Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5466

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 4. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj jennifer_gentle prvotno napisa Vidi poruku
    A ne ina, krivo si pokopčala (ne svojom krivicom), i ja isto mislim da je znanstvena istina jedna. Ali je i znanost samo jedna od paradigmi
    . Mene te far far fetched "paradigme" (stila "ima li još kozmosa osim našega") zapravo ne zanimaju - ko ni ono tipa "a nije dokazano da ovo ili ono, možda baš pomaže", toliko mi je to daleko, a nisam baš ja neki školovani filozof.. zapravo mislim da nemaš pravog sparring partnera za to na ovoj temi, otvoriš nam koji put zanimljivi prozor, ali nam fali nekog predzanja da bi te pratili (barem meni).

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    . Mene te far far fetched "paradigme" (stila "ima li još kozmosa osim našega") zapravo ne zanimaju - ko ni ono tipa "a nije dokazano da ovo ili ono, možda baš pomaže", toliko mi je to daleko, a nisam baš ja neki školovani filozof.. zapravo mislim da nemaš pravog sparring partnera za to na ovoj temi, otvoriš nam koji put zanimljivi prozor, ali nam fali nekog predzanja da bi te pratili (barem meni).
    Sve 5, ja se zapetljam u neki razgovor, pa kad ga pokušam otpetljati nastane još gori gordijski čvor.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •