-
I naš mali bedak je tako zaigran, prilazi svim pesekima, mačkama, ljudima, samo bi se igrao...Na moru smo sreli nekog njemačkog ovčara, sa brnjicom i na uzici, gazda ga vodi, ugleda našega i hoće se poderati, rastrgao bi ga...a ovaj naš bedaček hoće ići k njemu i zove ga na igru...uopće ne kuži i ne prepoznaje agresivne pse...
Imam pitanje: da li nosite sa sobom suzavac ili nešto drugo, npr. šoker? Kad ja idem sama s njim i sa klincima u šetnju, nosim suzavac. No, nedavno smo imali situaciju da je za nama dobrih 200m išao i na Bonga navaljivao Bernski planinski pas, i to prava grdosija. Naravno, sam bez gazde na vidiku. Nije mu ništa napravio, ali nije bilo ugodno, klinci su se prestrašili. U jednom trenutku sam ja stala ispred njega i zaderala se: idi doma! I otišao je, konačno...Ima u kvartu još jedan opasan pas, neki mješanac rota i još nečega, zaletio se u peseke u parku i zgrabio maltezera...MM je skužio da se zaletava, pa je podigao našeg, a ovaj se zaletio na tog maltezera, koji mu je inače susjed, i ne vole se, izgleda da je ciljao baš na njega...uglavnom, otrgnuo se gazdarici (curetak od 45kg valjda)...maltezer je prošao OK, nije bila jaka ozljeda, uspjeli su ih razdvojiti, ali mene je frka...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma