To je bio primjer ekstremnog jelovnika.![]()
Ne ostanem ja gladna, nisam ja od tih. Dopunim ja to ugljikohidratima (u pravilu - nezdravim). Zato i ne mršavim.
Moji doma bi umrli da im kupim integralni kruh.
Možda da uzmem samo sebi - on može duže trajati, zar ne?
Ali ako se dobro sjećam, i to mi je (uz zeleni čaj, naravno) - bljak.
(u lešo blitvi je uvijek nešto krumpira)
Posljednje uređivanje od Maruška : 29.04.2014. at 15:11
I s ovim se slažem. Normalno mi je da Zuzka jednom mjesečno pojede npr. tjesteninu, ona živi od svog izgleda, ali mi je besmisleno da se ja hranim tako jer nikad neću izgledati tako, a nemam ni potrebu.
Larmama, pridružujem se čestitkama za završen BRIsto me zanima me kakvi su to dodaci u dukatosu, ja mislila jogurt ko jogurt, šta mu imaju dodavati, pogotovo ako je masniji.
Tj. imam jedan doma, piše pasterizirano, homogenizirano punomasno mlijeko, obrano mlijeko u prahu, jogurtna kultura - misliš na ovo mlijeko u prahu?
16, 18... sve ispod 20 je meni isto![]()
Posljednje uređivanje od betty blue : 29.04.2014. at 16:07
ja bi ko balerina, to smo proslo ljeto raspravljale sta ne? zanm da me inesica zezala da di sam njih iskopala, ali realno je da izgledam ko balerina u disnney crticu.
ja skoro svaki dan pomislim na vikkino dupepogotovod dok čučnjeve radim i bude mi teško
Joj, hvala, cure, ali nije to tako sjajno više, propalo u trudnoći. Svejedno, drago mi ja ako sam motivacija bar za nešto :D
Kako god, velika je prednost zatrudniti kad si dobro utreniran, imaš pristojnu mišićnu masu i nizak BF, začas se vratiš na prijašnji izgled (iako se razlika prije i poslije vidi najviše na dupetu).
Rekla bi vam moja S: Luđačice!
Il se meni čini, il mi je lakše raditi TBC. Sve sam one burpeeje sa skakutanjem odradila. BRavo ja.
Dupe je i meni slaba točka.... Sunce mu žarko, kako to nabildati? Jes da se moje malo poravilo, ali nije to to.
vikki onda se vidimo na volim trčanje
odradila sam danas školicu i prve 2 minute zagrijavanja sam izdahnula. ruke su mi bile olovno teške, nisam mogla uopće disati. pojma nemam što mi je bilo. kasnije sam lijepo trčala i nije mi bio uopće problem. ali taj početak me ubija
bravo marta
i laramama za zavrseni BR
ja sam preskocila grupni i back to core jer mi je dosla prija koju stvarno godinama nisam vidila. zato sam
odradila pyramid. mislim da sam skoro sve treninge iz focusa napravila, extreme cardio mi je najbolji
marta
i ti si prešla na dark side
curke, ja mislim da niste ni svjesni koliko je opakih vježbačica na ovoj temi. baš grupno napredujemo iz mjeseca u mjesec, samo što nam kriteriji idu u nebo!
ja sam se nedavno opako zaljubila, jeste vidjeli Michelle Lewin?
to hoćem
kad je volim trčanje?
kavofobsta je dobra ova zenska! mozda mrvu mrvu prejake noge za moj ukus ali trbusnjaci i guza :padaunesvijest:
Bravo, larmama!!!
Jos si sad i biciklirala
Marta, nemoj se cuditi, nismo mi tu za baciti
Bravo za TBC, to je jako tezak trening.
Mb, ja sam neki dan radila ript, meni je on bas super. Ima onih teskih sklekova kad radis jacks s rukama dok radis sklek. Tezak je, ali je dobar.
Posljednje uređivanje od Anci : 29.04.2014. at 21:48
Zaboravila sam napisati da sam skuzila da mi je najteze vjezbati predvečer. A jako mi je teško ugurati trening ranije... Morat ću poraditi na tome.
a mislim, ja kužim da je uz toliki trening nemoguće imati sise, ja uz ovaj bf nemam ni jedinicu, a prije sam bila solidna dvojka na trojku- i to bez velikih promjena u kilaži. ali ovo kaj one rade izgleda čudno
Bravo cure za super domete.
Ja sam odradila svoja dva sata u teretani, ali trener mi nije dao disati i stalno me je ispravljao u izvođenju vježbi - sklekova, čučnjeva, iskoraka.. ama svega. Ispada da sam dosad sve napola dobro radila, ali mislim ono - gdje si dosad bio, šta si radio?
Kada sam biciklo vozila, tjerao me je na puls od 150, čak je htio da dođem i do 170 ako mogu, ali mislim da bi crkla u tom trenutku. A ja mislila da je super dok radim na 120.
Da oprostite, i gaće su mi bile mokre kada sam završila![]()
mamice, ne ustručavaj se, meni su gaće uvijek mokre od vježbanja. Mislim da se najviše znojim po vratu, od kose koja mi je do pola leđa, al ošišat ću ja to kad tad, i u dnu leđa, pa mi gaće budu mokre...
I meni kosa bude mokra, ono ispod vrata, ali je moram uvijek vezati na vrh čela.
Nego, još jedna stvar koju želim napomenuti, čini mi se važna. Definitivno smo se složili da je moja najkritičnija točka donji dio trbuha. Od preslabih mišića imam bolove u donjem dijelu leđa dok izvodim vježbe i trener strogo pazi na to, ali to je točka koju svakako najviše vježbam na treninzima. Razgovarali smo danas i dobro me našpotao radi prehrane - kaže "ne shvaćaš koliko je svaki kilogram važan za tvoju kralježnicu".
Zna da sam bila 30 kg u plusu kada sam išla roditi - rekao mi je da to pomnožim sa sedam, da je toliki dodatni pritisak bio na moju kralježnicu. Znači, kao da je još 210 kg na njoj
To je stvarno nevjerojatno. Kraj priče je taj da se nisam usudila ništa pojesti otkad sam se vratila doma. Do sutra, samo čaj za mene![]()
Posljednje uređivanje od *mamica* : 29.04.2014. at 22:31
Ja sam na 30DS, završila 1 level i pola 2 i stojim i u kilaži i u cm.
Za Uskrs i ročkas pojela sam čudo pa mi je vaga pokazala i kg više, ali danas opet 68 i to je još dobro koliko sam pojela, ali baš ni jedan cm nigdje......šmrc šmrc
kad će to počet padat već jednom
Da, u svim varijantama (uključujući i jednonožne, pa i iskorake) i po mogućnosti progresivno, povećavajući broj ponavljanja ili težine.
Ni ja ne volim silikone, ali da nema njih, valjda ne bi ništa ni imale od toliko vježbanja :/
Inače mi se sviđaju triatlonke, nisu napuhane, a imaju mišiće, npr. E. Densham: http://www.zimbio.com/pictures/P936P...g/Erin+Densham ili naša najbolja, Daria Pletikapa: http://www.net.hr/fullscreen/fotogal...etikapa?page=6
Večeras ZWOW 25, konačno sam i ja savladala burpeeje, pa se čak i spustim dopola u skleku. I prvi put sam od poroda radila AB splitters, nisam baš mogla kako treba, ali dobro za početak.
Kavofob, mislim da je volimtrčanje 8.6., klinci na 100 m, ima utrka na 5 i na 11 km, nasip. Išla bih na onu 11 km (nakon što otpužem 100 m i moj dječak dobije prvu medalju).
u meni su gace mokre nakon vjezbanja
saf zasto si stala s vjezbanjem?
krenit ce naprid, vjezbaj i pazi na prehranu.
mamice mozda te sad trener gura preko granica jer zna da mozes?
Posljednje uređivanje od malena beba : 29.04.2014. at 23:10
Vratila sam se
Zapravo, nije mi ništa
To nije bilo ništa drugo nego upala mišića, al to onih koji do sada nisu ništa radili.
Iako se sam početak TJ ne čini težak, nove vježbe su donijele svoje.
Larmama super! Znam koji je gušt odvaliti program do kraja.
Posljednje uređivanje od Cubana : 29.04.2014. at 23:12
pih, cubana, ti si ko moj L, čim ga takneš njega odmah nešto zaboli
ček, ček, TJ ti je to napravio? Hm, možda da probam?![]()
Posljednje uređivanje od marta : 29.04.2014. at 23:19
A gle, malo mašem nogicama, malo se naginjem lijevo-desno. Sve to pokušavam u tom "tuck" položaju (koljena lagano savijena, a trtica prema naprijed) i jednostavno su leđa otkazala poslušnost.
meni se na onoj zenskoj ne svidjaju ni kvadricepsi, prejaki su kod koljena
a sise su mi odvratne, ja ni inace ne podnosim silikone ni ikakve umetke
nekako mi se to kosi sa citavom filozofijom zdravlja, vjezbanja i formiranja tijela, but that's just me
odustajem od speeda, danas sam sva nizasta, glavobolja, umor, pa cu rest day
peglat cu zato uz silent witness, i to se konta
i ja budem sva mokra nakon vjezbanja, gace posebno, kod mene to poseban ponos izaziva jer se inace i ne znojim puno
kosa obavezno visoki rep ili pundja, uvijek se cudim kako na videima vjezbaju raspustene kose, mene to uzasno nervira
čime vežeš punđu, meni se to uvijek sve razčerupa, nemam ni jednu gumicu dostojnu vježbanja.
Pa sigurno je da nece stajati uredna i zapeta kao da si je tek napravila. Jesi pokusala s dvije gumice? Moja je duga i toliko gusta da se kuham i znojim pri samoj pomisli na vjezbanje s raspustenom kosom.
jutro :kava:
morala sam ponovno otvorit sliku one zenske, pored onih trbusnjaka sise nisam ni primjetila![]()
sad sam i ja otvorila i nije mi nesto sto zelim. mislim lijepo joj je dupe, ali brate cice mi djeluju plasticno pa joj ni dupetu ne vjerujem :skeptik:
Cubana
Kosu nekidan osisala, sad licim na ozbiljnu zenu svojih godina
oznojim se pinkicu kod pupka i gacice uz rub mogu.
Sretan rodjendan mojoj susjedi, junki vjezbacici![]()
Inesice, sretan rodjendan
Moja kosa je duza i gusta, gusta. Vezem je najcesce u rep ili pletenicu jer mi se pundja raspada. Ne mogu zamisliti vjezbati s pustenom kosom?? Kako rade sklekove
Danas opet abs od Tati. Popodne opet cijeli raspored odmah nakon skole, poludit cu. jucer sam dosla doma u 20:45! Skuhala rucak, prala kosu :D
Bas bih neki cardio danas, a sve se bojim da mi obveze nece dopustiti... Smrc.
sretan rodjendan Inesice
danass cu ....nesto, ne znam jos sta. mozda nesto od zuzi. anci, jel imas kakvi prijedlog![]()