-
Joj, nađem ti ih ja 20 do podne... Mislim da to samo govori o tome kako svi doživljavamo cijeli svijet kroz prizmu svoje neposredne okoline... a istin aje da danas u Hrvatskoj ima obitelji kojima je cilj nahraniti djecu kao što ima i onih kojima je cilj osigurati školovanje izvan Hrvatske... I roditelji su jednako zabrinuti kako će oni to.. Najtužnije je da često ovi koji brinu o faksu u Austriji iskreno vjeruju da je pred njima nesavladiv problem, dok ovi koji brinu o ručku u nedjelju spremniji su reći Snaći ćemo se...
I naši sus e starci u prosjeku mnogo više bavili nama, samo na način da su s nama živjeli a ne glumili život za nas... Nisu s nama išli u planinu kako bismo pješačili nego skupljali kestene, i zato su često i bili neosjetljivi na dječje potrebe, jer su nas smatrali ravnopravnijim nego što mi danas smatramo našu djecu.. Pomalo kao ono iz prosvjetiteljstva: Djeca su mali ljudi, nimalo drugačiji od odraslih samo manji...
I ne razumijem baš što bb misli pod onim da ju društvo treba osnažiti za roditeljstvo... Pa društvo nas oblikuje od samog početka, samo što to isto društvo oblikuju pojedinci koje je ono oblikovalo, pa svaka promjena zahtijeva vriiiijeeeemeee..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma