Ni moja ne čita, zna sva slova, tu i tam nekaj proslovka, al ju ne zanima previše. Pisat voli i često piše, al ne čita. To mi je fakat velika razlika od R.-a koji je sa 6 g. čitao titlove na televiziji. Al nisam forsirala njega, ne forsiram niti nju. Njega je zanimalo pa je učio čitat i trudio se nju ne zanima previše. Nije ju ni prije 2 mjeseca zanimalo pisanje, sad ju zanima. Mislim da od forsiranja nema ništa, nešto moraju i u školi naučit![]()

Odgovori s citatom
, svi krepaju od smijeha u dućanu kad nju čuju kak komentira cijene (dosta je sitna pa svi misle da je mlađa)isto bez problema izračuna kaj treba, neki dan je zbrajala sitne novce i govori 40 plus 3 je 43, 43 plus 2 je 45 i td. Ili imam nečega 5 još mi treba 3 da bi imala 8 i sl. Što se tiče dana u tjednu rekla nam je teta u maloj školi da je jedina znala nabrojit dane u tjednu bez njene pomoći, s tim da zna koji je dan bio jučer, prekojučer, koji je danas, koji je sutra, prekosutra (a bogme i pet dana unaprijed). Što se tiče engleskog zna brojit do 10 i zna boje, neke nazive, al to je sve pokupila uz Roka dok je on učio. Zna i doba dana, jedino ju malo muči lijeva i desna strana, ne pokazat na sebi, već na papiru. Npr. teta je tražila da nacrtaju na papiru neku stvar i od nje nešto lijevo, nešto desno, tu je pomiješala stvari.

), jer je, kao, dečko, a oni to teže svladavaju. sad slovka najnormalnije, rastavlja na slogove,odmah skuži početak riječi, ali kad ga pitam na koje slovo riječ završi malo mu treba da si ponovi u glavi, čita titlove s telke, ali samo kraće riječi jer mu prebrzo prođe titl, čita "Koko i duhovi" (ali ono, par rečenica samo) kad mu se da, slikovnice su mu već glupe, ali zato brate mili pisanjeeee je koomaaaa. mislim, ništa od gore navedenog nisam forsirala niti neću. ali piše sve riječi u rečenici ko jednu debelu kobasetinu i ne da se krstiti kad mu pokušamo objasniti i na primjeru tekstova u knjigama ili ako mu napišemo da se riječi odvajaju nekim razmakom. užass. nadam se da će slušati barem učiteljicu (ak već doma ne sluša mamu koja isto radi u školi...)