Stranica 9 od 12 PrviPrvi ... 7891011 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 401 do 450 od 567

Tema: Prvašići 2014/2015

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mi se danas upisali
    Sto i jedan formular, a na svakome praktički pišeš isto. Unbelievable.

Lidali avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

T danas upisan.
    Riknula sam od smijeha sinoć:
    pita mm da kaj treba od papira za upis.
    Velim mu bilo koji na kojem ima OIB.
    ˝Jel´ Tinov?˝
    Ma ne, tvoj!

Sjetilo me na vissnjinog:
    Citiraj vissnja prvotno napisa Vidi poruku
    Najsmešnije mi je pitanje bilo: trudnoća/porođaj pa prazna crta, a MM upisao DA

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Mi se danas upisali
    Sto i jedan formular, a na svakome praktički pišeš isto. Unbelievable.
    Kak?
    Jedan upisni, i 2 manja, za vjeronauk i boravak.

Doduše, mislim da sam na predupisu pisala i pisala...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

I mi smo se upisali prošli tjedan s tim da je učiteljica popunila sve formulare, mi nismo ništa morali.

Cure jel idu vaša djeca još u vrtić? U grupi mog sina je ostalo jako malo djece puno ih se ispisalo krajem 5. mjeseca pa su spojili grupe. Moj mora ići bar do 15. 7., baš mi ga žao.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Water prvotno napisa Vidi poruku
    I mi smo se upisali prošli tjedan s tim da je učiteljica popunila sve formulare, mi nismo ništa morali.

Cure jel idu vaša djeca još u vrtić? U grupi mog sina je ostalo jako malo djece puno ih se ispisalo krajem 5. mjeseca pa su spojili grupe. Moj mora ići bar do 15. 7., baš mi ga žao.
    Večina naših se ispisuje sa 30. 6.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

zavisi koji su to vaši, ali kod nas često znaju bit klinci ( iz kvatra) do samog kraja, ne znam kak će to ove godine biti regulirano kad škola počinje tek 8.9.

Lidali avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Nama su tete rekle da se treba ispisati 15 dana prije, a da se u vrtić ima pravo ići do 1. 9.
    Nitko nije pitao što sa tim jednim tjednom u 9. mj. jer očito nitko za taj period nije bio zainteresiran.

bodo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Water prvotno napisa Vidi poruku

Mi smo se upisali jučer

L.će ići u vrtić do 15.8 kada mm ide na godišnji.Ja ću svoj koristiti kad ona krene u školu
    U našoj grupi se dosada ispisalo samo 5 djece.Većina će ići do kraja 8 mjeseca s pauzom od 2-3 tjedna kad su roditelji na go

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

I mi se upisali u školu i to u onu koju smo predali molbu!! Jeeeee!!
    U vrtić ide do 01.08.

Sek@ avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Mi smo se upisali u školu u četvrtak. Sad čekamo da vidimo da li smo dobili razred sa željenim engleskim ili ne a to ćemo znati tek krajem kolovoza. I ispisali smo malenu iz vrtića pa ćemo nadam se uspjeti iskombinirati cijelo ljeto s našim godišnjim i sa bakama i dedom.

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Upisali smo se 12.6.2014. u školu,išla je s tatom..mislim da nisu ništa puno ispunjavali...bila je ponosna jer su joj rekli;sad si učenica ove škole... isti dan smo je ispisali iz vrtića i otišli na more.......

knjige su za Zg-u i ove godine besplatne tako da nas čekaju u rujnu u školi

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ana idete na malešnicu?

ella avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

upiali smo se jos 14 -05 kod nas uranili .Torbu smo rijesile izabrala je Target rozu barbi .E sad za rodendan je dobila nesto skolskog pribora i trebam savjet koliko mi treba biljeznica i dodatnog pribora osimonog u pernici sto dode .Htjela bi si po malo kupovat prije da mi ne dode sve od jedampu i sokira me.Knjige cu naruciti samo jos neznamtocno gdje a za to imam vremena nece nigdje pobjec.

Znaci ako mi moze neko reci koliko kojih biljeznica da kupim za pocetak i sta jos treba od pribora ? Vodene boje imamo vise komada dobili za rodendan i cini mi se jedno 3 drvenih boja .Kakvu pernicu uzet veliku sa puno dodataka unutra ili neku samo saosnovama naj jednostavniju.

Hvala na odgovoru i oprostite mi za zbrkanom postu jos nisam kavu popila pa sam zbrrckana.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ella:
    sa biljeznicama ti je najpametnije pricekati pocetak skole, jer ne traze isto ev uciteljice. no ako bas zelis mozes kupiti par crtacica, pisanki A i matematicku biljznicu na svadratice matematika 1
    potom ti treba informativka.
    likovana mapa, nekim uciteljicama je svejedno cija je, a nekim je bitno da je od tocno odredjenog nakladnika.
    pribor za likovni: tempere, vodene, tus crni, flomici, glinamol, plastelin, pastele. sve u kutiji koja moze biti obicna neka od cipela. isto bi trebala imati u toj kutiji i neku zastitu za stol. kod nas moze i vrece za smece, neko kupi onaj prozirni stolnjak plasticni.
    tjelesni: kod nas moraju imati bijele majice i decki sorceve, za cure nemam pojma, saznat cu ove godine. obicno je tesko naci cisto bijelu majicu pocetkom skolske godine, a u H&M imas onu akciju 2platis3kupis. pa sam ja svojim na tome kupila majice za tjelesni. ja ih uvijek imam 3 jer je tjelesni 3x tjedno, neda mi se misliti o tome.
    Olovke gumice i sl ovo ovisi o djetetu, neka djece to gube, a moj ne spada u tu kategoriju. kako ce biti s balerinom nemam pojma. kad je BC kretao ja sam kupila 2 paketa gumica, 2 kutije olovki HB i jos ih imamo. on ce sad u 3 razred.
    pored ljepila u likovnoj mapi, ja im stavim jedno i u pernicu. skare za papir im trebaju.
    Slape. eto toliko koliko se ja sad mogu sjetiti.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    pribor za likovni: tempere, vodene, tus crni, flomici, glinamol, plastelin, pastele. sve u kutiji koja moze biti obicna neka od cipela. isto bi trebala imati u toj kutiji i neku zastitu za stol. kod nas moze i vrece za smece, neko kupi onaj prozirni stolnjak plasticni.
    Informativka - ne koriste.
    Kod nas ništa ne stoji u školi tako da nam nije trebala nikakva kutija.
    Tuš tek u drugom razredu.
    Plastelin uopće ne.
    Na početku je zaštita za stol bila "plastični stolnjak" a onda su, malo po malo, svi prešli na stare novine: jednostavnije im je.
    Zaključak: i kod "osnovnog" pribora, zahtjevi učitelja se jaaako razlikuju.

Lani su NN imale akciju: ako kod njih naručiš knjige, ostavruješ 10% popusta na ostali pribor.
    Ne znam kako je kod drugih.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

kao sto vidis, najbolje ti je raspitati se kod nekog iz vase .
    jer to zbilja jako ovisi i o uciteljici i o samom kolektivu.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Nama na popisu knjiga za prvi razred izričito piše da se ne kupuje mapa za likovni i pribor za likovni jer će učiteljica reć što treba. Kod nas za tjelesni ne trebaju posebne papućice jer imaju tjelesni u holu (područna škola pa nema dvorane), a od odjeće trebaju majčicu kratkih rukava i donji dio trenirke ili tajice za dečke, s tim da kod naših tjelesni ostaje u školi i onda ga svaki petak nose na pranje.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj ninochka prvotno napisa Vidi poruku
    ana idete na malešnicu?
    Da!

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Bokic.. evo da se i ja prikljucim sa svojom buducom skolarkom Tinom. I mi smo upisani u prvi razred, i sad cekamo 9 mj da skola i pocne.. Prvi nam je put, zasad smo samo narucili knjige i pola platili... torba, pribor i sve ostalo ce me bombardirat sad sredinom osmog mj.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Adrianova mamice, pa ti imaš školarku od jeseni!
    Želim vam sreću, javi ponekad kako se snalazi

Sretno svim školarcima!

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

I ja se prijavljujem. Naručila sam knjige, kupila torbu i pernicu, čekamo knjige da nam stignu.
    Zhabac je uzbudjen i malo uplašen.
    Čitam sad gore da su neki bili u školi i upisali se, mi nismo odradili taj dio vjerovatno ćemo onda na jesen.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mozda ste to vec odradili pri razgovoru u skoli?
    drago mi je da smo i ovdje zajedno zaps.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Mi smo malo zaštekali sa svim tim pripremama, bili na godišnjem. Ostalo nam je da uzmemo ispisnicu iz vrtića, i da kupimo torbu.
    Knjige dobijamo u školi, valjda, ili kupujemo. U svakom slučaju, pre 1. 9. ne znamo šta nam treba od knjiga i svezaka. Tada ćemo sve saznati

Ja sam uzbuđena, dete baš i ne

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    drago mi je da smo i ovdje zajedno zaps.
    Takodjer!

Vjerovatno smo onda upis odradili na testiranju, trebali smo ispunit formulare sa podacima dok se zhabac testirao.

Vissnja, ja sam tek nedavno počela percipirat da su nam djeca generacija

bodo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Mi smo kupili samo torbu(curka si je izabrala),pernicu i ostale sitnice kupuje nam strina(roćkas je 18.8).
    Knjige će dobiti a za ostalo su nam u školi rekli da će dati popis 1.dan nastave
    Još uvijek ide u vrtić povremeno(max.1xtjedno) kad radim dnevnu i nema ju tko čuvati.Na go idem od 1.9 pa ćemo ispisnicu tražiti tek 15.8

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj zhabica prvotno napisa Vidi poruku
    Vissnja, ja sam tek nedavno počela percipirat da su nam djeca generacija
    I ja, zato što sam kao našu generaciju upamtila mame (tj. nickove) sa onog topica o proletnjim bebama.
    A kako je tada razlika od par meseci bila ogromna među klincima, sad se to ništa ne vidi

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj zhabica prvotno napisa Vidi poruku
    I ja se prijavljujem. Naručila sam knjige, kupila torbu i pernicu, čekamo knjige da nam stignu.
    Zhabac je uzbudjen i malo uplašen.
    Čitam sad gore da su neki bili u školi i upisali se, mi nismo odradili taj dio vjerovatno ćemo onda na jesen.
    niti mi

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Pozdrav...
    da se i mi prijavimo...i mi imamo prvašicu
    Upisanu u školu još krajem svibnja, ispisanu iz vrtića sa 30.06.... Torbu smo kupili...pernicu dobili na poklon, knjige pribavljamo
    Jako se veseli školi...čak smo je upisali u program budućih prvašića i bila je prezadovoljna. Išla je mjesec i pol dana i učiteljice i ona su bili super zadovoljni.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Hoće li u Zg opet biti besplatni udžbenici za sve osnovnoškolce?

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hoće

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Super! Idem onda u nabavku opreme za tjelesni, prije nego što krenu gužve.

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kakve opreme? ja niš ne nabavljam posebno

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

u nasoj seoskoj skoli moraju imati bijele majice kratkih rukava, bez ikakvih natpisa, aplikacija i sl. onda sorceve ili trenirke.
    a na nogama tenisice.
    bijele majice znjau biti problem za naci u 9. mjesecu. ja sam svojim kupila na onoj akciji u H&M platis 2 kupis 3.

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hm, da, nas nemaltretiraju. imaju bilo kakve majice i hlace na sebi, a na nogama je imao tenisice koje je nosio za šlape

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I kod nas isto moraju biti bijele majice bez aplikacija.
    Evo od jučer u Lidlu bijele majice za tjelesni, 2 kom 39 kn http://www.lidl.hr/cps/rde/SID-F12B9...635.htm?id=228

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Super! Idem onda u nabavku opreme za tjelesni, prije nego što krenu gužve.
    Od jučer su u Lidlu bijele majice, 2 kom. 40 kuna i bijele čarape za čini mi se 35 kuna 5 pari.
    Ja tržila.

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nisam mislila da igdje još djecu (i mame) ugnjetavaju s tim glupostima :/

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj ninochka prvotno napisa Vidi poruku
    nisam mislila da igdje još djecu (i mame) ugnjetavaju s tim glupostima :/
    nismo prvašići ove godine, ali od prvog razreda moje dijete na tjelesnom nosi bijelu majicu.
    i nimalo se ne osjećam ugnjetavano radi toga, a ni on.
    jednostavno sam kupila bijelu majicu, potraga mi nije bila teška. a on jednostavno za taj dan kad je tjelesni prema rasporedu, uzme iz ormara bijelu majicu (koja može imati i neku aplikaciju na sebi). i inače ljeti nosi i takve bijele majice, uz ostalo.

primijetila sam da smo se za prvi razred puno više pripremali, a s godinama pada taj žar kupovanja svega za školu, jako rano i opsežno. od ranije ostane svega, pernica npr. ako je u dobrom stanju. pa i pokoja bilježnica, pribor za likovni...i dopunjava se tijekom godine po potrebi i ako slučajno na nešto naiđemo.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj mama.st prvotno napisa Vidi poruku
    nismo prvašići ove godine, ali od prvog razreda moje dijete na tjelesnom nosi bijelu majicu.
    jednostavno sam kupila bijelu majicu, potraga mi nije bila teška. a on jednostavno za taj dan kad je tjelesni prema rasporedu, uzme iz ormara bijelu majicu (koja može imati i neku aplikaciju na sebi). i inače ljeti nosi i takve bijele majice, uz ostalo.

primijetila sam da smo se za prvi razred puno više pripremali, a s godinama pada taj žar kupovanja svega za školu, jako rano i opsežno. od ranije ostane svega, pernica npr. ako je u dobrom stanju. pa i pokoja bilježnica, pribor za likovni...i dopunjava se tijekom godine po potrebi i ako slučajno na nešto naiđemo.
    Ja radije dokupim sada kada su akcije jer mi je prestresno tokom godine.
    Moja djeca se sjete obično u 20.00-21.00 sat da nešto trebaju sutra u 8.00 ujutro. Npr. pera, uljne pastele i tako...

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mama.st prvotno napisa Vidi poruku
    jednostavno sam kupila bijelu majicu, potraga mi nije bila teška. a on jednostavno za taj dan kad je tjelesni prema rasporedu, uzme iz ormara bijelu majicu (koja može imati i neku aplikaciju na sebi). i inače ljeti nosi i takve bijele majice, uz ostalo
    pa super. moji ne nose čisto bijele majice, nemam pojma gdje ih ima i ne želim ih kupiti posebno za tjelesni jer nisu pažljiviji i ne trče brže u bijeloj majici.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Joj ninochka podsjetila si me sad na jedan prastari topic s mukicom i peglanjem majice za tjelesni
    Bilo kako bilo, uspjela sam kupiti 2 u paketu u lidlu. Jednostavnije će biti i klincima kad si sami budu spremali opremu, čini mi se.
    Posljednje uređivanje od Angie75 : 20.08.2014. at 11:43

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Razmisljam cure je li bolje kupiti obicne omote za knjige ili one samoljepljive?Vjerujem da se i jedni i drugi nakon nekn nekoog vremena pohabaju koje je lakse zamijeniti?Umotavaju li se i biljeznice?
    Posljednje uređivanje od ivana zg : 24.08.2014. at 15:03

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj ivana zg prvotno napisa Vidi poruku
    Razmisljam cure je li bolje kupiti obicne omote za knjige ili one samoljepljive?Vjerujem da se i jedni i drugi nakon nekn nekoog vremena pohabaju koje je lakse zamijeniti?Umotavaju li se i biljeznice?
    Meni ovi izdrže cijelu godinu: http://www.proming-hch.hr/hr/katalog...z_artikala-802
    Čini mi se da su najpovoljniji u Mulleru.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Kakve pernice kuujete za klince u prvom razredu?
    Ja sam mislila kupiti jednu punjenu s bojicama i flomasterima, i sve ostalo kaj ide unutra. Cura hoće običnu na zatvarač - njen argument je da joj zauzima manje mjesta i da može unutra potrpati bojica koliko hoće i koje hoće. Mislim da joj flomasteri u prvom razredu ionak neće trebati. Ili možda trebaju za likovni?

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Sirius Black prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam mislila kupiti jednu punjenu s bojicama i flomasterima, i sve ostalo kaj ide unutra. Cura hoće običnu na zatvarač - njen argument je da joj zauzima manje mjesta i da može unutra potrpati bojica koliko hoće i koje hoće. Mislim da joj flomasteri u prvom razredu ionak neće trebati. Ili možda trebaju za likovni?
    Uzmi pernicu kakvu hoće, za likovni bu imala posebni pribor vjerojatno.
    Kod nas je posebna kutija samo za likovni koja stoji u školi.
    Najbolje da pitaš nekog roditelja sa starijim djetetom kako je u vašoj školi.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Prvašićima je najbolje kupit punu pernicu, na jedan kat onu kaj se preklapa jer im je pregledno i sve imaju na jednom mjestu.Tak su nama rekli kad je R. bio prvi razred i mi smo uvijek kupovali takvu. Učiteljica je rekla ako je ona obična na zipu koju se samo stave olovkeonda dugo traže, isto tako ako je na više katova.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo, moji nisu imali tu kutiju, nadam se da neće ni mlađa.
    Flomiće su imali stalno jer su ih često koristili za likovni i u boravku I drže ih u pernici.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Sirius Black prvotno napisa Vidi poruku
    Kod nas su flomasteri obavezni za svaki dan, kao i drvene boje.
    Kupila sam pernicu na kat, iako mi je to bezveze, ali ipak je praktičnije.
    Pribor je u svakoj pernici meni koma, pa sam taj ostavila za doma, a za školu napunila drugim.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mame prvašića - trebaju roditelje i dijete koje sad kreće u školu za jednu tv emisiju
    snimanje bi bilo tjedan dana prije škole i na dan kad dijete kreće u školu
    od roditelja bi uzeli izjavu o pripremama, a od djeteta veseli li se školi, što očekuje i sl

dakle, zg, dva snimanja

trebaju info do srijede - preksutra

ajmo

llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

hoće li vaši nositi torbu prvi dan?
    ja sam mislila da je uzme pa da u nju stavimo knjige koje nas tamo čekaju...

Stranica 9 od 12 PrviPrvi ... 7891011 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •