Pokazuje rezultate 1 do 50 od 567

Tema: Prvašići 2014/2015

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ella:
    sa biljeznicama ti je najpametnije pricekati pocetak skole, jer ne traze isto ev uciteljice. no ako bas zelis mozes kupiti par crtacica, pisanki A i matematicku biljznicu na svadratice matematika 1
    potom ti treba informativka.
    likovana mapa, nekim uciteljicama je svejedno cija je, a nekim je bitno da je od tocno odredjenog nakladnika.
    pribor za likovni: tempere, vodene, tus crni, flomici, glinamol, plastelin, pastele. sve u kutiji koja moze biti obicna neka od cipela. isto bi trebala imati u toj kutiji i neku zastitu za stol. kod nas moze i vrece za smece, neko kupi onaj prozirni stolnjak plasticni.
    tjelesni: kod nas moraju imati bijele majice i decki sorceve, za cure nemam pojma, saznat cu ove godine. obicno je tesko naci cisto bijelu majicu pocetkom skolske godine, a u H&M imas onu akciju 2platis3kupis. pa sam ja svojim na tome kupila majice za tjelesni. ja ih uvijek imam 3 jer je tjelesni 3x tjedno, neda mi se misliti o tome.
    Olovke gumice i sl ovo ovisi o djetetu, neka djece to gube, a moj ne spada u tu kategoriju. kako ce biti s balerinom nemam pojma. kad je BC kretao ja sam kupila 2 paketa gumica, 2 kutije olovki HB i jos ih imamo. on ce sad u 3 razred.
    pored ljepila u likovnoj mapi, ja im stavim jedno i u pernicu. skare za papir im trebaju.
    Slape. eto toliko koliko se ja sad mogu sjetiti.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    pribor za likovni: tempere, vodene, tus crni, flomici, glinamol, plastelin, pastele. sve u kutiji koja moze biti obicna neka od cipela. isto bi trebala imati u toj kutiji i neku zastitu za stol. kod nas moze i vrece za smece, neko kupi onaj prozirni stolnjak plasticni.
    Informativka - ne koriste.
    Kod nas ništa ne stoji u školi tako da nam nije trebala nikakva kutija.
    Tuš tek u drugom razredu.
    Plastelin uopće ne.
    Na početku je zaštita za stol bila "plastični stolnjak" a onda su, malo po malo, svi prešli na stare novine: jednostavnije im je.
    Zaključak: i kod "osnovnog" pribora, zahtjevi učitelja se jaaako razlikuju.

Lani su NN imale akciju: ako kod njih naručiš knjige, ostavruješ 10% popusta na ostali pribor.
    Ne znam kako je kod drugih.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •