Stranica 6 od 14 PrviPrvi ... 45678 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 660

Tema: Neprijavljeni u apartmanu

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ja se slazem s tobom adio mare da neki iskoriste tu situaciju. ali vecina iznajmljivaca koje ja znam (znaci ovi oko mene koji naplacuju tu vecu
    cijenu koju spominjemo) tu cijenu i opravdavaju - u smislu da svake godine ulazu u taj svoj smjestaj i tako poboljsavaju ponudu a cijenu ne dizu.
    konkretno, kod nas je cijena ista sigurno zadnjih 5 god koliko i ja iznajmljujem, za to vrijeme smo promijenili podove, televizije, otvore u jednom apartmanu, ove
    zime cemo u drugom, potrosne stvari da ne spominjem (posteljina, rucnici itd)...
    po meni tada cijena opravdava to sto nudim (ne branim se ) ali naravno ima i iznajmljivaca koji jos imaju stari namjestaj, nemaju klime, tv ili wi-fi a koriste
    trazenost lokacije da naplate puno vise nego sto bi mogli u nekom drugom mjestu koje se ne trazi toliko

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Znam da ljudi misle (i ja sam dok se nisam bavila iznajmljivanjem ) da je to cista zarada. Ono , sve ti ostane sto dobijes. Ali , realnost nije takva . Svake godine prije sezone treba uloziti oko 20% lanjske zarade na farbanje , popravke , dokupljivanje posteljine , rucnika ,sudja,servisiranje klime , lijecnicku potvrdu .....Zatim oko 30% prihoda ode na struju , vodu , tv, internet, davanja drzavi, potrosni materijal , sredstva za ciscenje...a onaj tko jos placa nekog drugog da mu cisti i pere posteljinu vjerojatno potrosi i vise. Zatim treba uzeti u obzir da svakih otprilike 10 godina treba promijeniti namjestaj , madrace , aparate......tako je bar meni , mozda nekom ostane i puno vise , ima bolju lokaciju , cijene , vecu popunjenost....

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

meni je gnječilica za krumpir standard u kuhinji, kome pravo kome krivo
    kao i bat/čekić za tučenje šnicli, podmetač za vrući lonac, grabilica, rešetka za vađenje krumpira, oštri nož, nož za kruh itd.
    nisam tražila kalup za pečenje torti.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

dalmatinka slazem se

AM imam sve to osim bata, dam ti svoj ionako ga ne koristim

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I ja imam sve osim bata al za kompenzaciju imam peglu. :D

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa Vidi poruku
    AM imam sve to osim bata, dam ti svoj ionako ga ne koristim
    znam, draga

(a još najbolje da nemaš! )

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

provociras, a

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

a kad gosti krenu šnicle tući peglom neće ti biti pravo

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Loool , nek tuku

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

valjda ce prije neku tecu iskorstit ili dasku, bar se nadam

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

što je netko već ranije primijetio, svi smo mi ovdje na forumu super roditelji, supružnici, najmoprimci i iznajmljivači apartmana
    ali u stvarnosti su često neshvaćeniji oni koji kuhaju krumpire za pire i tuku šnicle u apartmanu. troše gazdi struju i još im treba gnječilica.
    najbolje otvorit konzervu graha i napravit si salatu ako imaš u čemu.
    i to ju otvoriti nožem, što tupljim, jer stvarno bi bilo previše tražiti da app ima pošteni nož i otvarač za konzerve.

ali nije previše tražiti koliko god za app. još ako si na razvikanoj lokaciji, ožeži! to ja pričam.
    naravno, vrijedi i obrnuto. s time da osobno mislim i vidim da se u većini slučajeva više gleda zaraditi nego dati.
    ali o tome se može pričati.

mb ja uopće ne provociram, majke mi mislim da je to nešto što mi pod normalno trebaš dati

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ma zezam se, sve ok
    evo obecajem da cu nabavit bat i stavit ga u apartaman. valjda kako ga ja ne koristim nisam mislila da je neophodan.
    i da, slazem se i ja s tobom, kako sam vec gore navela. puno je onih koji samo gledaju iskoristit situaciju a da gostu nista ne pruze,
    sto nije ok naravno. onaj ko se za ozbiljno bavi iznajmljivanjem zna da to nije bas tako lako kako mozda nekad gostu izgleda

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj dalmatinka prvotno napisa Vidi poruku
    Loool , nek tuku

svaka ti čast!
    reklamirat ću ti apartmane gdje god stignem!

gledajte, da se razumijemo: za 40 eura po danu ne morate imati ni bat ni gnječilicu, razumjet ću, ali za >= 80 morate.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

AdioMare kad pitaš za cenu, evo ja sam se prošle godine mailala sa jednom tetom kod koje smo letovali pre toga već dva puta. Prvi put nam je dala studio za 40 eura (fenomenalan, tek sagrađen a moj poseban gušt jer je komplet iz Ikee opremljen). Sledeće godine jer smo već stari gosti i doveli smo još gostiju, dala nam je za 35.
    I treće godine pišem ja njoj da bismo opet došli, doveli goste za još dva app a ona meni odgovara kako je mesto puno i prepuno, i kako u svakom trenutku može da nađe goste za 50 eura, tako da nama ne može da da za manje od 45. Dakle jednostavno, ponuda i potražnja (sve vreme je isti vremenski period u pitanju). Jer app su isti, novi su bili pre 3 godine, znači nikakva zahtevna ulaganja, ali je mesto od seoceta u zabiti postalo popularno (te godine je dobilo luna park i suvenirnicu, do tad je imalo dve prodavnice i sladoled). I mi smo onda odlučili da tražimo drugo selo, ne zbog cene nego jer volimo mir i tišinu.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

dalmatinka, liječnička potvrda se više neće tražiti
    a i to je netko naplaćivao, netko ne, a i tko je cijena je 100 k, tako da ti to o nije bio neki veliki trošak

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Odlicna mi je ova tema, da je nema jucer kada sam nasla zapisan krevet nebi se u trenu sjetila na one plahte podstavljene. Odmah sam odjurila po jednu. E sada pitanje. Dali je netko spavao na tim plahtama ?
    Suska to i dali se primjeti kod spavanja ?

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj vissnja prvotno napisa Vidi poruku
    AdioMare kad pitaš za cenu, evo ja sam se prošle godine mailala sa jednom tetom kod koje smo letovali pre toga već dva puta. Prvi put nam je dala studio za 40 eura (fenomenalan, tek sagrađen a moj poseban gušt jer je komplet iz Ikee opremljen). Sledeće godine jer smo već stari gosti i doveli smo još gostiju, dala nam je za 35.
    I treće godine pišem ja njoj da bismo opet došli, doveli goste za još dva app a ona meni odgovara kako je mesto puno i prepuno, i kako u svakom trenutku može da nađe goste za 50 eura, tako da nama ne može da da za manje od 45. Dakle jednostavno, ponuda i potražnja (sve vreme je isti vremenski period u pitanju). Jer app su isti, novi su bili pre 3 godine, znači nikakva zahtevna ulaganja, ali je mesto od seoceta u zabiti postalo popularno (te godine je dobilo luna park i suvenirnicu, do tad je imalo dve prodavnice i sladoled). I mi smo onda odlučili da tražimo drugo selo, ne zbog cene nego jer volimo mir i tišinu.
    ama jasno!
    jasno kao dan!
    oni za isto mogu tražiti više love, a ja za više love ne mogu dobiti bolju ponudu.
    recimo, ne treba gazda gostu koji mu iskešira 1000, 1200 eura za 2 tjedna prirediti riblju večeru ili mu ne daj Bože omogućiti prijevoz gumenjakom do obližnje uvalice, pokloniti litru domaćeg maslinovog ulja, jednu noć ljetovanja gratis za goste koji dolaze 5+ godina?
    moj kolega ljetuje na pagu već više od 11 godina u istom app. odlazi tamo jer mu sin ima društvo, ne jer app pruža bog zna šta... ali gazdarica mu nikada nikakav ustupak nije priuštila. meni je to nevjerojatno.
    pa kažem:
    daj mi daj mi daj mi daj. čast poštenim iznimkama.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

e pa to da, ali imaš ljudi koji bi se užasnuli da ih gazde pozovu na večeru (moji roditelji npr. izrazito nedruštveni tipovi, naročito na odmoru hahahaha)
    sto ljudi, sto ćudi, a i gosti i gazde su ljudi...

i da, pokušavam da se setim, ali mislim da smo u tom app za 40 eura imali gnječilicu za krompir, naravno Ikeinu

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Ne razumijem ova prigovaranja na razlicite cijene u razlicitim mjestima.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi već četvrtu godinu za redom idemo u isti apartman na zimovanje i cijena nam je svake godine sve viša i viša. Pretpostavljam da je vjerojatno razlog što se taj tjedan sve više i više pomiče u skuplji, no ništa nam gazda ne prašta. A bat mislim da nema

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

sad bi vam opsovala i bat i gnječilicu , ali bit ću fina pa odoh.
    onome tko želi lako je skuživo što mi je point bez obzira na pojedinosti koje sam usput navodila.
    pas laje, a karavane i dalje prolaze.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

a vidiš, sad razmišljam, apartman za šest osoba od 80 eura možda oni ne smatraju ništa super luksuznim jer prima dosta ljudi
    to je kao da ste uzeli dva manja za po 40
    a rekla si da onaj od 40 ne mora da ima gnječilicu
    da ste vas troje u app od 80 onda bih ja bome i suđericu tražila

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Iznajmljivac ima pravo nabiti cijenu koliku hoce, a svi mi imamo pravo traziti smjestaj negdje drugdje. I ja bih voljela vidjeti Dubrovnik, ali ne pada mi na pamet njurgati jer su cijene tamo paprene.
    A sto se tice opremljenosti apartmana, uvijek sam imala ok iskustva. Apartman za dvoje odraslih i dijete smo placali cca 55-65 eur (ovisno o sezoni) i uvijek su nam izlazili u susret domacini ako neceg nije bilo u apartmanu a nama je trebalo.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj vissnja prvotno napisa Vidi poruku
    a vidiš, sad razmišljam, apartman za šest osoba od 80 eura možda oni ne smatraju ništa super luksuznim jer prima dosta ljudi
    nego što, šatorsko krilo nasred dvora i to ono koje si sam poneseš!

blago vam se takvim skromnima

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj a_je_to prvotno napisa Vidi poruku
    Iznajmljivac ima pravo nabiti cijenu koliku hoce, a svi mi imamo pravo traziti smjestaj negdje drugdje. I ja bih voljela vidjeti Dubrovnik, ali ne pada mi na pamet njurgati jer su cijene tamo paprene.
    ma jasno!
    vidim ja da su sva prava na strani iznajmljivača.

(koja glupost, barem njurgati mogu koliko hoću )

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Hahahaha, njurganje je besplatno jos uvijek... htjela sam reci da necuspustiti cijenu ako njurgam kako je drugdje jeftinije...

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj a_je_to prvotno napisa Vidi poruku
    Hahahaha, njurganje je besplatno jos uvijek... htjela sam reci da necuspustiti cijenu ako njurgam kako je drugdje jeftinije...
    ma ja ni ne spuštam cijenu nego podižem kvalitetu smještaja!
    kužiš, bat i to...

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Sad sam išla istraživati te privatne apartmane Na booking.com

Na Makarskoj rivijeri nema šanse dobiti išta, koliko-toliko, dobro za 80 eura za 6 osoba. Za duplu cijenu na dan se nađe, ali jako loše. Tek za oko 200 eura dnevno je fini apartman za 6 ljudi ( 3 odrasle, troje djece)

U Biogradu se nađe za 90 eura na dan. Iako, svi, osim dva, su više od 100 eura.

Pa sam ubacila, Krk, privat apartments, pa pogledajte cijene http://www.booking.com/searchresults..._list_length=5

Očito ne znam naći te po 40ak eura. Ovo su sve neke cifre auuu.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Nisam vicna forumarenju preko moba pa ću samo kratko:
    Apartman u kojem trenutno jesmo je koma, da, da, vidjeli slike, ali uživo je lošije i prljavo. I imamo misa. Cijelu noć ne spavam i planiram kako ovo riješiti.

I zanima jer sam naisla vec dosta puta, otkuda taj običaj po Dalmaciji nasipavanja šute na plaže? To mi je pregrozno.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    dalmatinka, liječnička potvrda se više neće tražiti
    a i to je netko naplaćivao, netko ne, a i tko je cijena je 100 k, tako da ti to o nije bio neki veliki trošak
    bome smo mi platili 200 :/

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

nemojte gledat booking com, tamo ionako oglasavaju oni koji imaju vise smjestajnih jedinica, booking uzima proviziju 15% i jos moraju platit pdv na tu proviziju pa je vjerojatno da je sve ulkalkulirano u tu cijenu.

generalno, na makarskoj rivijeri je vecina apartmana 15-20€ po osobi.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

malena bebo, Trina, dalmatinka,... ne znam tko još iznajmljuje, da li ste vi spremne za ljetovanje platiti negdje 100 eura po danu i tako recimo 7-10 dana i što očekujete za tu cijenu?

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

mislis zimovanje jer mi sigurno ne idemo na ljetovanje
    ne znam sta bi ti rekla, zavisi sta trazim i di idem. kako je vec spomenuto, sve to diktira ponuda i potraznja

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ma ne zanima mene bebo politički odgovor.
    Kad idem na ljetovanje meni ne interesira što diktira ponuda i potražnja, nego da dobijem što želim.

Znači konkretno, što bi ti očekivala za 100 eura po danu? (Drugo je što ćeš dobiti, kao i meni, ali što očekuješ?)

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

hm, ako pretpostavim da idemo muz i ja s dicom 100 € bi mi bilo previse ali evo konkretno, za to bi ocekivala
    apartman sa dvije spavace sobe, kompletno opremljenu kuhinju (ne onu malu apartmansku), klimu, wi-fi, tv ne trebam
    ali pretpostavljam da bi smjestaj koji ovoliko kosta to trebao imat, terasu, parking i da je na samoj plazi
    za ovu cijenu mozes bilo di pronaci ovaki smjestaj koji sam navela ako dovoljno rano trazis. e sad dolazimo do toga da je vecina
    takvog smjestaja rezervirana vec u sijecnju kada vecina hrvata nema pojma kad ce dobit godisnji.

evo sta bi ja ocekivala al druga je stvar sad bili ja to bila spremna i platit

al cek, ne mozes ti rec mene ne zanima ponuda i potraznja. to je ko da kazes da apartman u parizu mora kostat isto kao apartman u nekom malom selu u istri npr.
    nije isto jbg
    Posljednje uređivanje od malena beba : 18.08.2014. at 09:33

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja očekujem čistoću, kvalitetan krevet i madrac, privatni parking, centar, udaljenost od glavne prometnice, terasu s pogledom na more.
    Od aparata može klima i ne mora, perilica i suđerica isto može i ne mora kao i pećnica.
    Možda ću kuhat, a možda neću pa mi je svejedno kakva je kuhinja.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa vidiš po cijenama sa bookinga da 100 eura i nije neka visoka cifra, posebno za 6 ljudi.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ja sam se referirala za 4 100 €, da ja idem na odmor. za 6 za 100 €... e sad, onda bi tu imala puno manja ocekivanja

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa Vidi poruku
    al cek, ne mozes ti rec mene ne zanima ponuda i potraznja. to je ko da kazes da apartman u parizu mora kostat isto kao apartman u nekom malom selu u istri npr.
    nije isto jbg
    Itekako (ili na žalost) mogu, jer znam kojim novcima raspolažem i što želim. Ako to što želim ne mogu dobiti za novce koje imam, ne idem nikud.
    Ok, zanima me moja osobna ponuda i potražnja.

U mojem svemiru ne znači ništa da te nazovem i ti meni kažeš - ok to što želiš kod mene možeš dobiti za 120 eura, jer je takva ponuda i potražnja, ako ja tih 120 eura nemam i ako mi je ista stvar ne znam, npr. u Selcu 80 eura.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

pa da, naravno o tome i pricamo
    nitko ne kaze da je losiji apartman u selcu za 80 € od onog u dubrovniku. naprotiv, za tu cijenu je onaj u selcu vrlo vjerojatno puno bolji. o tome i govorimo,
    lokacija uvelike diktira cijenu a kvaliteta je drugi par rukava

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

evo samo da usporedim jos brela i basku vodu, dakle dva mjesta koja se naslanjaju jedan na drugi.
    apartmani za dvoje u baskoj vodi su 40-50 €, u brelima ti isti 55-65 €. govorimo o srcu sezone, priblizno istoj opremljenosti, udaljenosti
    od mora itd.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Očekujem (za 2 odraslih i dijete) 1 spavaću, dnevni boravak, normalnu kuhinju, a ne onu priručnu smijuriju, kupaonu normalne veličine, a ne za patuljke, terasu ili barem normalan balkon s pogledom na more, a ne u susjedov apartman.
    Očekujem da je čisto i relativno novo uređeno.
    Klima, TV, ja bih i besplatni internet, ali ok, nije presudno.
    Ne trebam 2 različita kava aparata, ali trebam normalan frižider, normalan štednjak i normalno suđe u normalnom broju.
    Ne trebam perilicu suđa, a ni veša.
    Očekujem da je max 100 metara do normalne plaže.
    Očekujem parkiralište do apartmana.
    Očekujem normalan madrac, a ne da krepaš nakon tog "odmora".
    Očekujem da zadovoljava sve higijenske propise, da je posteljina ona koja se iskuhava na 90 stupnjeva i da je mekana, a ne kao šmirgl papir (bez obzira što nosim svoju).

I opet realno i ako sve to dobijem, preskupo je za današnji standard.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Čiji standard?

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

na zalost, slazem se s tobom. za nas standard je nasa obala ili vecina nje preskupa

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Čiji standard?
    Moj i većine ljudi koje poznajem.
    Jednostavno mi je van pameti platiti 10 dana mora u evo Brelima 1000 eura, pa još prijevoz, pa sitnice,... to se popne na 10.000,00 kn. Meni je to strašno puno, smatram da su to veliki novci i ne vidim logiku rintanja cijele godine za toliko malo, toliko preskupog odmora.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj dalmatinka prvotno napisa Vidi poruku
    bome smo mi platili 200 :/
    o, lijepa cijena
    jesi dobila račun za to?

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ajme, kada ovo sve čitam, neću se maknuti od "našeg" apartmana i gazdi. A taman sam mislila malo promijeniti. S time da je naš apartman jako mali i nem,a pol toga što vi tu svi tražite, ali ima sve što nama treba, a gazde doživljavam kao familiju- nadam se i oni nas

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa to je u redu, ali mislim da se iznajmljivača, ako može iznajmiti svoj apartman za 100 eura, ne tiče.

Srećom ima kod nas jeftinijih opcija, pa se ne mora plaćati 100 eura dnevno, niti ići u Brela.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Moram priznati da ne razumijem ovo sa "davanjem"
    Iznajmljivač koji iznajmljuje stan na mjesečnoj bazi ne poklanja najmoprimcu mjesec dana godišnje gratis, niti se to očekuje, a vlasnik apartmana bi morao pokloniti dan ekstra?
    Zašto? Zato što netko misli da je najam skup?
    Ako imaš platiš, ako nemaš ne ideš na more.
    Svi ti apartmani po 100 i više € su uvijek puni, dakle interesa ima i očito postoji razlog i za tu cijenu kao i za to da su puni.
    Gnječilicu za krumpir, bat za meso, čaše za bijelo i posebno za crno vino imam. Imam i mikrovalnu, kuhalo za vodu, fen, toster nemam jer su ga prvi gosti ove godine odnijeli za uspomenu, ovale od rostfraja na koji stane ogroman zubatac isto imam i sve je lijepo i novo.
    Ništa od none ili bižnone.
    Tanjure i čaše mijenjamo svake 2-3 godine jer se polupaju i raspare, a ja volim da je u setu.
    Mnoge stvari su iz Ikee.
    Posteljina, ručnici, ali ne oni najjeftiniji. Osobno sam birala velike, debljevričnike kakve inače obožavam da se može duga kosa ili cijelo tijelo pmotat.
    Imam i klimu, tihu, lani promijenjenu. Imam i najnoviji LG 3D smart tv s ogromnim ekranom...
    Privatni parking također.
    Ogromnu terasu s pogledom na more.
    Kamin u kojem se mogu dva janjca istovremeno ispeći sa svim priborom za peku, roštilj ili ražanj, a moja mama i peče gostima i nabavlja ribu i meso.
    Veliki vrt pun paradajza, paprika, bresaka, samo uđeš i bereš. Ogromnu smokvu koja je toliko rodna da ispečem tonu pekmeza koji dijelim gostima.
    Vanjski tuš lijepo uređen pa nakon tuširanja legneš u viseću mrežu i dremaš
    Jedino bazen još fali, ali bude i to.
    Cijena?
    120-150 € u udarnom terminu za 5 osoba u trokrevetnom apartmanu velićine 70 m2 u centru elitnog mjesta na otoku u Dalmaciji. Manja djeca i bebe koji mogu spavati s odraslima gratis . Pomoćni ležaj imamo samo jedan za silu i to ne prakticiramo jer to ne možemo naplatiti, a inspekcije su rigorozne .
    Sve prijavljeno, čisto s računom. Država svoje dobija.
    Na crno susjedi sličan smještaj iznajmljuju za 90€ bez parkinga.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Čiji standard?
    Pa hrvatski.

Stranica 6 od 14 PrviPrvi ... 45678 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke