Pokazuje rezultate 1 do 50 od 212

Tema: Vezanost uz igracku...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Peterlin, pa valjda smo i mi ovdje živi ili?, ne vidimo se, ali interaktiramo, možda čak i burnije i riječitije nego da stvarno sjedimo negdje na kavi oči u oči. Ne vidim tu nikakvu paralelu sa luktom koju klinci nosaju doma, i još je čak ni oni sami nisu odabrali, nego im je nametnuta, i interakcija živih ljudi peko foruma.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj šafran prvotno napisa Vidi poruku
    Peterlin, pa valjda smo i mi ovdje živi ili?, ne vidimo se, ali interaktiramo, možda čak i burnije i riječitije nego da stvarno sjedimo negdje na kavi oči u oči. Ne vidim tu nikakvu paralelu sa luktom koju klinci nosaju doma, i još je čak ni oni sami nisu odabrali, nego im je nametnuta, i interakcija živih ljudi peko foruma.
    X
    Moram dodati - kad sam se davno priključila Rodi (valjda 2007.), prije toga sam od cca 2005. samo čitala. Bila sam u borbi za trudnoću i čitala sve po redu.
    Trebalo mi je 2 godine da se uopće prijavim na Forum.
    U tom trenutku bila sam vrlo zatvorena prema komunikaciji, jasnom izražavanju stavova i slično,...
    I onda sam počela pisati, pisati i pisati, što i broj postova govori.
    Ok, nekome se to sviđa, nekome ne , ali uz Rodin forum sam "progovorila". Meni je to iskustvo neizmjerno koristilo u poslovnom smislu. Nema te poslovne komunikacije koju ne mogu odraditi.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Anemona, e da baš to, sad si me baš sjetila, forum ne izaziva asocijalnost, kao recimo TV, socijalne vještine se razvijaju kroz interakciju, mi se ne vidimo, ali bogami pošteno interaktiramo,a za regulaciju kad netko prečera postoje moderatori, pa kad ti kaže stop, ohladi malo, pa oćeš nećeš malo razmisliš o tome kako se razgovaraš. Sve to spada pod socijalne vještine. I to isto, nekom se sviđa nekome ne, to što netko piše, pa opet i kroz to ponekad preispitaš svoje stavove itd..

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj šafran prvotno napisa Vidi poruku
    I to isto, nekom se sviđa nekome ne, to što netko piše, pa opet i kroz to ponekad preispitaš svoje stavove itd..
    I ovo je stvarno točno. Od 2007. do danas neki moji stavovi su u potpunosti promijenjeni uz Forum.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •