je li nesto samo meni tesko ili je stvarno tesko..
evo i danasnji:
50 ktbl swing
1.combo: 8 rundi
1) 3 chin up
2) 4 hanging leg raise
3) 4 tuck burpee
4) 5+5 bw lunge kick
50 ktbl swings
2. Combo: 8 rundi:
1) 4 sumo push ups on medicine ball
2) 4+4 side plank hip raise
3) 4 jack push ups
4) 6+6 bulgarian split squat
50 kettlebll swings
Vrijeme 48:18
Mene je ovaj unistio.
I da, nema nam niti skulirane...
Zhang, ovo izgleda brutalno
daj mi samo kaži sumo push ups on medicine ball - di je MB - pod nogama ili rukom koju dižeš? Ja radim svakako PU on MB pa zato....
eto, i sutra imam što radit
i da, teško je bilo, a ovo će bit za odapet, već vidim![]()
Pod rukom na kojoj ostajem
Ajd bas mi je drago da ti je bilo tesko![]()
Skulirana uziva s muzem pa nema vremena javiti se
Zhang, danci, nasli se lonac i poklopac![]()
palči popij jednu i za mene...
mamice super za kilice...
betty i danči drago mi je da su cure bolje...
chris najviše mi se sviđa ovaj dio sa čišćenjem...
danči, zhang, ja vas ništa ne razumijem...proguglam nazive vježbi, al me ubiste s ovim skraćenicama...
i prijava za ova dva dana...juče ništa, kasno došla od mame, a danas rip't circuit...
a gdje nam je aqua?
Anci boze sacuvaj! Nakon 4 dana resta i tone sushija ( u kasnovecernjim satima) vratila sam se sa hvalatiboze istom kilazom i spremna za trening. Jucer novi zwow 109 i stari zwow 8, danas zshred 39 i mini lower back. Imam ledjni muskulfiber, sigurna sam da je od pauze. Sutra jos ne znam sto bih.. Kad trcim, makar i 8 km, uvijek imam feeling kao da malo varam..vidjet cu.
sasa![]()
i mene uvik nakon pauze bole ledja.
valjda te misice i inace manje koristimo (tako sam ja to nekako svatila)
danci, zhang :bow:
ja jutros ab interval, popodne je insanity.
e da, opet pitam ko ima link na body revolution? betty, cubana? ko je jos radio, ne mogu se sitit?
uskoro cu na godisnji pa bi onda rado provala nesto novo. ..
MB, neka te cure koje su ga prošle bolje savjetuju, ali ja mislim da bi bilo dobro da preskočiš prve tjedne jer će ti biti lagano i demotivirajuće. prošla si i fokus, radiš insanity i mislim da su ti prvi tjedni BR prelagani.
sasa, da sam to što si rekla pročitala prije koju godinu, rekla bih da si luda. sad te razumijem
ja prije trčanja znam napraviti par serija sklekova, pa onda raznih varijacija sklekova: reptiles, toe touch (sve od Tatiane- nešto iz afterglow absa, nešto rock'n'roll absa)
onda ideš trčati
a trčanje je super aktivnost! meni je žao odbaciti je.
danas sam samo malo sklekova ujutro, a nadam se stvarno poslijepodnevnom trčanju. baš mi treba svjež zrak.
mm ide na neki koncert večeras (a ja ne mogu :šmrc: i vjerojatno ću gledati neki film koji on ne želi gledatii možda se obžderem
![]()
Posljednje uređivanje od Anci : 07.03.2014. at 07:59
MB, poslat cu ti ja link kad upalim laptop (kad mm i jedno dijete odu)
I da, slazem se s anci, preskociti barem prva 4 tjedna
Obavezno preskociti prva 4 tjedna! Anci na koji ti koncert ide muz?
Ja isto idem! To ce bit cardio! Zakaj ti ne ides ??
Ja bih krenula s trčanjem..ako mi netko može objasit koje aplikacije mogu kinuti na mob za praćenje napretka..ako sam vas dobro skužila..tnx
Ja bih krenula s trčanjem..ako mi netko može objasit koje aplikacije mogu skinuti na mob za praćenje napretka..ako sam vas dobro skužila..tnx
Ja koristim runkeeper. Kao i roza,vikki, milasova :D
Frendice smo![]()
bubica, po mom iskustvu nije to najteže. Najteže je držat se pod kontrolom, zapravo pod kočnicom kad vidiš da možeš, jer ako ne, završiš ko ja s bolovima u koljenima. Već nekoliko dana ih osjećam, sad nije više konstantno ali i nakon drugih workout-a se javlja... i sad se već poprilično brinem.
Zato bubice, budi pametnija od mene. Imaš sigurno kondicije na prodaju, ali ako dosad nisi trčala, vjeruj mi, ovo je za tvoja koljena skroz druga priča...i nemoj mislit da te strašim, dapače, aktivnost je mrak, samo ne želim da se netko nađe tu di sam ja sad![]()