Pokazuje rezultate 1 do 50 od 341

Tema: Kako imati malo mira...???

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

eh da i uz živog i zdravog tatu (osim ako ne radi 24h na dan, što je vjerujem vrlo mali broj) ne može me nitko uvjerit da se to ne može izorganizirati samo nam se ne da, nemamo volje pa je lakše reći ne stignem.

Imam kolegicu koja je solo i jednu koja ima veću djecu (srednaj i osnovna) pa nikako da se stigne organizirat da ide na sport već godinu dana a htjela bi,...a ha mo'š mislit.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    eh da i uz živog i zdravog tatu (osim ako ne radi 24h na dan, što je vjerujem vrlo mali broj) ne može me nitko uvjerit da se to ne može izorganizirati samo nam se ne da, nemamo volje pa je lakše reći ne stignem.

Imam kolegicu koja je solo i jednu koja ima veću djecu (srednaj i osnovna) pa nikako da se stigne organizirat da ide na sport već godinu dana a htjela bi,...a ha mo'š mislit.
    E, dijelim stav - nemam baš previše sluha za jadikovke ovakvog tipa.

Istina je da postoji vrijeme kad neke stvari čovjek ne stigne ili ne može ili mu se ne uklapaju... prioriteti su drugačiji. To razumijem. Ali kukanje i "lako tebi" ne razumijem i teško podržavam, kao i ovakve primjere kad čovjek sam sebe zavarava da nešto želi... Pa budimo onda barem pošteni i recimo "ne da mi se". Danas nisam otišla na yogu. Ne da mi se. Imam i izliku - kašljem jer sam pobrala neku virozu od djece, ali nisam tak loše da ne bih mogla ići, samo mi se ne da. Uzela sam pauzu od rutine. I ne dobivam ništa time da se opravdavam mužu ili ovdje da ne stignem. "Ne da mi se" je potpun odgovor. Ići ću u petak ili u ponedjeljak jer si zbog zdravlja ne mogu priuštiti da ne idem.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •