ma nema me bas na rodi
ja sam vec obavila anomaly i to u 18 tt, sto je naravno bilo puno prerano jer je dr vidio neke male ciste u mozgu a to je kakti neki soft marker za nesto.
anyway, kad sam dosla sa 22 tt tih cisti nije bilo pa je sad bolje. Moja preporuka ti je Dr. Kos iz Ginekosa, je malo skuplje cca 600 kn, ali mislim da se isplati otici jer je odlican. Cak mi je i Duic sa Merkura za njega rekao da je odlican. Preporucujem ti da ne ides prije 22-24 tt.
Mi nismo isli za tim da saznamo jel cura ili decko, ali eto bilo je jako tesko ne vidjet na uzv deckica, ona tipicna poza, rasirio noge i cucla prst.
Ali dobro mi je jer ipak mogu planirati sta cu kupiti.
Ja sam dugo imala te neke cudne bolove u trbuhu, naravno ja sam panicarka pa sam i na hitnu islaDr je rekao da je to zbog rastezanja maternice, u tim tjednima cini mi se da izlazi iz zdjelice i to se osjeti. S tim da sam ja imala i lap operaciju prije par godina pa su i priraslice koje su nastale pogorsavale te bolove. Sve je ok ako bol nije nagla, ako ne pocinje iz kicme, ali ako se osjecas nelagodno reci to svom dr, on ce te sigurno sve objasniti i utjesit te.