al inače baš je dobar, zar ne?
sasa ~~~~~~~~~~~~~~~ da što prije prođe i rekuperaš se!!!!!
bravo Zhang za kavu!! a bome i za vježbanje! Sviđa mi se ovaj AMRAP, mislim da sam to već i pisala
Palčo, maca mi je fuj fuj fuj. Probala u shake, al đabe kad mi pokvari moj najdraži dio dana kad pretvori shake u nešto tolko odvratno da jedva gutam..... Ja uzimam magnezij hexahydrate + c-vit, to zmučkam u limunadi i pijuckam kroz dan, tako je apsorpcija najbolja....i maznem guaranu kad treba
a za ZMA sigurno znaš - B6+Mg+Zink pred spavanje. Spavaš ko bubica jer opušta i utoneš u dublji san pa ti je i kraći sasvim dovoljno. Recovery je brži i bolji. Ovo je odlično, isprobano.
Ja sam večeras na sobnom odradila test za HR pa aproksimirala sa "veselom" vožnjicom od neki dan. Bila sam nisko ove dane u zoni, ali i dalje u zoni, što je sasvim ok. Sutra rest day (možda samo otiđem po bic 5km ako bude gotov - držte fige!). A sad sam umorna ko pas. Za test treba vozit 30min u kontinuitetu svoj max. Krepala sam. Sljevalo se s mene ono, gore nego na insanity-u, a opet HR nije išao ni približno toliko visoko ko kad sam njega radila.....trebala bi odradit jedan trening iz insanity-a pa testirat, nisam odavna, al ga ionako nemam kamo ugurat.
Još mi za vikend dolaze svekići i slavit će se rođendan....uhhhhhhh, moram tortu speći.... a ko će tome odolit.....
Ajd dosta cviljenja, idem u krpe, progutat ću komp koliko zijevam....

kad se vracas?
Puhao je vjetar u prsa pa sam se malo i borila sa njim 

pa sad idem opet strogo s lchf-om i probat cu jednom tjedno ugurati IM post. Valjda ce dati neke rezultate.
Onda je L pao na ruku pa smo 2 dana izgubili po doktorima. Danas sam odvježbala TBC iz fokusa i nadam se uspješnom nastavku karijere u bliskoj i daljoj buducnosti.