Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2444

Tema: Nizak AMH, visok FSH, smanjena ovarijska rezerva: iskustva, protokoli, rezultati...

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj red pepper prvotno napisa Vidi poruku
    Da li svi ti prirodni pripravci poput smokava u ulju,sira s lanenim uljem,coenzim q10 ,vrkuta i ostala cuda utjecu i na broj antralaca ili samo na kvalitetu jajnih stanica?mislim da imam dosta malo antralaca pa bih nesto da se poveca broj..
    moje iskustvo - broj antralaca prije ovog ludog 'dopingiranja' sa svim kerefekama je bio 3-5. broj antralaca je postepeno rastao na kojih 7-8, jednom sam cak imala oko 12 antralaca. amh je uvijek bio tu negdje. prvi je bio 0.5 pa je par mjeseci kasnije bio i 0.8. godinu prije uspjelog postupka je bio 0.6.
    cini mi se da se iskusniji doktori ne drze tog AMH kao pijan plota, mnoge su zene unatoc daleko nizem AMH nego sto je moj ostale trudne. ocito da je bitnije stanje jajnika nego ta brojka.
    jedino sto se kod mene nikada nije promijenilo je reakcija na stimulaciju. a ona je bila losa, nikada nisam dobila vise od 4js mozda i pet ali je to bilo nezrelo. znam da sam u jednom ciklusu imala kojih 8 antralaca, a uspjeli mobilizirati samo 4. itd
    ali je stopa fertilizacije bila sve bolja i bolja. ispocetka bez 'dopingiranja' je bila losa - imala sam 0 oplodjenih, pa jednu, u trecem pokusaju 3 od 4, u cetvrtom obadvije se oplodile, u petom prirodnjaku se ta jedna opldodila, u sestom isto, u sedmom se obadvije oplodile..itd.
    Posljednje uređivanje od spodoba : 02.05.2014. at 22:33

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •