Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2344

Tema: odgoj pasa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Vodila sam kuju kod veterinara radi tog krvarenja koje se ne zaustavlja. Kaže da se više ne smiju koristiti hormoni za zaustavljanje tjeranja, (kao ni npr za abortus) i da će mi pokušati negdje naći ako je ostalo na zalihama. Ja sam ostala u čudu..jer, čekaj malo, za nas žene postoje preparati za zaustavljanje krvarenja, kao i za poticanje, a za kuje ne postoji jer je vjerojatno nekakvo društvo za zaštitu životinja to smatralo preokrutnim, da se ljudi bakću u prirodu i ne dozvole psu da se tjera. Baš sam se iznenadila

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Vodila sam kuju kod veterinara radi tog krvarenja koje se ne zaustavlja. Kaže da se više ne smiju koristiti hormoni za zaustavljanje tjeranja, (kao ni npr za abortus) i da će mi pokušati negdje naći ako je ostalo na zalihama. Ja sam ostala u čudu..jer, čekaj malo, za nas žene postoje preparati za zaustavljanje krvarenja, kao i za poticanje, a za kuje ne postoji jer je vjerojatno nekakvo društvo za zaštitu životinja to smatralo preokrutnim, da se ljudi bakću u prirodu i ne dozvole psu da se tjera. Baš sam se iznenadila
    Tek sad vidim ovaj tvoj post. Svašta. Je li to zbog možebitnih propisa EU? Pa kako se onda zaustavlja to krvarenje, čeka se da prestane samo od sebe? I do kada to može trajati?
    Tek to mi zvuči okrutno, jer očito priroda poručuje da se pošemerila i da joj treba pomoći.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •