Anci, meni su Tatianini lower treninzi učinkovitiji od Zuzkinih, uvijek više osjetim gluteuse nakon Tati, ali su mi i kompliciraniji (složenije su i vježbe i raspored unutar treninga) pa ih zato rijetko radim.
Larmama, divno za Paklenicu, vjerujem da ste uživali!
Palčice, i moj je ranoranilac i budi se prije 6, srećom zaspi već oko osam navečer. Jučer je prvi put u ovih sedam mjeseci prespavao cijelu noć, no čini se da je to bilo slučajno, noćas se opet često budio.
Brdo ti je super za trening, pogotovo ako ćeš ići na plitvički, dečki danas pričaju da treba pripaziti na prvih 7 km koji su nizbrdica (valjda su govorili o plitvičkom :/), tj. ne treba krenuti prebrzo jer navodno nabiješ kvadricepse, pa bude problem završiti utrku. Tek nakon brda vidiš kako je lakše i brže trčati po ravnom.
Inače ni ja se ne mogu maknuti od tih 12 km, i to zbog čestih pauza gdje izgubim kontinuitet, pa opet moram ispočetka.
Danas kao i ti uzbrdice, Dotrščina 12,4 km, pejs 6:34, prosječan puls previsok za taj pejs - 170, baš mi je bilo teško, najviše zbog loše prospavane noći. I cijeli dan mi je tlak 90/50, što god pojela i popila on je isti. Idem sad spavati.