Stranica 17 od 20 PrviPrvi ... 71516171819 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 801 do 850 od 984

Tema: Uroci

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Carmina406 prvotno napisa Vidi poruku
    ma daaaaaj,stvarnoooo

Evo ti pa čitaj

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    (leonisa razmišljaš li ti bilo kako, pojmovno i/li linearno, da nešto napišeš? Eto, meni baš fališ na forumu )

Opet me asociralo

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

I ja se jučer sjetila da je nema.

on topic, barem malo - da bacimo uroke da se javi?
    Posljednje uređivanje od Zuska : 26.04.2014. at 12:36

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    I ja se jučer sjetila da je nema.
    Ja već neko vrijeme mislim di je

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

(a tebe se sjetim i kad jedem kisele krastavce i paprike )
    Posljednje uređivanje od Optimist : 26.04.2014. at 12:37

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    on topic, barem malo - da bacimo uroke da se javi?
    Hebajiga, ne znam bacati uroke, ali joj mogu poslati pp da se javi

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Staklenke bolje i to nego torba puna kamenja oblutaka. Dok sam ih skupila odustala sam od ideje. Sta cu sad s par kila oblutaka

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Staklenke bolje i to nego torba puna kamenja oblutaka. Dok sam ih skupila odustala sam od ideje. Sta cu sad s par kila oblutaka
    Pa gataj! Neki gataju iz graha, ti gataj iz oblutaka

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Jucer sam navratila da vidim sto pisete, ajme svasta ima. Naravno Demonologija me najvise impresionirala
    Pala mi na pamet situacija gdje se par javlja u neku volontersku udrugu ili kao potencijalni udomitelji, posvojitelji pa ih pitaju rutinski cime se bavite - pa ja sam, znate, demonolog, a suprug je diplomirani egzorcist. Jako volimo djecu i zivotinje, kod kuce imamo krasan vrt, pjevamo, kod nas prava idila. Drzimo se biblijskih vrijednosti.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Jucer sam navratila da vidim sto pisete, ajme svasta ima. Naravno Demonologija me najvise impresionirala
    Pala mi na pamet situacija gdje se par javlja u neku volontersku udrugu ili kao potencijalni udomitelji, posvojitelji pa ih pitaju rutinski cime se bavite - pa ja sam, znate, demonolog, a suprug je diplomirani egzorcist. Jako volimo djecu i zivotinje, kod kuce imamo krasan vrt, pjevamo, kod nas prava idila. Drzimo se biblijskih vrijednosti.

Šalu na stranu-sumnjam da bi im dali i pesa u Dumovcu jer bi sumnjali da im treba za neki ritual. Još malo šale na stranu: ni ja im ga ne bih dala. Iz istog razloga.

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ohhhh,ovo bi tako moglo otići u krivom smjeru

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

evo malo zanimljivosti iz Šibenika. al čini mi se da se i to praznovjerje polako gubi. nek me šibenčanke isprave ako griješim. ipak sam ja iz susjednog grada pa znam samo ovoliko koliko pročitam iako mi dijelom korijeni vuku i iz tog kraja.

http://www.sibenik.in/sibenik/znate-...nju/10612.html

inače, ja sam se udala 20. 4. i netko nam je rekao da je taj dan Hitlerov rođendan pa datum i nije baš najsretniji, a mi eto proslavili 23 godine sretnog braka.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ma da, ja sam valjda trebala da se stisnem pa da rodim 21. 4.
    moja je mala rođena kad i Hitler
    jesenas, kad je kukala da je upišemo na neku slikarsku radionicu, a ja se premišljala, mama mi je rekla: upiši je bre, šta se misliš, i Hitler je želeo da slika pa mu nisu dali

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

vissnja

Bodulice, i dalje su jako rijetka vjenčanja u svibnju, ali nitko ne zna zašto, samo ih neće tad.
    Posljednje uređivanje od Jurana : 28.04.2014. at 08:24

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    vissnja

Bodulice, i dalje su jako rijetka vjenčanja u svibnju, ali nitko ne zna zašto, samo ih neće tad.
    Zato sto postoji vjerovanje da su se svibnjom samo bogovi zenili

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

vissnja

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

vissnja

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj vissnja prvotno napisa Vidi poruku
    jesenas, kad je kukala da je upišemo na neku slikarsku radionicu, a ja se premišljala, mama mi je rekla: upiši je bre, šta se misliš, i Hitler je želeo da slika pa mu nisu dali
    Moja baba je bila rođena kad i Hitler. Pa kad sam joj jednom to rekla, popizdila je. Pljuc, pljuc rekla je, di me baš mater na taj dan rodila. A mog ćaću je umjesto na njegov pravi dan rođenja, 13.-og, upisala pod 14.

A pod stare dane, kad je demencija napala, mjesecima je živjela u stanu sa dvoje male djece. Imala je krevet za nih, spremala ih leći, kuvala im..a živila je sama 25 godina. I baš ta baba me proganjala u snu godinama nakon što je umrla..kao moram saznati nešto važno u vezi nje. A ja lijena kakva jesam, nisam ništa tražila ni kopala. tako da je i duh jadne babe odustao nakon desetak godina proganjanja u snu. Ko zna, možda je u prošlosti bila Hitlerova ljubavnica hehe.
    Posljednje uređivanje od Trina : 28.04.2014. at 13:23

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

a možda je sakrila pare pa htjela da ti pronađeš, a ti ništa :-p

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ahahahaha podseti me, prijateljica je imala baku koja ih je, kad je prešla osamdesetu (i već deceniju bila udovica) okupila da im nešto kaže
    skupila se cela familija, nadaju se nekom nasledstvu ili da će baba bar da kaže gde krije zlato
    a baba njima, posle opširnog uvoda, kaže: ja se ne bih više udavala ako nemate ništa protiv

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj vissnja prvotno napisa Vidi poruku

ovo me podsjetilo na http://sprdex.com/2014-02/sest-neobj...rade-prvi-dio/

i dadu topića:
    "Priča o Dadi Topiću počinje davne 1949. godine. Drugi svjetski rat netom je završen, Hitler, jedan od najvećih zločinaca u povijesti ljudskog roda, nalazi se nekoliko metara ispod zemlje, i što čovjeku preostaje nego da tek rođenog sina nazove ADOLF. Upravo je to učinio Topićev otac i onda se kasnije čudom čudio što mu je sin u srednjoj školi osnovao rock sastav koji se zvao ”Đavolji eliksiri”.
    Povezivanje s čovjekom koji je osobno odgovoran za smrt par milijuna ljudi mladom Topiću ipak nekako nije odgovaralo pa uzima umjetničko ime Dado, a maštovitost izražena odabirom ovog imena osjetit će se i u njegovoj glazbenoj karijeri."

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    Zanimljiv topic, ja ga preskočila, thx na linku

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

vissnja

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Nema baš veze s urocima ali u zadnje vrijeme razmišljam kako sigurno mora postojati nešto, neki naš zacrtani put, s kojeg nema teoretske šanse da skreneš jer će te se zaustaviti, pa makar se na glavu nasadio. Znači, ako nije suđeno, nije i gotovo. Zadnjih mjeseci sam se hvatala nekih stvari koje su trebale biti ostvarene, po svoj logici nije trebalo biti nikakvih problema ali dogodile su se takve gluposti, da čovjek ne povjeruje. kao da se netko zahebava samnom. I guram ko sivonja, tražim sve moguće načine da ostvarim to što sam htjela/trebala, ali uvijek mi se srpiječi neki kretenski scenarij, da neće i neće. sad se upuštam u neku stotu varijantu koja mi je sasvim slučajno, skroz igrom slučaja došla do mene, pa da vidimo jel to to pravo ili opet neki zajeb

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Nema baš veze s urocima
    jesi sigurna?

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

A bome..dobro zboriš. Ako mi i ovo propadne, onda ću biti primorana zvati vidovitog Milana da me spasi.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Trina baš razumijem o čemu pričaš i moje mišljenje je da čovjek treba znati stati i prihvatiti
    desilo mi se u životu da sam neke za mene bitne stvari gurala preko granica izdržljivosti
    dala maximum i ostvarila cilj
    s druge strane, bilo je i onih situacija gdje sam išla isto tako i davala sve od sebe i nikako nije išlo bez obzira na moju volju
    ja sam to protumačila kao nešto što trebam ispoštovati i prihvatiti , s nadom da i to što ne ide ima sigurno neku svoju drugu stranu medalje;
    nešto dobro, što ne vidim sad ovaj tren kad bi htjela ikad bi mi pasalo ko melem na ranu
    upravo tako je i bilo; tek nakon proteka nekog perioda progledam i shvatim da je ono od prije što me neizmjerno razočaralo zapravo imalo svoju svrhu
    ja definitivno vjerujem u takve stvari i uvijek se sjetim jedne izreke, nemam pojma od kuda, koja kaže da ne možeš zaustavljati rijeku koja teče...

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

sjetila sam vas se prije par dana. jutro, oko pola šest, kiša jako pada i moj pas ode u nekakovo žbunje kakati. spustim kišobran i odem tražiti kakicu koja se negdje sakrila i taman kad sam odustala učinilo mi se da netko stoji iza nas. neka crna spodoba me motrila kako spremam praznu vrećicu a kad sam se okrenula nije bilo nikog.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Pa kako znaš da te crna spodoba motrila ako nije bilo nikog? osjećaj ili si vidjela?

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I ja sam dozivila nesto slícno jednom. Usred noci me je nesto probudilo i vidila sam osobu kako stoji uz moj krevet. Bio je mrak ali se naziralo. Probudio me taj neki jaki osjecaj da me netko promatra. I usrala sam se. Nisam sanjala,bila sam budna. I vise nisam mogla zaspati od straha.

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

mama courage.....šok

Jeli itko osim mene ugledao golu pozadinuuu

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam dozivila nesto slícno jednom. Usred noci me je nesto probudilo i vidila sam osobu kako stoji uz moj krevet. Bio je mrak ali se naziralo. Probudio me taj neki jaki osjecaj da me netko promatra. I usrala sam se. Nisam sanjala,bila sam budna. I vise nisam mogla zaspati od straha.
    Dobra si!

Ali nije to ništ neobično... Ja sam u dobi od nekih 12-13 godina sanjala (ili nisam sanjala ??? ) da sam iznad kreveta negdje na metar visine i gledam sama sebe kak spavam dolje.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mamitzi prvotno napisa Vidi poruku
    sjetila sam vas se prije par dana. jutro, oko pola šest, kiša jako pada i moj pas ode u nekakovo žbunje kakati. spustim kišobran i odem tražiti kakicu koja se negdje sakrila i taman kad sam odustala učinilo mi se da netko stoji iza nas. nekacrna spodoba me motrila kako spremam praznu vrećicu a kad sam se okrenula nije bilo nikog.
    komunalni redar

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    komunalni redar

Ali mamitzi je imala vrećicu, he he he... Da nije, valjda bi ju crna spodoba cimnula za rukav.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kada smo kod crnih spodoba, ne znam je li netko spomenu crnu ženu iz tunela učka
    http://free-zg.htnet.hr/fritz75/paranorm004.htm

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku

Ali mamitzi je imala vrećicu, he he he... Da nije, valjda bi ju crna spodoba cimnula za rukav.
    ali je nije napunila
    ko fol nije mogla naći govno

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Dobra si!

Ali nije to ništ neobično... Ja sam u dobi od nekih 12-13 godina sanjala (ili nisam sanjala ??? ) da sam iznad kreveta negdje na metar visine i gledam sama sebe kak spavam dolje.

jesi se pokrila onda da ti nebude hladno

Ja mislin da se to meni dogodilo da bi odletila ravno u svijetlo na kraju tunela

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

svaki dan se vraćam kod tog grma i razmišljam što sam mogla vidjeti. mislim da je to bio netko od ranih trkača i da je otišao dok sam ja tražila drek, ali naravno da sam zaključila da je to mrtva baba iz dalmacije (koja luta po remizi, baš logično) jer sam večer prije čitala ovu temu.
    baš mi je žao što se bojim jezivih stvari. npr. volim gledati horore sa starim kućama opsjednutim duhovima, ali me istovremeno strah.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

svaki dan se vraćam kod tog grma i razmišljam što sam mogla vidjeti. mislim da je to bio netko od ranih trkača i da je otišao dok sam ja tražila drek, ali naravno da sam zaključila da je to mrtva baba iz dalmacije (koja luta po remizi, baš logično) jer sam večer prije čitala ovu temu.
    baš mi je žao što se bojim jezivih stvari. npr. volim gledati horore sa starim kućama opsjednutim duhovima, ali me istovremeno strah.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    ali je nije napunila
    ko fol nije mogla naći govno

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ove moje nisu bile strašne, čisto da vas podsjetim :D. A ni crne, zapravo. Pogledajte kako izgleda bilo koja osoba kad vam je na rubu vidnog polja, i to je to.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ja kad umrem isto planiram bit ta baba iz dalmacije i zafrkavat ekipu
    vertex, ocemo skupa?

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

U strahu i jest gušt. U strahu i tuzi, doživimo katarzu, to nas pročisti.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

He he he... moja kolegica s posla tak govori svaki put kad prolazimo kraj groblja (sprovodi i slično) da se boji mrtvih.... a kaže joj kolega - bolje bi ti bilo da se bojiš živih, mrtvi ti ništ neće...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

jesi se pokrila onda da ti nebude hladno

Ja mislin da se to meni dogodilo da bi odletila ravno u svijetlo na kraju tunela
    Ma kakvi, bilo je ljeto i vruće ko 100 vragova... valjda sam pokušavala uteći od vrućine. I nije bio neki strašan osjećaj nego nešto posve prirodno. Jedini dojam kojeg se sjećam bio je iznenađenje, strahu ni trunke.

Straha i šoka iz sna sjećam se isto iz razdoblja osnovne/srednej škole. Sanjala sam da sam se probijala kroz nekakvo kukuruzište na autocestu i tam sam našla prijateljicu - mrtvu. To je bilo prije više od 30 godina... Bio mi je to šok. Ali priča ima i nastavak - žena je zaista umrla mlada, prva iz generacije, ali od bolesti. Danas si mislim kako je to čista slučajnost - ionako ćemo pod zemlju svi, prije ili kasnije.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    ja kad umrem isto planiram bit ta baba iz dalmacije i zafrkavat ekipu
    vertex, ocemo skupa?
    prijavljujem se za treću
    u biti, ja bih i prije nego umrem

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Uopće ne znam di je taj summerin post
    Oćemo, kako ne!

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

mene vas je unaprijed strah, još kad pomislim šta ste vas tri splićanke u stanju smisliti...brrrr...mante se moje familije!
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 05.05.2014. at 10:32

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

kad sam jutros kretala u šetnju s kroosom sagnula sam se da ga zavežem i učinilo mi se da netko hoda po mom dvorištu iza mene. crna baba je zaklepetala natikačama, digla sam pogle,d ugledala ju i vrisnula.
    to je bio moj muž koji je požurio baciti kakicu iz wc našeg mačka da pas ju pas ne pojede kad stigne iz šetnje (kad bolje razmislim povezane su mi kakice mojih ljubimaca i nadnaravna bića, to ne znam objasniti).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •