Pokazuje rezultate 1 do 50 od 984

Tema: Uroci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

onda bi trebalo biti i istinito da je ta bethesba bila vještica? znači da stvarno postoje vještice?!

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa Vidi poruku
    onda bi trebalo biti i istinito da je ta bethesba bila vještica? znači da stvarno postoje vještice?!
    Naravno da postoje žene koje sebe smatraju vješticama i koje pripadaju vještičjem kultu. S tim da to nema veze s vješticama iz bajki koje lete na metlama, imaju ogromni madež na nosu i slično. Radi se o starim, poganskim vjerovanjima. Čudi me da nikada nisi čitala o tome.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno da postoje žene koje sebe smatraju vješticama i koje pripadaju vještičjem kultu. S tim da to nema veze s vješticama iz bajki koje lete na metlama, imaju ogromni madež na nosu i slično. Radi se o starim, poganskim vjerovanjima. Čudi me da nikada nisi čitala o tome.
    Pravo je pitanje - da možete, da li bi bacili urok na nekoga? Da li nekome svjesno želite zlo? Što imate od toga?

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Pravo je pitanje - da možete, da li bi bacili urok na nekoga? Da li nekome svjesno želite zlo? Što imate od toga?

Nisam i nebih, vidjela sam da je bolje ljudima slati blagoslove nego kletve ili uroke. Dobrima pomogne i smiri ih, a onim drugima isto pomogne da se definiraju...

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je čak teško povjerovati da uopće postoje takve osobe, iako me stvarnost redovito demantira.

Inače, nisam se izjasnila na ovu temu. Vjerujem da postoji dobro i zlo, a što sve to dobro i zlo obuhvaća, možemo lamentirati u beskraj. Nisam praznovjerna, ne vjerujem u pljuvanje za mačkama, kuckanja o drvo, nošenje crvenih končića oko ruke i slično, vjerujem da samo molitva i dobra djela mogu odbiti zlo. O urocima i zaštiti od uroka uopće ne razmišljam.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •