cardio alfa,
popodne opet landram, pa vejrujem da bi preskocila
cardio alfa,
popodne opet landram, pa vejrujem da bi preskocila
Jučer ništa (pred tuširanje 20 čučnjeva i 10 sklekova te toliko da mi pranje nije đaba). Koliko mi se čini ni danas neće biti ništa.
Palci sretan roćkas!
spajalica divim se, u rani sat takva volja!
pijem kavu pa idem odraditi jilllianku
Jutros trcanje. Duzina (ili duljina? vikki?) bolja, a brzina slabija.
Nemos sve![]()
palci sretan rodjendan!
jucer nista, danas cemo vidit
palci sretan,
flopice nije volja vec strah od plaze LOOOL
jutros mi se bas nije dalo, al sam rekla OK aj bar 5 min, pa ajd jos 5 min, i tako izurala do zadnjih 10 sec, digla se balerina pa me spasila nevolje hahahahah
u strahu su vježbe baš lake, taman za razbuđivanje
ja sam već bila na plaži pa mi to nije motivacija
ali zato bome vaši prijavci itekako jesu
odrađen level 3
sad odoh pod tuš, na kavu, u park![]()
Kako ne, devedesetih kad su plaže bile prazne, nismo imale crte od badića
I meni je ovo bitno, jedini put kad sam ustrajala godinu i pol dana ići u teretanu bilo je zato što mi je pet minuta od kuće, a ni dijete nisam imala onda. Treninzi su mrak, jedva čekam da vidim fotke!
Napravila sinoć, 3 runde i prva vježba od četvrte za 10 minuta. Za kraj još 5x20 swingova. Danas osjetim zadnju ložu.
I ne moraš, baš tako treba, kad se trči kraće onda ideš brže, a kad hoćeš duže, onda usporiš. Dužina (odnosi se na prostor, duljina na vrijeme, mada se ne slažu svi).
Palčice, sretan rođendan
Kavofob, baš mi je drago da si se javila. Viidm da Fitmama ima stalno nove objave, super je, a ti odmori koliko treba
Preksinoć trčala 9 km, sinoć 28-ica (:prepisivačica, danas ću vidjeti što ću.
joj 90-te i more, to je bila uzivancija, no ipak ne zelim da se ponovi uzrok tomu, ali da nam je bilo lijepo, je.
Imale smo vlastiti "odjeljak" na plaži, a čak smo i iz pijeska bacali ježeve u duboko. Toliko je bilo malo ljudi da su se i ježevi okuražili
Iako sjećam se, tamo gdje je sad onaj kamp California, sunčam se kad odjednom topot i silna buka. Dignem glavu, a ono vojnici trče u moru, kroz uvalu s podignutom puškom iznad glave. Vježbe.
Mi se sunčamo, a oni ratuju :weird:
Tako je bilo i u primoštenskom autokampu gdje su bili UN-ovci.
Meni iz tog vremena najviše fali mjesta za parking i neplaćanje parkiranja. Danas ako se želiš okupati tamo, sretan si ako uopće imaš gdje ostaviti auto, i još plaćaš 10 kn po satu, užas.
Vikki, hvala! Nas jezicni savjetnik
Cesto na poslu koristim termin da produljujem rok za nesto... I uvijek mislim- jel produljujem ili produzujem :D
Super ti je trening, 28-ica i swinganje! Kako to blesavo zvuci
Ja nikako da girju kupim
Edit: Primostentamo sam proplivala
![]()
Posljednje uređivanje od Anci : 24.07.2014. at 12:11
ja isto pamtim puste plaže, ono kad uvalu imaš samo za sebe.
moram priznat da me to strašno razmazilo, pogotovo ako uzmem u obzir sa se radi o najsavršenijim plažama na svijetu, one makarske rivijere - drvenik, gradac, tučepi
osobito pamtim jednu malu uvalu između "malog" i "velikog" drvenika, apsolutno savršenstvo!!!
Danas, ako se zelim pribliziti svojoj zgradi, uspjeh je ako nademo parking na manje od 5 minuta hoda. I naravno da ga se posteno placa. A za plaze da ne govorim. Od gradskih smo odustali. Prosli tjedan se kupali izvan grada, i opet 20 min pjesice od auta do plaze.
Ne dao bog da moras nesto obavit u gradu, zna se desiti da je toliko zakrcen turistima s kruzera da ti treba otprilike sat vremena za 300 metara. Busevi, jao majko. Cekas ga 20 min na suncu i onda ti uopce ne stane jer je krcat i motira da ce doci drugi. Da, za 20minuta.
Vidi se da sam isfrustrirana guzvomnema veze, glavno da nema rata!
I zavidim Skuliranoj na barci pa se moze sakriti. Ja se nikad nisam kupala gola u moru (ako ne brojimo ono kad sam bila beba)
A sad ot... dosla peioda, ovaj tjedan necu ici na dvoranske vjezbe. Vikend cu kuci nesto iskombinirati ili zwow-ati.
Posljednje uređivanje od S2000 : 24.07.2014. at 12:34
Da vam malo vadim mast...
Mi imamo privatnu plažu.
Istina, do nje vodi nešto manje od 200 stepenica ali mojoj guzi ionako to treba.
maruška, dabogda svi s privatnim plažama morali proći 200 stepenica do nje
kod nas danas Tabata od slijedećeg:
bicycle sit ups
KB push press 2X8kg
lunges
push ups
a nakon svake vježbe (tj. svakih 8 rundi) 200m trčanja
teško mi je bilo, ne znam jel od umora ili čega, ali 8 uzastopnih rundi svake vježbe je baš iscrpljujuće
betty super su mi ti tvoji treninzi, zavidim
ja sam danas zwow57 jer nisam vjezbala 2-3 dana. ajme, cijedilo se sve s mene! zavrsila sam 4 runde u 15 min, to mi je najbrze do sada!
Ajme!!!
Svaka cast, ovo je odlican rezultat.
Znaci da su 20 sklekova napravila be zastajkivanja? Ja nakon 10 par sekundi odmorim
Danas preskacem trcanje, fale mi ciljane vjezbe. I ne da mi se trcati
Jucer sam isprobavala neku snizenuhaljinu u Nebu i iako je prekrasna, materijal odlican, uopce se nisam dobro osjecala pa sam preskocila shopping. Onako je od viskoze i ugodna je, ali sve se ocrtava. Uglavnom... Cekaju me ktbl swings za zadnju lozu, ima tu posla
![]()
anci pola sklekova sam napravila kako triba pola na koljenima![]()
Znate šta, ja mislim da je ovo moje aktivno vježbanje zapravo švercanje![]()
Kad pročitam što ste sve radile pomislim kako sam trebala još i vježbat taj dan.
Ujutro rano jurim na posao, ne mogu u teretanu, pa radim i kad dodjem doma odmah idemo na plazu, i plivam ja koliko je to moguće al evo prodje mi tjedan bez teretane, morat cu se organizirat malo bolje. Od iduceg tjedna.
Posljednje uređivanje od zhabica : 25.07.2014. at 08:50
meni za to treba puno više od 10 minuta.
A kako zamjeniti girju?
Jučer zcut W1cardio. Krepala sam.
E, trajalo je skoro duplo duže od njezinog programa. Ja sam jedno triput išla piškiti, 17 puta vode pila, zrak hvatala 168 puta.
al onaj osjećaj kad napraviš recimo 30 kick upsa i krepana i toliko sretna što sam ih donekle dobro napravila da već maštam o tuširanju, onda ti ona svojim onim glasićem kaže 10 more burpees
E da burpees su mi manjkavi, napravi 5-6 sa skokom ostalo ne skačem, jack kicks sam radila bez dizanja noge ali sam napravila 60 umjesto 40.
kasnim s čestitkama. Palčice sretan rođendan!!!
Ja jucer nista, od prekjucerasnjih swingova me opet ulovio lagano isijas![]()
Kosjenka, meni ovo sto ti pises zvuci super! I meni su burpeeji jako teski. I nismo sve u istoj formi kao gdjica Zuzi
Dakle, nista se ne bediraj, odlicno ti ide. Mislim da uopce raditi njene vjezbe znaci veliki napredak. S vremenom ces biti brza.
Ovaj 10 min amrap mozes raditi tako da si stavis stoperici na 10 minuta i napravis koliko mozes u tih 10 min. Amrap je ustvari as many rounds as possible.
Onda si- ako zelis, zapises rezultat i ponovis za mjesec dana![]()
Ja girju zamijenim utezima.
da da, to su 4 tabate, svaka vježba 8 20sekundnih rundi, pa onda trčanje pa iduća vježba i njenih 8 rundi, pa trčanje itd itd
anci, želiš podignuti dupe? ja sam dupetom zadovoljna, ali trbuhom nikako. nikako da se držim prehrane dovoljno dugo da tu napravim pomaka
trenerica je nešto spominjala da bismo danas mogli one leg dead lift, baš se veselim!
Ma da, to bih htjela.
I trbuh istoali to ce doci polako. Vafle u Radicevoj sigurno jucer nisu pomogle
A danasnji prijavak: onaj AMRAP zwow 28, 20 x 5 swimgova (vikki) i 15x2 dipseva na kofi tableu
Dipsevi uopce nisu laki kad se oslonia skroz na ruke (tako bi i trebalo?).
zhabs moje obicno traje 15-30 min kako koji dan tako da nije bas da vjezbamo vise samo drugacije
ne brigaj, dobro to tebi ide
anci, bas tako! do 10 muski, od 11 do 20 zenski
mene su nakon onih dipseva (onaj put kad si ti slozila trening) bolile ruke danima
vikkiuf, nadam se da ce brzo proci
kosjenka i meni su burpeeji teski. ja se obicno tjesim da nema veze koliko mi triba vrimena, vazno da napravim sve do kraja
Posljednje uređivanje od malena beba : 25.07.2014. at 09:22
Ja sam se malo pofotkala i bas sam gledala slike od prije 3 mj i napretka nema
Ne znam jesam li vise jela ili sto. Ili su oni dani![]()
Ja san se poslikala i stavila si jednu sliku od 2006 za motivaciju![]()
Jučer Speed 1
Anci, pa naravno da nema napretka kad je sve na mjestu
Palćica, sretan rođendan![]()
pa ako si voljna daj vamo da vidimo zabs
larmama dobro mi se vratila, ti si moja inspiracija.
ja danas zadnji duplic iz alfe, na more idem 9.8. da li da idem na betu ili da se zezam i dalje s necim, dijelovima alfe, mozda malo BR? ajmo vi pametne, za sad jos nemam hrabrosti na zusku preci. to cu u sljedecem zivotu
palci
vikki, drzi se :hug:
anci, daj slike, primijetit cemo mi i mm pomake
meni jos tri treninga do kraja gamme, piramidu cu sad kroz jutro
gledala sam malo piyo, da, prema shaunu se cini bas low impact, ali kako sam vec radila sa chalene, izgled vjezbi dok ne radis cesto vara
danas ne planiram plazu, ali imamo gusto popodne, spilju, izlet
a sutra me sin nagovorio da igram nogometnu utakmicu mama u njegovom klubu![]()
ja se slazem anci da nisi trebala kupiti tu haljinu ali iz drugih razloga, da mi druge mozemo lakse hodati gradom, a ne da nas takve ko ti tjeraju u vrece![]()
e da, ancina haljina
majketi, sta se to na tebi ne bi smjelo ocrtavati?
ja bi samo krinoline po tom mogla nositi![]()
Ništa se ja ne bediram, ja samo komentiram koliko mi je trebalo. Zasada mogu 5-6 burpeea sa sklekom i skokom i onda 5 bez skoka. Ja zadovoljna.
AMRAP meni zvuči kao teroristička organizacija (trenutno opsesivno pratim "Homleand" pa valjda zat), swinganje uopće neću komentiratiAmrap je ustvari as many rounds as possible.
Spajalice probaj zusku, ima stvarno ok programa i nije ni blizu tako strašna koliko se čini na prvu. Ali moraš u startu prihvatiti da nećeš sve moći kao ona.
Meni je tako preloman bio Shaun i T25, bila sam uvjerena da se nikad neću od Jilke odmaknuti i jednom se okuražila i reko idem i išlo je.
Kosjenka
Sorry, mozda sam te krivo skuzila, tako je to kad komuniciramo preko ekrana
Spajka, summer
Mislim da sam poslala fotke! Idem vidjeti u sent tko fali![]()
Ja falim!! Konacno na moru. Vjezbam standardno. Rano ujutro. A onda se s terase bacim u more :idila:.
anci, gledam slike pozorno
u odnosu na one od proslog ljeta razlika je znacajna, ti nikad nisi imala visak kg, ali si citava cvrsca, izdefiniranija
e sad, u ovim zadnjima ni ja ne vidim velikih pomaka, mozda je i do slika, poze, profil imas samo s novim slikama
ali kako nemas sta gubiti na kilazi, pretpostavljam da bi veca misicna definicija kod tebe zahtijevala jos vece pomake u prehrani, a sama kazes da to ne radis
u svakom slucaju, meni genijalno izgledas i mozes biti samo prezadovoljna!
Anci, ja falim![]()