Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
Upravo tako sam se i ja osjecala prije eto mjesec dana...blizio se dan termina a nitko oko mene nista, niti slova o nasem malom, niti da pitaju kako smo...tada sam shvatila: Nisu to njihove bitke da ih vode, nije bilo nihovo dijete, nisu oni 18h trudova iscekivali kraj...jednostavno nije njihov kriz, nego nas.Sve je bilo lakse od tog trenutka.
Istina.. nisu oni to prošli.. ne mogu ni zamisliti kako je strašno.. meni su šest dana u bolnici izazivali trudove.. zadnja dva dana užas.. još ne vjerujem da sam uspjela preživjeti.. zadnje noći sam mislila da ću umrijeti.. trudovi su trajali 16 sati, svake 3 min.. između trudova pojavljivao mi se osmijeh na usnama.. ne znam zašto?! možda se moj anđeo pozdravljao samnom?! više ni doktori nisu znali što će samnom? obično inducirani pobačaj traje do 7 dana, tako su mi rekli, ja sam došla do šestog dana. ne znam što bi se dogodilo da nije bilo tako..
Iskreno, ja nekako jedva čekam taj termin poroda, iako mislim da će mi tada biti najteže.. ali nekako mislim da ću tada udariti glavom u zid, shvatit da se nije dogodilo ništa i možda napokon moći dignuti glavu i krenuti dalje..