Pokazuje rezultate 1 do 50 od 341

Tema: Kako imati malo mira...???

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

seni, ali ako si jedino to (i sve to) što si nabrojala razaznala na ovoj temi, onda je evidentno samo to da si čitala s predumišljajem, i nisi dala činjenicama (tj. napisanome) da te zbune.
    Posljednje uređivanje od vertex : 02.04.2014. at 12:23

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    seni, ali ako si jedino to (i sve to) što si nabrojala razaznala na ovoj temi, onda je evidentno samo to da si čitala s predumišljajem, i nisi dala činjenicama (tj. napisanome) da te zbune.
    no sad, kako god ja citala, eto ti prosili, pa ako ti nije tesko nabroji mi te spomenute prijedloge koje sam ja neprocitala. pogotovo bottom up - dakle one koje mi sami mozemo pokrenuti.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    no sad, kako god ja citala, eto ti prosili, pa ako ti nije tesko nabroji mi te spomenute prijedloge koje sam ja neprocitala. pogotovo bottom up - dakle one koje mi sami mozemo pokrenuti.
    Ma ne pada mi napamet
    Uopće ne vidim da je ovo diskusija u kojoj trebaju padati prijedlozi, to je tvoja zamisao, a ne moja :D. Ovo je diskusija u kojoj možemo imenovati stvari, definirati što je to što nas tišti, koliko je do nas, koliko je do okolnosti, što uopće nije bezvrijedno, nego je jedan input koji svatko sa sobom treba razraditi, koliko osjeća već potrebu i onda eventualno provesti u neki pomak u životu.

Evo, ovaj cvijetin input, primjerice, je jedna baš korisna stvar, s kojom se ja, više-manje, slažem. Mislim da je puno korisnije i realnije reći sebi: neke stvari neko vrijeme ne mogu imati, nego: sve se može odjednom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •