Stranica 183 od 259 PrviPrvi ... 83133173181182183184185193233 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 9,101 do 9,150 od 12933

Tema: Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Anci, meni su Tatianini lower treninzi učinkovitiji od Zuzkinih, uvijek više osjetim gluteuse nakon Tati, ali su mi i kompliciraniji (složenije su i vježbe i raspored unutar treninga) pa ih zato rijetko radim.

Larmama, divno za Paklenicu, vjerujem da ste uživali!

Palčice, i moj je ranoranilac i budi se prije 6, srećom zaspi već oko osam navečer. Jučer je prvi put u ovih sedam mjeseci prespavao cijelu noć, no čini se da je to bilo slučajno, noćas se opet često budio.
    Brdo ti je super za trening, pogotovo ako ćeš ići na plitvički, dečki danas pričaju da treba pripaziti na prvih 7 km koji su nizbrdica (valjda su govorili o plitvičkom :/), tj. ne treba krenuti prebrzo jer navodno nabiješ kvadricepse, pa bude problem završiti utrku. Tek nakon brda vidiš kako je lakše i brže trčati po ravnom.
    Inače ni ja se ne mogu maknuti od tih 12 km, i to zbog čestih pauza gdje izgubim kontinuitet, pa opet moram ispočetka.
    Danas kao i ti uzbrdice, Dotrščina 12,4 km, pejs 6:34, prosječan puls previsok za taj pejs - 170, baš mi je bilo teško, najviše zbog loše prospavane noći. I cijeli dan mi je tlak 90/50, što god pojela i popila on je isti. Idem sad spavati.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja imam prijaviti samo janjetinu :skartoc:

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Spajka, jesu bili dobri kolači?

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    Danci, daj malo pojasni ovaj dio snage:
    15 min si radila chin + brp, to sam skuzila. Nisam skuzila ovaj dio sa bv. Radila si 8 swingova pa jedan c&p, ili 1 swing i jedan c&p?
    1 x swing + 1x clean&press = 1 rep. Planirala sam ih radit 10 ali ne bi bila odradila kako sam si zamislila pa sam se ipak odlučila za 8 ponavljanja. E da, i ja sam tamo napisala squat&press, dobro si me pročitala da sam krivo napisala
    One 4 vježbe za abs sve sa MB: russian twist (L+R=1 rep); toe tuoches; pullover crunches i x-nešto - od Susan (day 3 druga vježba, ja sam samo dodala MB).

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Palči, super za uspon!!
    Larmama, mrak izlet! I još bolja kondicija!!!
    Vikki, sve znaš, manjak sna sve zdrma..... Nada mse da će biti sve više i više cijelonoćnih spavanja
    Anci, i ja volim Tatine lowere, uh koliko upala su mi donijeli!! Ali je i napredak brz

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Danci, ajme sta si sve pobrojala!!

zhang, hm, problem je sto ja ne znam sto sve ne smijem
    znam da ne smijem obicne trbusnjake, al ako unutar tog 6w6p bude nesto sto ne smijem, ja to necu znati

laramama prekrasno!
    i mi cemo na okolne planine kad najmanja jos malo poraste

spajalica, svidja mi se tvoj prijavak

vikki, 12 km OMG!

spavanje djece - starije dvije obicno do pol 8, 8
    znaju nekad i u ekstreme pa ustanu ili prije 7 ili u pol 10
    najmanja - obicno ko i ja, osjeti kad se izvucem iz kreveta pa to ovisi o ostatku obitelji
    neki dan smo nas dvije okinule do 10.30

I za kraj - moj prijavak veceras - 3.dan i ovak
    and that's all I have to say about that...

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

vikki, ja vec 5 i pol godina nisam prespavala cijelu noc
    uvijek se jedna probudi bar jednom
    a mala cickalica se sad pristeka svako cca 3 sata (nakon prvog duzeg sna), al ja spim pa iskreno uglavnom niti ne registriram

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja se evo vec pune tri godine ne budim po noći. Osim ako netko ne padne s kreveta ili mu se piski. Cak sam odustala i od pokrivanja. Ako vam je hladno, ne otkrivajte se
    Danasnji prijavak, nakon cijelodnevnog rodjendanskog rostilja odradjen duplic, 20 min kardio i 20 min abs jam. Taj abs jam je 10 min stojecki a 10 min trbusnjaci na podu. Sad stenjem. Nisam ih uspjela sve odraditi jer se brzo mijenjaju. Valjda će drugi put biti bolje.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Edit: ne znam za dalje, al do sad je na TJ svr bilo po 20 min i to mi je u principu malo. Ovih 40 je taman. Za taj tempo, mislim.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

E, Cubana, ova ti je dobra s pokrivanjem
    A na pisanje i to sam mislila, plus najstarija cesto mjesecari...

saf avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ja za prijavit imam ručak na obiteljskom gospodarstvu, jahanje, stolni tenis, badminton, kava, piva........
    Inače na povratku stali u west gateu i ubola sam si tene, napokon........doduše za trčanje ali kad su mi bile lijepe, morat ću počet trčat
    grižnja savjesti me peče kad čitam kaj ste sve danas radile od pustih kilometara do kratica za bolne vježbe
    danas nisam stigla ali se sutra veselim vježbanju u tenama

Ginger bravo, sutra će ti bit puno bolje vidjet ćeš. Ja sam level1 radila 12 dana i sad se na levelu2 isto znojim i sopćem ali nema tak jake upale mišića.

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Prijavljujem nikad kasniju vjezbu 6w6p lvl 2, dan numero dva. Vec lakse vjezbam ali i dalje disem ko da mi je kisik odbrojan oznojim se pritkraj, dosada uvik oznojim guzicu, a sad sam oznojila i celo i vrat. Svidja mi se to, jer sam inace tip koji se ne znoji (malo pijem pa nema puno viska, valjda).

Zasto nitko ne radi 6w6p nego ja, a?

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
    Posljednje uređivanje od S2000 : 02.05.2014. at 01:52

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Super su bili, hvala ti puno.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ginger, ne trebam ja prespavat cijelu noć, ne smetaju mi buđenja, ali da mi je skupiti šest sati sna u toku cijelog dana, bila bih presretna. Ne spavam danju.
    Inače, u potrazi sam za 3/4 tajicama za trčanje, volim adidasove jer su čvrste, nije kao da imam hulahopke na sebi, ali su kod nas 450 kn
    Nisam vidjela da je neki izbor na SD, uopće ne znam gdje da gledam.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

nakon nekoliko tjedana pauze jučer sam napravila neki zuzkin mini workout, svega par minuta i danas imam laganu upalu mišića. Zaboravila sam kako je to dobar osjećaj.

saf avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Jao Ginger sad sam vidjela koju glupost napisah
    kakvih 12 dana,pih....meni je level1 trajao skoro mjesec dana, još mi je upao i Uskrs pa se sve skupa odužilo

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj vikki prvotno napisa Vidi poruku
    Ginger, ne trebam ja prespavat cijelu noć, ne smetaju mi buđenja, ali da mi je skupiti šest sati sna u toku cijelog dana, bila bih presretna. Ne spavam danju.
    Inače, u potrazi sam za 3/4 tajicama za trčanje, volim adidasove jer su čvrste, nije kao da imam hulahopke na sebi, ali su kod nas 450 kn
    Nisam vidjela da je neki izbor na SD, uopće ne znam gdje da gledam.
    ja sam zadnje uzela sa Evansa od Gore na popustu. Fantastične su. Nisu čvrste ali nisu ni ko žabice. Baš su neki mrak preugodan materijal...inače ako nekome treba biciklistačka oprema, ovo je pravo mjesto za gledanje

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

Ginger, ma to je puno za tajice. Ja sam svoje adidas platila malo manje od 200, bile su snizene.
    Danas sam na poslu :zrtva:
    Dani su nam tako ispunjeni da jedva uguravam vjezbanje. Jutros sam napravila opet bridgese i skoro sam plakala koliko me gluteusi bole. I poslije abse od Tati i bas mi fali nesto brzo i eksplozivno
    Nadam se ili zuzki ili warrioru iz p90x3 da se rastresem.
    Posljednje uređivanje od Anci : 02.05.2014. at 09:18

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

a u sport vision sam uzela jedne champion, one su jos udobnije za vjezbanje, ali su malo ruznije od ovih adidasovih i bile su 350 kn.
    Posljednje uređivanje od S2000 : 02.05.2014. at 10:16

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Pri početku vježbanja sam si uzela ove: http://www.sportsdirect.com/usa-pro-...lcode=34500003 Jako su čvrste. Ako ćeš naručivati pazi da ne naručiš prevelike. Uzela sam ih i u dugoj varijanti (nogavice su dovoljno duge).

Jutros tbc. Ali ne baš dobro. Bila sam baša baš umorna.

Tatiana nema ništa "real time"? Ja sam nekako navikla na taj princip.

Kosjenka, welcome back! Jel' se vraćaš u ritam?
    Anci, ajde zalipi nešto za guzu i trbušne od nje (ali ne previše komplicirano ni zahtjevno ).

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Zabilježila. Isprobat ću nešto od ovoga sutra poslijepodne.
    Moram si uzeti malo veće utege - nekako mi u alphi fali "ruku".

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Paket stigao do Zagreba. Pretpostavljam da ću ga dobiti u ponedjeljak.
    Nikad mi još pošiljka nije išla ovako naokolo: UK, Austrija, Slovenija, Hrvatska.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Hvala, cure, nisam znala za ove Gore. S2000, mislim da ove nisu za trčanje, trebaju imati džepić straga za ključeve i sl. Inače sportsku robu uzimam na sniženjima, no niti su sniženja nikea i adidasa bogznakakva u nas, a često nema ni brojeva, tj. ostanu xs i xl veličine.

Maruška, meni je i ovaj Tatianin super: http://www.lovingfit.com/exercises-w...siren-workout/ One leg chair squat mi je odličan za guzu.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa Vidi poruku
    Paket stigao do Zagreba. Pretpostavljam da ću ga dobiti u ponedjeljak.
    super :D

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Zabilježila i taj.
    Ne mogu s posla pogledati vježbe, to ću sutra. Jer ovako, na prvu, skoro niti jedna mi nije poznata.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

vikki meni super izgleda ovaj koji si stavila! budem probala ovih dana

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

Maruska, nemoj da te demotivira to sto uglavnom nema real time vjezbi. Pogledas za 15 min, ja ih i isprobam da vidim da znam. Ostavim otvorena dva taba (just in case ) gdje je na jednom popis, na drugom video ako bas zapnem.

Za zagrijavanje napravim 10 walking push-ups, 10 air squats i malo side lungesa i svaku vjezbu jesno ili dva ponavljanja. Ako ne radim prvi put, onda preskocim ove vjezbe. Ona je super, super!

Radi temeljito i polako.
    Evo ja danas idem liftom samo
    Posljednje uređivanje od Anci : 02.05.2014. at 11:18

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Meni petak uvik ubitacan. Jutros odraden 6w6p, a proslo tek 9 sati od jucerasnjeg. Jos da prezivim popodne sat vremena body shape-a i veceras cu se odmarat.

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ma nije da će me demotivirat, nego mi je teže kad moram razmišljat i mislim da ću možda biti prespora kad nema nikoga da drži ritam. U svakom slučaju, javit ću dojmove.

I još sam skužila da moram (ponovo) početi raditi na sklekovima. Bila sam totalno uživljena u svoje rezultate, dok Inesica nije došla s "pravim" sklekovima. To me bilo totalno pokopalo... U tbc sada pokušavam raditi baš baš prave pa ih mogu svega nekoliko.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ma samo da se naviknes...

Speaking of sklekovi...
    Mb, kakvi su ti sklekovi u extreme c.? Ono kad radi one uske, triceps push ups? Meni je to koma.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

anci uzas su mi ti! napravim 2-3 i onda se uglavnom spustim na koljena :/
    to mi je jedina vjezba koja me muci u tom treningu

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Tatiana je prošle godine negdje u veljači imala neku foru za lower, ne sjećam se točno, ali ovako nekako: prije svakog treninga 60 puta most i poslije treninga ona vježba gdje ležiš potrbuške na podu, ruke su na podu, a noge držiš podignute određen broj sekundi. Svaki tjedan se povećava broj ponavljanja za most (60-80...) i vrijeme ove druge vježbe. Ako netko naleti na to, neka, pliz, linka
    Znam da sam počela raditi to, ali onda sam napunila 12 tjedana trudnoće pa nisam radila te vježbe gdje ležiš na trbuhu.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa Vidi poruku
    anci uzas su mi ti! napravim 2-3 i onda se uglavnom spustim na koljena :/
    to mi je jedina vjezba koja me muci u tom treningu

Ma ja jedva dva pa malo rasiririm ruke pa padnem na nos pa se dignem i tako

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ojla curke, nisam vas još sve stigla pročitati, ali moram prijaviti Ins Core Cardio & Balance. Zezao me md jutros s nekom fotkom na fejsu gdje nabildani tip u teretani sjedi očajan s glavom među rukama... pa red je da i ja prijavim

Maslaci su poslani. Poslala sam svima poštom, je skuplje, ali tiskom moram pakirati na licu mjesta i u one njihove kutije ne mogu tako dobro spakirati pa bi se sve rasulo...

Curke iz Zg, što ćemo mi? Jel se vidimo kod zhang ili? Ajd pliz prijavite tko može doći

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

kavi kako ti se svidio trening?

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Sto se mene tice, dogovor stoji.
    Javite mi tko dolazi.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa Vidi poruku
    kavi kako ti se svidio trening?
    Trening je super, zabavan je, a ne crkneš, iako nije uopće lagan. Sviđa mi se

Sad još 5x kao danas i idem na drugi dio

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    Sto se mene tice, dogovor stoji.
    Javite mi tko dolazi.
    Ja dolazim sa curkama; 1,5 i 4,5 g.

Od klope birajte hoćete domaći sir i vrhnje ili banana-čoko-badem kolač

saf avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Maruška daj mi pošalji podatke za uplatu

super mi se čini tatiana ali teeeeško uf uf

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Kavi hvala za maslace i javi ako treba sto doplatiti
    Hvala i za BR - skinula sam, al steka mi c2, nije se htio skinuti pa moram opet probati
    i nema c3 ili ja ne vidim dobro?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ginger, imaju još workouti od 7-12 i c3. Ovo što si sad skinula ti je dovoljno za prvih 6 tjedana najmanje, ako ti ne bude preteško pa budeš slijedila raspored. Ja sam bila u jako lošoj formi kad sam krenula pa sam sve radila duplo duže; 4 umjesto 2 tjedna. Pospremi si ovo na neko mjesto iz dropboxa jer kad maknem ja obrisat će se i kod tebe. Onda ti mogu staviti i ostatak.

Bilo je dosta novčića, ne brini

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Aaaaaa thnx
    Spremam si, do kraja dana budem sve (imam nekoliko ometalica, jel)
    Ma sve 5, jos sam na 30DS, trebat ce i meni vremena...
    Vjerojatno cu po level1 drmiti jos poduze vrijeme, a onda cu vidjeti koji trening dalje (jarac u meni mi neda odustati)

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj saf prvotno napisa Vidi poruku
    Maruška daj mi pošalji podatke za uplatu
    Kad paket stigne, pa provjerim da je sve ok, pa se dogovorimo za način slanja... Ne brini, nije žurba za plaćanje.

saf avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Dobro dogovoreno

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj vikki prvotno napisa Vidi poruku
    Tatiana je prošle godine negdje u veljači imala neku foru za lower, ne sjećam se točno, ali ovako nekako: prije svakog treninga 60 puta most i poslije treninga ona vježba gdje ležiš potrbuške na podu, ruke su na podu, a noge držiš podignute određen broj sekundi. Svaki tjedan se povećava broj ponavljanja za most (60-80...) i vrijeme ove druge vježbe. Ako netko naleti na to, neka, pliz, linka
    Znam da sam počela raditi to, ali onda sam napunila 12 tjedana trudnoće pa nisam radila te vježbe gdje ležiš na trbuhu.
    pretpostavljam da si mislila na ovoga. I ja sam ga radila neko vrijeme

Zhang, Kavi, ja dolazim (pod uvjetom "svi zdravi"). Trenutno nemam snage smišljat što ću spremit jer jedva tipkam....

Danas smo klince iskipali u vrtiću i uzeli si day off od svih obaveza. Odabrali rutu još neki dan i krenuli. Ruta je bila Dugo Selo - Martinska Ves - Dugo Selo. 77km.....umrli. Planirali smo 55km sukladno ovoj ruti, ali druga skela nije radila pa smo "samo" produžili do mosta u Martinskoj Vesi (sitnih 20km+). Taman se spremili u auto i krenula grmljavina, sijevanje i kiša

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

i zaboravih dodat: staza je ravna, ima u prvom dijelu dosta makadama ili asfalta koji se zmrvio ali je sve jako utabano pa nema frke. A prekrasno je!!!! Od pitoresknih sela do zelenila, životinja, mirisa i zvukova, fantazija. Jedini minusi su da je neophodna navigacija (zbog cesta i cestica) i da smo zgorili: imam crvene vrhove prstiju, pa bijelo do razine sata, pa crveno do kratkih rukava. A pečeeeeeeeeeeeee užasno. Nismo očekivali...

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

danci wow koja kilometraza!

ja osjecam trbusne od jucer i jos me boli ono u ledjima :/danas grupni, nesto s utezima, ne znam jos sta

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Danci woooow! Bravo

Mb, sto je ono bilo jucer?

Ja sam uzasno umorna i bole me i unutarnja strana bedara i gluteusi!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •