Nasa srecica je stigla u cetvrtak. ..tjedan dana prije termina....eto samo da vam javim!nadam se da sutra idemo domeka!
![]()
Nasa srecica je stigla u cetvrtak. ..tjedan dana prije termina....eto samo da vam javim!nadam se da sutra idemo domeka!
![]()
Danas sam sva u cudu, vidjeli smo je u 3d!!!
Liceko nije zeljela pokazati, sve zivo je doc pogledala i bila tako sretna zbog nas. Mala je savrsena![]()
Ajmeeeene mogu ni zamisliti kako je to negdje predivno.... Jedva cekam utorak
![]()
Amari čestitam !!!
Mene bole prepone jel to normalno ? Vjerojatno od stalnog ležanja i mlitavosti i sta ja znam... Mozda se nesto i širi ...
Prepone znaju boljeti od pritiska na zdjelicu, laznih trudova koji sluze da bi se isteglo sve kako treba.
Mislim da bolovi nemaju veze sa vjezbanjem ili ne. Bar ne kod mene, nisam vjezbala prije trudnoce, pa nemam apsolutno nikavih bolova osim povremenih, tipa jednom u tjedan-dva. Jedino gdje sam uvijek bila redovna su aktivnosti u krevetu, mozda zbog toga nish ne boli![]()
Amari čestitke!
Mi sutra napokon na pregledu, nikako dočekati, zadnji bio 4.6.
Možda saznamo i ko nam stiže![]()
Amari čestitam
Kris i tebi čestitke za uzv i djevojčicunaravno da je savršena, nisi valjda sumnjala.
Ljubilice ja sam kontrakcije uvijek osjećala po tvrdoći trbuha, ali zbilja sam ih imala jako rijetko. Kad osjetiš samo legni i one bi trebale tada prestati.
uff, ja ne mogu dočekati pregled u utorak...evo skoro 4 tjedna od zadnjeg pregleda, pa sam već polako nemirna..ono, inače jedva čekam uzv i kad gin kaže da je sve u redu, onda mi to napuni baterije do sljedećeg pregleda..
još 3 tjedna pa smo na pola puta, imam osjećaj da mi ova trudnoća tako sporo ide..imam osjećaj da sam već godinama trudna![]()
inače, mislim da polako počinjem osjećati svoje dijete..nekakvo "škakljanje" par prstiju ispod pupka i kao neki kratkotrajni udarci ful nisko dolje..nisu to oni pravi udarci, ali ono na sekundicu osjetim kao blagi, blagi udarac..
Posljednje uređivanje od anabeg : 06.07.2014. at 12:32
ja uopce nemam bh kontrakcija
kad se sjetim kako sam ih imala , rano pocele , pa izazivale krvarenja, pa bila na tokolizi zbog njih , mislila sam da cu do kraja trudoce bit na tokolizi, dr su mi tako govorili, i onda hdB, stale , sve se smirilo kuc kuc od 23tj sve mirno,
osjetim tvrd trbuh ali to je beba kad se namjesta <3
ja ne znam u kom sam stadiju trenutno
noćas sam cijelu noć imala nekakve kontrakcije svako 15ak minuta, otišao sluzni čep (ili dio, ne znam koliko toga ima), mislila sam "idemo ujutro u rodilište"
još sam jučer imala valjda 5-6 stolica, što sam isto shvatila kao nekakvu pripremu, beba se umirila... i onda jutros ništa.. sjedim i čekam![]()
Ja sam u drugoj trudnoći zadnjih mjesec dana stalno imala kontrakcije, i taj dan pred porod isto tako, ali sam imala osjećaj da su nekako "jače", pomalo bolne, neki neugodan osjećaj..kad su me uhvatili trudovi to je odmah bilo na 2-3 minute..valjda ove prije trudove nisam osjetila ili su ti trudovi bili ovo za što sam ja zaključila da su "jače" pomalo bolne kontrakcije.
Tangerina, još uvik čekaš? sve ok?
Tang sretno!![]()
Posljednje uređivanje od pomikaki : 07.07.2014. at 14:23
hvala, curepojma nemam šta da mislim, do maloprije nije bilo ništa, sad se pojave tu i tamo nekakve kontrakcije, nisu ugodne ali ni strašne. Nadam se da ne misli ovako danima, jer sam inače totalno ready to pop
![]()
Tangerina kuca li itko iznutra? Kako se osjecas?
Tang ~~~~~~~~~~~~~~~~
danas je baš dobar dan za rađanje![]()
amari - čestitke!!
Tangerina - sretno!
Sutra imam kontrolu pa me malo frka. Valjda bude sve ok...
33tj. i dobila sam sumamed zbog grla i uha , baš sam tužna zbog toga![]()
Ajmo Tangerina, samo hrabro!
Tina i ti isto, biti ce sve ok.
Mravak a bolje da si dobila nego da nisi, brzo se to popije.
Tangerina, nadam se da već grliš malenu štrucicu
Muma, nadam se da je zarazno za nas Pcos-ovke
Tangerina ako već ne grliš bebu nadam se da ćeš uskoro. A isto se nadam i za sebe.
Jer ako me lažnjaci ovako peru sve me strah kako će me rasturiti pravi trudovi. Zadnja dva dana sve nešto krene pa stane.
Tangerina nadam se da uživas sa svojom mrvicom!
Tina sretno danas!
Mi jučer bili na pregledu, sve je super školski, ali bebica skupila nogice pa jos uvik ne znamo ko nam stiže![]()
Amari cestitam
Tangerina sretno!!!
Cure kad je najbolje raditi 3D? Ja sam ga mislila napraviti u 17 tt.
Bila sam jutros na pregledu.. sve superMoje cure će dobiti bracu
![]()
anabeg super!
Možda me malo zabrinulo to što je gin spomenuo da mi je posteljica malo niže, ako sam dobro shvatila. Rekao je da se ne zabrinjavam, da nije ništa strašno, ali eto kad je već spomenuo malo me zabrinuo. Ni u jednoj trudnoći nisam imala problema s tim..ako posteljica bude nisko, što može biti? moram mirovati ili se mogu početi rano otvarati ili što?
meni je u prvoj trudnoći bila nisko,nisam imala nikakvih problema tog tipa osim što me zadnji mjesec udarala u jajnike i mjehur nogicama ,bila je na zadak
sad sam malo čitala i vidim da je još rano govoriti o niskoj posteljici jer se ona podiže kako maternica raste..nadam se da će moj slučaj biti takav..zato mi je gin vjerojatno i rekao da se ne zabrinjavam.
anabeg - čestitke na braci!
I ja sam jučer bila na pregledu -šav se drži, mirovanje i dalje.
Cure super za preglede. Ovoj kiši i svježem vremenu se veselim ko prije ljetu. Što mi rade hormoni.
Kris hvala .
Jos me zanima dali je neko od vas povracao cistu kiselinu , samo tekucinu? Meni su se bile mucnine smirile i povracanje prestalo. I sad zadnja tri dana je opet tu al gore nego ikad. Nemogu nista jesti osim kuhanog krumipra. Grozan osjecaj. Jel to normalno? Inace trudna sam 14+4
Uzmi ranital,pisala sam vec o tome,potpuno je siguran a smiri ti zeludac.ja jucer povracala, jedino mi dobro kaj nemam zgaravicu.
Kad smo kod hrane...jel zna itko koliko ljuto se smije jesti u trudnoci??Imam ogromnu zelju za ljutim ali nazalost ono kaj je meni blago ljuto drugima je fakat too much. Jucer smo jeli tortilje na meksicki i konobar me upozori da je to jako ljuto, dragi nije mogao niti pojesti citavu a meni je bio raj za nepce. Kad vidim tabasco doslovno proslinimInace sam prije 2 god probala but jolokie kao najljucu papricicu pa bas i nemam mjeru za ljuto
![]()
kris cuvaj se hemeroida, jako zacinjena hrana ih moze izazvati a i beba dobiva to sta ti papas. Ja bih pripazila
Inace, u maminoj kucici se sakrio preslatki pisulinac![]()
![]()
![]()
Kris, ja sam sve tri trudnoce jela ljuto, isto mi je pasalo
Doduse, mozda ne tak ljuto ko ti, al popilicno
A odgovor na pitanje ti ne znam, ja sam jela koliko mi je pasalo
Probaj malo proguglati neke clanke, mozda imam kakva korisna info...
Čestitke novopečenim mamicama!! Svako dobro vam želim!! Kris super za uzv!! Anabeg bravo za dečkića... Ah što će ga seke maziti.Aprililili ja uvijek povratim samo kiselinu, hrana nekim čudom očito ostaje. Zadnja dva dana imam dosta problema sa stolicom. Jako često idem na dugu nuždu i nije to onako kako je inaće i ev jutros s oproštenjem jer ne želim nikoga gaditi proljev. Od čega pojma nemam.
Sutra će biti 11tt i još uvijek kad se ustanem ili se u krevetu okrećem zabole jajnici da se sva ukipim. Jel imate takve muke i vi?
Ljubilice bravo za pišulinca![]()
Kris ja sam jela dosta ljutu hranu, mada sad vidim da je to ništa u usporedbi s tobom.
Vodi se ovim što ti je Ginger napisala, malo proguglaj i ponekad pojedi to što ti paše.
Krtica, hvala na čestitkama..Daa, seke mu se jakooo raduju..pogotovo starija, ona je i prije nego sam ostala trudna željela bracu, a mlađa je stalno navijala za seku..
I mene zadnjih par dana muči stolica, odem na wc ali se jako namučimNeznam ti ništa o ovoj boli prilikom ustajanja ili okretanja u krevetu, vjerojatno će se javiti neka cura koja ima isto i reći ti da ne brineš..Ako se ne varam tebi je prva trudnoća, želim ti da je školski izneseš do kraja
Mene su hvala bogu u drugoj i sad ovoj trudnoći zaobišle mučnine i povraćanje..žgaravicu povremeno imam, onda popijem gutljaj dva donat mg i bude ok..donat mg mi pomogne i pogurati stolicu ako zapnem koji dan..
Anabeg da da prva trudnoća. Idem u pon na kontrolu kod dr pa ću ga pitati za tu bol. Stalno isprobavam što će mi smanjiti mučninu. Ni voda mi ne paše. Uživajte cure sa vašim dečkićem!! Naravno i sa onim velikim dečkom koji ima saveznika sada u obitelji. Heheheee
U prvoj trudnoći dok sam imala mučnine i povraćanje isto tako sam isprobavala od čega će mi biti lakše i ne mogu baš reći da mi je od neke hrane ili pića bilo lakše..sve što bi ušlo u mene jednako brzo bi izletilo van..ti kažeš da ti povratiš samo kiselinu da hrana ostaje..ja nisam ništa zadržavalajedino što ti mogu reći je da bi tamo između 12-16tjedna trebalo postati lakše..makar je meni tako bilo ali nakon toga su uslijedile svakodnevne žgaravice pa sam i zbog toga nekad znala povratiti..