Pokazuje rezultate 1 do 50 od 984

Tema: Uroci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

evo još jednog svemirofoba, baš ste me ugodno iznenadile! taj osjećaj je valjda jedina važna stvar po kojoj se MM i ja dijametarno razlikujemo (on bi da ne vodi obiteljski život već bio u misiji na Mars ). meni je sve to nevjerojatno fascinantno, i fizički i filozofski, ali, hvala lijepa, samo izdaleka. gledala sam Gravitaciju (pogodite na čiji nagovor) i samo potvrdila svoj stav da me takve avanture NE zanimaju.

on topic, potpisujem vertex i cvijetu

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Kanga prvotno napisa Vidi poruku
    evo još jednog svemirofoba, baš ste me ugodno iznenadile! taj osjećaj je valjda jedina važna stvar po kojoj se MM i ja dijametarno razlikujemo (on bi da ne vodi obiteljski život već bio u misiji na Mars ). meni je sve to nevjerojatno fascinantno, i fizički i filozofski, ali, hvala lijepa, samo izdaleka. gledala sam Gravitaciju (pogodite na čiji nagovor) i samo potvrdila svoj stav da me takve avanture NE zanimaju.

on topic, potpisujem vertex i cvijetu
    potpuno identično samo što ja nisam gledala spomenuti film niti ne namjeravam. mm je zaluđen sf temama za oboje. ja sam rađe tu di jesam

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Dodatak: meni nisu na rubu vidnog polja, gledale smo se oči u oči. Bit će da sam ja zabrijala a vas dvije imate kakvu fleku u oku

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •