Pokazuje rezultate 1 do 50 od 152

Tema: Turn the page

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj *mamica* prvotno napisa Vidi poruku
    Sjajna ideja!

To sam vidjela u Bolu na Braču, ljudi su bili u redovima za masažu. Još su se isfurali na nekakav egipatski stil, a nisu niti masirali bogzna kako, ali puno je bilo. Samo treba vidjeti kako je s dozvolama.

Mislim da od grada treba zatražiti koncesiju za mjesto. Treba novca za to urediti,ali neće graditi ništa za što treba građevinska dozvola. To je konstrukcija sa zastorima(baldahinima ubi me više priča o pismenosti) Krevet za masažu,kremice... Treba uložiti,ali nevjerujem da je to veća cifra od one koja je potrebna da ode u bili svit Poticaji od države za samozapošljavanje (čak i žensko poduzetništvo kako sam čula) treba se raspitati malo gdje može 'dobiti' lovu za start.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Carmina406 prvotno napisa Vidi poruku
    Poticaji od države za samozapošljavanje (čak i žensko poduzetništvo kako sam čula) treba se raspitati malo gdje može 'dobiti' lovu za start.
    ovako. ovo je velika zabluda. ima poticaja, da, ali velika je pogreška na te poticaje i bespovratna sredstva računati kad zatvaraš financijsku konstrukciju za početak poslovanja. moraš imati svoja sredstva, svoje novce, bar dio. nema bez toga niti poduzetništva niti poticaja.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Carmina406 prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da od grada treba zatražiti koncesiju za mjesto. Treba novca za to urediti,ali neće graditi ništa za što treba građevinska dozvola. To je konstrukcija sa zastorima(baldahinima ubi me više priča o pismenosti) Krevet za masažu,kremice... Treba uložiti,ali nevjerujem da je to veća cifra od one koja je potrebna da ode u bili svit Poticaji od države za samozapošljavanje (čak i žensko poduzetništvo kako sam čula) treba se raspitati malo gdje može 'dobiti' lovu za start.
    mrzim biti partibrejkerica, ali ljudi koji se kupaju na Jarunu nisu oni koji ce davati lovu za masazu ispod baldahina
    (i ja se kupam tamo, da ne bi ispalo da ikoga omalovazavam)

ali masaza moze biti dobar izvor prihoda (dodatnog) ako imas svoj stol za masazu (onaj sto se moze sklopiti, pa ga nosis ispod ruke) i dobru reputaciju, tj. znas posao
    mozes ici doma ljudima (znaci nema troska iznajmljivanja prostora, ili odvajanja mjesta u vlastitom stanu)
    i imas mogucnost prilagodbe radnog vremena sebi

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo je kod nas upravo nevjerojatno. Koliko jednoj normalnoj firmi, koja posluje i želi poslovati po zakonu, koja ispunjava i želi ispunjavati sve svoje obaveze, prema partnerima i prema državi, ta država stavlja klipova pod noge. Baš kako pišeš, Zuska.
    Ovo je točno. Evo i mi prošli kontrolu u trajanju od 3 mjeseca. Ok, reda mora biti, ali voljela bih da je za sve isti red.

Citiraj emily prvotno napisa Vidi poruku
    mrzim biti partibrejkerica, ali ljudi koji se kupaju na Jarunu nisu oni koji ce davati lovu za masazu ispod baldahina
    (i ja se kupam tamo, da ne bi ispalo da ikoga omalovazavam)

ali masaza moze biti dobar izvor prihoda (dodatnog) ako imas svoj stol za masazu (onaj sto se moze sklopiti, pa ga nosis ispod ruke) i dobru reputaciju, tj. znas posao
    mozes ici doma ljudima (znaci nema troska iznajmljivanja prostora, ili odvajanja mjesta u vlastitom stanu)
    i imas mogucnost prilagodbe radnog vremena sebi
    Veliki sam protivnik rada na crno i mislim da je vrlo loše upustiti se u tako nešto i riskirati da te netko prijavi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •