Pokazuje rezultate 1 do 50 od 341

Tema: Kako imati malo mira...???

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ljudi koji predano i posteno rade svoj posao, a ni oni koji ga malo manje predano rade, ili ga uopce ne rade predano. nisu nikako trula salata. pitanje je formulirano u smislu toga kako odlucujes kad biras, a kako odlucujes kad nudis. a ne u smislu da nekoga proglasavas trulom salatom.
    a ima i drugi primjer sa uciteljicom. eto podsjecam nas na sve one bezbrojne postove na forumu o skoli i uciteljima. koga mi biramo, ako mozemo, svojoj djeci?

imali li veronika pravo nuditi svoj sir i maslac? mozda zena radi 15 sati na dan. na kraju krajeva imamo vindiju, dukat sto ne?
    pa i u Sovjetskom Savezu i DDR- u si imao samo jedan proizvod.

dakle, sasvim je razumljivo da covjeku nije najljepse kada na poslu ima one koji grizu, jace, rade duze i opcenito hoce se brzo uspeti na hijerarskijskoj ljestvici? razumjem ja da to moze covjeku biti problem, jer se osjeca da je pod stresom.
    no sto treba napraviti? zabraniti im da iskacu iz okvira?

no zasto smo poceli kupovati zaru i hm? oni su isto iskocili iz okvira jelte? mogli smo ostati kod, name, vartexsa.

naposlijetku, ja sve manje razumijem u kojem svijetu vi mislite da mi zivimo?
    u socijalizmu ex jugoslavije krajem sedamdesetih?

eto vertex mi je na drugoj strani prigovorila da ja na sve kazem: to je zivot. a da se u ovoj raspravi radi kako da poboljsamo situaciju.

evo ja se stvarno tu trudim vidjeti te prijedloge (ne samo na ovoj, nego na svim ovakvim temama)
    jedino sto sam do sada razaznala je sljedece (karikiram malo):
    da bi bilo super da se mame vrate kuci
    da bi bilo super da dam Drustvo!!! yes, yes placa da mi recimo 10 godina ne radimo, pravimo tiramisu, i secemo.
    u malo naprednijoj varijanti se:
    mame ne vracaju kuci, nego mama i tate su kuci u 1500. sati, nitko ne radi vise i ne bi trebao
    ako nam je slucajno tesko i imamo problema: hallo svemir, dodi, trebam te

ako sam slucajno nesto previdjela, ispravite me

a pri tom naravno da ne zaboravimo:
    nisi luda kupiti one fensi smensi manufakturne mermelade od murve, vidis kako je u lidlu sve jeftinije.
    i zamisli ti one bezobrazne vujice, ili neba ili hadid, evo u hm sve troduplo jeftinije.
    i zamisli ti to,ovaj je izumio singericu, a nije s nama sjedio kod snajdera i ono mic po mic, ubod po ubod.

ako negdje ima takva zemlja, ili komadic zemlje, javite mi, ja odmah kupujem kartu.
    Posljednje uređivanje od seni : 02.04.2014. at 11:21

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •