Pokazuje rezultate 1 do 50 od 212

Tema: Vezanost uz igracku...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
    Niste nikad čitali Calvina i Hobbesa?
    je, i gledala sam Lars and the real girl u stripu i na tvu simpatično, u stvarnosti.. ipak bih u jednoj točki poticala odvajanje, a kod Calvina i štošta drugo, ne bi mi bilo tako smiješno, ko što nije ni njegovoj mami

u kojoj točki? U onoj kad bih procijenila da mu ta aktivnost više šteti socijalnom životu nego što mu emotivno treba. U nekoj dobi djeca trebaju naučiti internalizirati sve utjehe, pa i roditelje, koji nisu uvijek tu, nekad će pasti a neće biti mame da puše ili ljubi, ali dijete će se sjetit kako je mama to radila i utješit će se samo.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    je, i gledala sam Lars and the real girl u stripu i na tvu simpatično, u stvarnosti.. ipak bih u jednoj točki poticala odvajanje, a kod Calvina i štošta drugo, ne bi mi bilo tako smiješno, ko što nije ni njegovoj mami
    i meni je na pamet pao taj film... taj i Ted, mozda i ovaj djecak masta o necem slicnom: http://www.imdb.com/title/tt1637725/?ref_=fn_al_tt_1

mislim da su takva djeca hipersenzibilna,jako mastovita i buduci umjetnici neke vrste...vjerojatno je npr. Tim Burton bio ovakav u djetinjstvu...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •