-
Franny ,uf znam taj filing kad poželiš da si Horacio Caine pa da stavim naočale i saznam sve što poželim 
Nakon misseda u 9. tt sam sva napeta čekala phd nalaz očekivajuči razlog gubitka tolko čekane bebe...kad ono dobila sam par redaka na latinskom a doktorica mi je rekla da sve što mi može reči iz nalaza,obzirom da je trudnoča bila mala-je da je trudnoča postojala.
Sječam se da sam ostajala stajati s papirom ne vjerujuči da nisam dobila odgovor kaj se desilo..zašto..da krenem riješiti "to",da se ne ponovi.
Latinski sam si prevela sama i skužila da je postojala upala,a beba je stala s razvojom tad kad sam i imala zadnji uzv,jer je s 8+5 bila velika 2,1cm.
Doktor mi je rekao da je vjerojatno još jučer bila živa.
Pa sam si nekak mislila da je upala bila uzrok prestanka rada srca,jer nije bilo puno vremena za raspadanje u nutra obzirom da sam kiretažu obavila dan nakon saznanja.
Možda se varam...uvijek je moguča kontaminacija od kiretaže do phd uzorka.
Kod spontanog sam na phd nalazu dobila još manje,doslovno jednu rečenicu...tad nisam više niti očekivala.
Čudi me ovo kaj pišeš da je sve mali imao..nisam znala da mononukleoza može proči i bez simptoma.
Mjerim po nečakinji,ona 2 mjeseca skoro pa iz sobe nije izašla..svijetlo joj smetalo,tv nije gledala od glavobolje,temperatura..uf grozno.
Posljednje uređivanje od žužy : 02.04.2014. at 11:36
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma