Stranica 12 od 20 PrviPrvi ... 21011121314 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 551 do 600 od 984

Tema: Uroci

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj šafran prvotno napisa Vidi poruku
    Mene ova tvoja rečnica zanima, način na koji si je napisala sugerira da ti ideš na jedan takav studij, o kojem se šuti.
    Pa ne razumijem točno na što si mislila?
    Dole što si spomenula da se demonologija spominje i obrađuje unutar jedne od katedra na KBF-u nije ništa tajnovito niti čudno, to je slučaj i na evanđelističkom teološkom studiju, ali to ne znači studirati demonologiju već je obraditi u sklopu za to određenog studija kao činjenica koja se provlači kroz ljudsku povijest, kao i što se obrađuje i mitologija u sklopu studija egiptologije, arheologije, antike, stare grčke, ali ne postji studij mitologije itd.. ili sam ja nešto krivo povezala?
    Krivo si povezala. Ali više nebih tu ženu secirala ovdje, osim ako je potrebno da ona sama napiše curriculum vitae kako bi nekima bilo jasnije, možda ni tad... Napisala sam ti da je završila baš studij, izvan RH. Kao takva ona predaje na KBF-u u slobodno vrijeme, na jednoj od katedri taj predmet. Nebih više o tome. Tema su uroci.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ček malo kakve veze ta žena ima sad s ovim!?

Ja sam napisala da nema studija demonolgije koliko znam u europi, na što odgovoriš da ima ali da se o tome šuti da ne bi sablažnjavali one koje to ne zanima.

Dakle ne radi se niti o toj ženi niti o Izraelu, već o tome da tvrdiš da u europi postoji studij demonolgije o kojem se šuti, pa ako nešto tako već izneseš bilo bi u redu da i argumetiraš, to je sve.
    Posljednje uređivanje od šafran : 22.04.2014. at 10:47

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj winnerica prvotno napisa Vidi poruku
    Da, demonolog, kaj je tu čudn
    o? Naziv vam baš nije ugodan? Eto, postoji i studij angeologije na KBF-u, netko mora i demonologiju proučiti. Govori žena 5-6 jezika, između ostalog i hebrejski.
    Ako je u vjerskom ne bi me se ticalo, ali bi mi bilo neprihvatljivo za drzavni i to ocito da to ne drzi dovoljno sub rosa. Meni je skandalozno ako rh financira demonoologe i angeologe, znam da financia crkvu pa jedino ako je to u skutu kbf-a, ima jos besmislenih studija tipa hrv latinistika kojoj nusu uspjelli za mene objasnit smisao tako da ne bibio jedini.

Uroci kao eazbibriga razgovir uz kavu ok al rasljari po skolama i deemonolozi u vrticima je meni previse i neepozeljno.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 22.04.2014. at 11:25

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Mim, a odakle ti ili ja (ili bilo tko) znamo čime se netko doma bavi tj. u slobodno vrijeme; netko možda popodne ide peglati po kućama da popuni kućni budžet, netko ide na pilates, netko čita, netko vozi bicikl...?
    Teta je tamo da odradi svoj posao stručno i na obostrano zadovoljstvo, mene se ne tiče njen osobni privatni život, svatko za svoja djela odgovara pred jedinim Bogom (naravno, oni koji to vjeruju). Ja ti osobno ne vjerujem u to jer mi brani moja vjera (u koju čvrsto vjerujem), a drugima ne branim... Ono zbog čega sam kritički raspoložena prema takvim stavima proizlazi iz jedne činjenice da bi trebali vjernici druge buditi, opominjati i tješiti jer u suprotnom činimo i sami grijeh. I za ovu nebih znala o čemu se radi jer ničime nije isticala svoje, ajdmo nazvat ih kvalifikacijama, nego sam je srela na jednom specifičnom mjestu i onda je ona sama krenula pričati jer niti ona za nas nije znala da smo vjernici itd. itd. Ono, na cesti se činimo normalnim ljudima, kužiš...
    Peglati poslije posla da se popuni kućni proračun i baviti se demonologijom i ezgorcizmom, oprostit ćeš mi, meni nije isto pa da ti ne znam kako argumentiraš. I jako bih voljela znati da mi je teta koja provodi barem 8 sati na dan s mojim djetetom demonolog kako bih promijenila vrtić npr. Neka pegla koliko hoće i pleše oko štange-to mi ne smeta.

A istina je da bi vjernici trebali "druge buditi, opominjati i tješiti"-kako kažeš, ali druge VJERNIKE-ne sve ostale. Vjeruj mi, nije ti grijeh ako mene nećeš "buditi" . Samo sam htjela povući paralelu između "vidljivog i nevidljivog" i podsjetiti te da je i bioenergija nevidljiva te da bi i u nju, ako vjeruješ tako kako kažeš, trebala vjerovati. U čemu je razlika? Ne provociram nego zaista pitam, tako se inače vodi debata pa... Nažalost, nikad na pitanja ne dobivam konkretan odgovor. Ako vjeruješ u dobro i zlo (čitaj: Boga i demone) -što sve pripada tom zlu? Zašto RKV brani vjerovanje u bioenergiju, a ne brani isto to u demone?

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Pravo je pitanje - da možete, da li bi bacili urok na nekoga? Da li nekome svjesno želite zlo? Što imate od toga?
    Meni je čak teško povjerovati da uopće postoje takve osobe, iako me stvarnost redovito demantira.

Inače, nisam se izjasnila na ovu temu. Vjerujem da postoji dobro i zlo, a što sve to dobro i zlo obuhvaća, možemo lamentirati u beskraj. Nisam praznovjerna, ne vjerujem u pljuvanje za mačkama, kuckanja o drvo, nošenje crvenih končića oko ruke i slično, vjerujem da samo molitva i dobra djela mogu odbiti zlo. O urocima i zaštiti od uroka uopće ne razmišljam.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

aleks, opet ti je pun inbox
    sorry, cure

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj mim prvotno napisa Vidi poruku
    Peglati poslije posla da se popuni kućni proračun i baviti se demonologijom i ezgorcizmom, oprostit ćeš mi, meni nije isto pa da ti ne znam kako argumentiraš. I jako bih voljela znati da mi je teta koja provodi barem 8 sati na dan s mojim djetetom demonolog kako bih promijenila vrtić npr. Neka pegla koliko hoće i pleše oko štange-to mi ne smeta.
    slažem se
    uopće ne kužim ovakve usporedbe

olja avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Moje misljenje je da crkve priznaju ono sto bi moglo vodu navuci na njihovu vodenicu, pod pretpostavkom da ce ljudi zastitu od demona, koji se pominju i u Bibliji, naci pod crkvenim skutima. Bioenergicari nisu pozeljni jer ako bi priznali da npr. bioenergicar Pero moze lijeciti ljude, postao bi preslican Hristu, pa bi se moralo reci da bozanske sile djeluju kroz njega. Uoliko Pero ne bi bio hriscanin, njegova dijela su djavolji posao a vrag ne lijeci ljude, zar ne? Vragu se dobre zasluge nikako ne smiju pripisati.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ima, ali se šuti o tome da ne sablažnjavamo one kojima ionako to nije bitno...
    ma joj, kao da je onima koji o tome sute bitno da se oni kojima nije bitno ne sablaznjavaju. sablaznjavali smo se na referendum, pa nitko nije sutio. nego su valjda i crkva i vjernici koji se time bave svjesni koja je to oberglupost, pa se ne spominje javno. sto i nije tako nepametno.

al od svega me zanima koliko inace vjernica prihvaca ovu pricu o demonologiji? i kako ti sad nema propitivanja i seciranja rijeci.

ps
    znaci postoje zene vjestice? je li to znaci da je inkvizicija bila opravdana?

ove vjerske tematike svakim me danom sve vise zbunjuju.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

i po cemu bi krscanska demonologija bila suvislija od new age demonologije?

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Znači vjernici "bude i opominju druge" radi sebe, odnosno da ne bi bili u grijehu a ne radi drugih?

Ovo je toliko daleko od Kristovog nauka da mi je skroz neprihvatljivo.

Inače, i ja bih izabrala striptizetu, još bolje stripera :dance:

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj trampolina prvotno napisa Vidi poruku
    Znači vjernici "bude i opominju druge" radi sebe, odnosno da ne bi bili u grijehu a ne radi drugih?

Ovo je toliko daleko od Kristovog nauka da mi je skroz neprihvatljivo.

Inače, i ja bih izabrala striptizetu, još bolje stripera :dance:

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Vjernici "bude" druge vjernike,i tu je kraj. Znaci ako sam ja katolik a bavim se ciribu-ciriba u slobodno vrijeme sasvim je opravdano da me recimo winnerica opomene da to nije s skladu s Katolickim naukom.

Sto neka teta radi u slobodno vrijeme njena je privatna stvar,dok god recimo ne vrsi egzorcicam ili plese gola na stangi pred djecicom dok je djeca gađaju plišanim igračkama i drvenim bojicama

Sent from my RM-914_eu_croatia_419 using Tapatalk

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Vjernici trebaju buditi jedni druge i radi njih,a i radi sebe samih. Sta tu nije jasno.

olja avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

A radi nevjernika ne bi bilo lose da se konacno i razbude .

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj olja prvotno napisa Vidi poruku
    A radi nevjernika ne bi bilo lose da se konacno i razbude .

ah što je dobro,što je loše...tko će ga znati

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Carmina406 prvotno napisa Vidi poruku
    Vjernici trebaju buditi jedni druge i radi njih,a i radi sebe samih. Sta tu nije jasno.
    Ma sve im je jasno ali je riječ o klanu koji sustavno pljuje i jedva dočeka ovakve teme... Vidiš da se inkvizicija izvlači, pa spaljivanja na lomači, pa Galileo Galilei, sad su na redu valjda križarski ratovi... One stvari za koje je i Crkva i Papa rekao da nisu valjale, ispričali se i sl.

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Samo najbitnije od svega je da ja slijedim Kristovu riječ,a ne riječ fra.ovoga ili onoga. Tu mi je Bog valjda dao pamet (valjda) da namirišem šta bi bilo dobro a što loše...samim time me ne zanima ni inkvizicija,ni spaljivanje na lomači ni išta slično. Isus je spasio Mariju Magdalenu od kamenovanja, čvrsto vjerujem da bi spasio i "vještice" od lomače. Lomaču su ipak zapalili ljudi....koji očito nisu dobro čitali Kristovu riječ. Katolička crkva kao i sve drugo na ovome svijetu ima svojih "grešaka",koje su učinjene ljudskom rukom i u suštoj suprotnosti od Kristove riječi...od mnogih se očistila,ostaje sigurno još posla.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Možda ih muče demoni, osobni.
    Meni je ova teta zanimljiva. Može i takva i striptizeta i bradata gutačica vatre. Samo da je dobra u poslu vrtićke tete.

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
    Možda ih muče demoni, osobni.
    Meni je ova teta zanimljiva. Može i takva i striptizeta i bradata gutačica vatre. Samo da je dobra u poslu vrtićke tete.

Neznam što ih muči,možda aura krive boje,možda negativna kozmička energija...možda manjak tolerancije

...ovo za tetu se na kvadrat slažem

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Samo najbitnije od svega je da ja slijedim Kristovu riječ,a ne riječ fra.ovoga ili onoga. Tu mi je Bog valjda dao pamet (valjda) da namirišem šta bi bilo dobro a što loše...samim time me ne zanima ni inkvizicija,ni spaljivanje na lomači ni išta slično. Isus je spasio Mariju Magdalenu od kamenovanja, čvrsto vjerujem da bi spasio i "vještice" od lomače. Lomaču su ipak zapalili ljudi....koji očito nisu dobro čitali Kristovu riječ. Katolička crkva kao i sve drugo na ovome svijetu ima svojih "grešaka",koje su učinjene ljudskom rukom i u suštoj suprotnosti od Kristove riječi...od mnogih se očistila,ostaje sigurno još posla.

Veliki,debeli,vjernicki X

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Lijepo si ovo sročila.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ma daaaj winnerice, mrvo ladno ispališ da je teta u vrtiću demonolog i pomoćnica istjerivaču đavla, kažeš da u europi postoji studij demonologije o kojem se šuti (tko šuti? KC? i, što je najzanimljivije, ako svi šute, a kako ti onda znaš za to?), topik lagano pretvoriš u scenarij prosječnog holivudskog horora (tu je i rehab malo začinila s onim svojim prizivanjima ) i sad se čudiš što se čudimo.

pa da je striptizeta, sigurno bi zanimljiv topik bio. a kamoli pomoćnica egzorciste. ne znam kako vi, al meni mašta sad radi sto na sat
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 22.04.2014. at 14:15

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

winnerice, nauci mudro koristiti rijeci na forumu. ako vec nesto tvrdis, ocekuj da ce tvoje rijeci biti propitivane. najlakse je zacmizdriti i napadati ad hominem.

ocekujem admina da reagira.

olja avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Ma i ja bih svasta napisala da diskreditujem natprirodne sile (svih spomenutih vrsta) ali su ovdje admini revnosni, bojim se ureci ce mi nalog .

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa Vidi poruku
    winnerice, nauci mudro koristiti rijeci na forumu. ako vec nesto tvrdis, ocekuj da ce tvoje rijeci biti propitivane. najlakse je zacmizdriti i napadati ad hominem.

ocekujem admina da reagira.

uz najbolju volju da skuzim zasto bi admin trebao reagirati,ne ide.

Inteligencija zakazala

Ad hominem: prijevod molim

Isprika

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

One stvari za koje je i Crkva i Papa rekao da nisu valjale, ispričali se i sl.
    Al nepogrešivi pape su i to što nije valjalo provodili.
    Dakle, za očekivati je da će se i za sadašnje nevaljale stvari netko za xxx godina ispričati.

On topic, demonologija???

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

LOL! Gle ovo; to je dio Apostolskog vjerovanja rimokatolika i u njemu stoji: Vjerujem u jednoga Boga, Oca svemogućega,
    stvoritelja neba i zemlja, svega vidljivoga i nevidljivoga. To je dakle službeni nauk RKC, vjerujemo u Boga ali vjerujemo i da Zli postoji (tako i njegove sluge). Štaš jasnije...
    još sto godina da živim ne bih ovo skontala ovako kako si ti objasnila
    ja sam mislila da se pod "nevidljivo" računaju bakterije, virusi, atomi, molekuli
    (na svoj račun, očigledno nemam taj deo mozga koji bi poverovao da izvan ovoga sad postoji išta igde)

olja avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Da, Cubana, uspjeli su spojiti nespojivo, demon+logos. Za Nobela, nema sta.

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

virusi,atomi,bakterije

Eto i ja virujen da postoje,a nisam ih vidjela nikad.

Al kažu ljudi da su ih vidjeli pod mikroskopom, pa im slijepo vjerujem. A neki kažu da su vidjeli čudovište iz loch nessa,bigfoota,duhove,demone ima li kraja ovome

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

virusi,atomi,bakterije

Eto i ja virujen da postoje,a nisam ih vidjela nikad.

Al kažu ljudi da su ih vidjeli pod mikroskopom, pa im slijepo vjerujem. A neki kažu da su vidjeli čudovište iz loch nessa,bigfoota,duhove,demone ima li kraja ovome

ima naravno
    ovi prvi imaju i dokaze, a možeš i sama da virneš u mikroskop
    ovi drugi... pa ako si voljna da sediš na obali jezera i čekaš da se pojavi čudovište, ok

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Pa valjda onda u kategoriju "stvoritelja svega.....nevidljivoga" ne spadaju virusi itd jer su valjda vidljivi....mikroskopom

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

pa da, ali nije stvoritelj stvorio mikroskop nego čovek

šalim se Carmina, samo sam pokušala da dočaram kako je to kad nemaš deo mozga koji veruje u "onostrano"

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ljudi su tako savršena i kompleksna bića, od fizionomije i svega što nam je dano, uključujući reprodukciju, čudo trudnoće i rađanja, pa do svega što smo sposobni osjećati, ogromnu ljubav prema djetetu, pa i onu prema muškarcu..samo kad od tome razmišljam, meni je dovoljan dokaz da ono u što vjerujem postoji. I uopće ne moram vidjeti Boga, kad sve osjećam i dano mi je. Možda netko ima drugačiju teoriju, meni je ljudski život sam po sebi čudo

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

kako se kratkovidnost, neplodnost ili lezbejstvo uklapa u tu savrsenost da mi je samo znati.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Oook,ajmo na temu...
    Ste kad kopale vrt npr,i otkopale jaje,kokošje?
    Ono,motiku,dve pod zemljom.

Kaj misliti dok naiđeš na tak nekaj...

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Kratkovidnost-bolest

neplodnost-bolest

Lezbijstvo-????

Ili je tebi to u istoj kategoriji?

99% sam sigurna da ne razmišljaš tako,nespretna rečenica koja se lako izvuče iz konteksta.

Trina lijepo rečeno.

Ja još i u dubini duše osjećam da ima Boga i da kad umrem on čeka da podjeli pravdu. Svoju dušu nikad nisam vidjela,nije dokazano da postoji ali je osjećam. Možda bi se moje stanje dalo liječiti hipnozom,al eto meni je baš super

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

da je netko pretemeljito skrivao pisanice?
    Edit: odgovaram Žužy
    Posljednje uređivanje od tangerina : 22.04.2014. at 19:10

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    Kaj misliti dok naiđeš na tak nekaj...
    Da je prvo bilo jaje pa kokoš…
    Posljednje uređivanje od Optimist : 22.04.2014. at 19:16

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Davno davno...prije cca 14 godina,igrom slučaja zatekla sam se u prisustvu jedne muslimanke koja mi reče da sam urecena od strane jedne žene ljubomorne na mene poradi svog muža.I da se čudi što sam još živa i normalna (?!?!)
    Imadoh oko 18 god.,baba me isprepadala,platih joj 50DEM da bi ona palila neki drek iznad moje glave i lavora te umotala to u maramicu koju sam morala baciti u vodu tekucicu.
    Reče mi na kraju da bih morala češće dolaziti k njoj da me “očisti“ ( pitam se kako - od navodnih uroka ili financijski hahahaha ?)
    Uglavnom,nikakve promjene u životu nisam osjećala ni na bolje ni na gore,a uvjerena sam da Bog,Trojedini Bog,štiti i čuva one koji vjeruju u Nj tako da ovp sve drugo smatram navlakusama
    Daleko od toga da zlo ne postoji...ali Bog čuva i štiti svoju djecu...snaga molitve je neizmjerna

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

kako se kratkovidnost, neplodnost ili lezbejstvo uklapa u tu savrsenost da mi je samo znati.
    meni se savršeno uklapa u (ne)savršenost prirode
    jer ljudi sa svim tim žive, a za bolesti pronalaze i lekove

mislim, razumem Trinu donekle iako sam ateistica
    ja to savršenstvo pripisujem prirodi

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Tako što su to samo dijelovi jedne savršene cjeline Čovjek je savršen sam po sebi, čudo sa svojim manama, vrlinama, dobrim i lošim stranama…ništa nije isključivo…

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

vissnja…pisale smo u isto vrijeme Iako ja to pripisujem prirodi koju je Bog stvorio
    Posljednje uređivanje od Optimist : 22.04.2014. at 19:29

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Optimist da, to je to

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Jeste li ikada razmišljali što bude s mislima, sjećanjima, osjećajima kad umremo? Cijelim našim psihičkim (i duhovnim) životom? Tijelo se raspada, a što s ostatkom, onim nevidljivim dijelom nas?

Eto, ja to zamišljam kao našu bit i vjerujem da ta bit i dalje živi (negdje) kad tijelo umre. Ali nikako ne tvrdim da je to tako

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Izbrisala sam cijeli post jer sam sagrijesila mislju,skoro rijecju,a od djela me dijeli ekran i tipkovnica

Optimist "kokoš" je zakopala jaje

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Optimist "kokoš" je zakopala jaje

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ne. Za neka cemo uvjerenja biti samo gnjojivo za travicu po kojoj ce pasti Milova i Sarova muuuuu

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    Jeste li ikada razmišljali što bude s mislima, sjećanjima, osjećajima kad umremo? Cijelim našim psihičkim (i duhovnim) životom? Tijelo se raspada, a što s ostatkom, onim nevidljivim dijelom nas?

Eto, ja to zamišljam kao našu bit i vjerujem da ta bit i dalje živi (negdje) kad tijelo umre. Ali nikako ne tvrdim da je to tako
    Nisam baš optimistična povodom toga. To su samo zapisi u mozgu koji nestanu truleći zajedno sa njim. Kao kad se pokvari memorija kompjutera. Možda zvuči surovo ali ja tako mislim

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj vissnja prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam baš optimistična povodom toga. To su samo zapisi u mozgu koji nestanu truleći zajedno sa njim. Kao kad se pokvari memorija kompjutera. Možda zvuči surovo ali ja tako mislim
    Meni je baš i zanimljivo čuti tuđa mišljenja. Tvoje slikovito mišljenje mogu opisati kao informatičko-neurološko, a Carminino kao poljoprivredno-stočarsko

Nema tu surovosti, ako nas nema - nema nas, a ako nas ima - volim vjerovati da ćemo biti u raju

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •