Stranica 12 od 65 PrviPrvi ... 210111213142262 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 551 do 600 od 3239

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Cure koje ste u cita može cijena za IVF + tablete, stoperica itd. Ja sam tamo u dr. P.vrsila neke pretrage i bili su super, ali sam otišla na VV.

Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

venera 82 ne znam da li smijemo ovdje pisati cijene postupaka pošto sam nova ovdje...ako smijemo rado ću ti reći koje su cijene a imaš i na njihovoj stranici cijene transfera i toga samo nemaju cijene tableta..
    Ja sam danas bila u Cita na prvom UZV u ovom postupku i dobili smo opet samo dva folikula,pa sam malo tužna da ne kažem razočarana ... Cure sad me zanima,ali iskreno ima li neko na forumu ili da ga vi znate da je dobivao ovako mali broj folikula a da je nekad uspio doći do cilja..

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Lexus, slobodno ti napiši i cijene tableta, može biti od koristi curama koje planiraju postupak privatno.

Mlada si cura, spermiogram vam je uredan i bez obzira na jedan neprohodan jajovod i nizak amh (koliko nizak?), vi imate izglede čak i za spontanu trudnoću. Koliko ste vremena pokušavali prije nego ste otišli na IVF?

Tvoja prednost je tvoja relativna mladost, ne gubi nadu u uspjeh, možda već u ovom ciklusu.

Sretno!

Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Inesz ja sam u braku bila 2 godine prije nego što sam počela sa ovom borbom,prvo smo imali 6 klomifenski ciljanih odnosa i ništa...AMH mi je 16pmol/L...ah sve je u Božijim rukama ali očekivala sam nekako više od ovog postupka ali šta je tu je...Hvala Inesz na riječima utjehe.
    Eh ovako cijena tableta letrilan je 20 kn jedna tableta i obično se piju 5 dana i to dođe oko 300 kn.
    Cijena jedne ampule menopura je 150kn a Gonal f 200 kn ili je obrnuto nisam sigurna
    Choragon inekcija 75kn.
    Decapeptyl štoperice 105kn.

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

cure samo da javim, jučer mi je bio transfer u Citu, jedan embrije jako dobar a jedan se prestao razvijat..tako da su mi samo jedan vratili,, dali su mi nekakvu injekciju potpore, trebam koristit ultrice i folnu kiselinu i čekat da prođe 14 dana da uradim nalaz

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Lexus, nemoj bit razočarana.I jedna js je dobitna.Ima raznih slučajeva....cura koje su uspjele i sa dvodnevnim embrijima, a i koje nisu uspile sa 2-3 8-st.Različiti smo, različito reagiramo.Kako ti je Inesz napisala, imate izglede i za spontanu trudnoću.Šta se događalo o vih dana?
    Cure, sretno svima

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

tin, lexus biti će to sve u redu, držite se i sretno vam.

ja sam imala 1 ciljani odnos s klomifenom i dobila sam 2 folikula, poslije sam imala 2 AIH s klomifenima i štopericom i oba puta sam imala po dva folikula, sad se u 10 mj. idem na IVF i nadam se da ću imati više folikula.

lexus vidila sam cijene u cita, ali me zanima da li se plaća sve posebno (kako što dolazi na red ili na kraju postupka)? koliko ti je trebalo ampula menopoura, koliko gonala, inekcija?

Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Hvala vedre,hvala venera 82..cure zlatne ste
    venera 82, u prvom postupku meni je dao 8 ampula gonala i 8 ampula menopura do prve folikulometrije,pa onda kasnije dodaje po potrebi.Ja sam ukupno primila 12 gonala i 12 menopura. U drugom postupku sam primila uz letrilan 6 menopura i 2 orgalutrana.Terapija se plaća po preuzimanju,a tek ako dođe do transfera kad završi transfer plati se ostatak.
    Vedre sutra mi je druga folikulometrija pa ćemo vidjeti šta dalje.<3

ANGEL_26 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Zene drage neznam gdje da postavim pitanje pa sam dosla tu. Treba mi dobar ginekolog u st i privatni i socijalni. Do sada sam u zg imala socijalnog i privatno V. Šimunića kod kojeg sam bila na potpomognutoj. Imam problem poslije drugog poroda kako mi je posteljica ostala i imala kiretazu i stalne kontrole...i sad nakon odnosa zna bit malo krvi. Pa ima li netko dobar za preporucit? Cula sam za Mimicu da je za komplicirane slucajeve odlican.kakav je taj dr poljak i dr šparc koji su u cita?
    I ako kome treba bilo kakav savjet slobodno neka pita. Moj muz ima kriptozoospermiju cak da su doktori govorili da ljudi s tom dg i odustaju od potpomognute ali eto mi nismo i u 2 god stvorili troje dijecice. Ne gubite nadu ko sto i ja nisam!
    I oprostite na dugom postu

ANGEL_26 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Nisam napisala. Preselila sam u st iz zg zato trazim ginekologa. A admin ako na krivoj temi pisem slobodno nek me prebaci

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Lexus, sritno danas.Javi kako je prošlo.
    angel26, Poljak i Šparac su odlični dr, za Mimicu neznam.To ti mogu reći cure koje su kod njega.
    Venera82, svaki postupak ti može biti različit.Ja sam jednom primila 21 menopur, a drugi put 12.Ovisi kako reagiraš.

ANGEL_26 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Vedre tebe znam s nakon transfera

Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Evo me upravo iz Cita,i dalje su samo dva folikula,sutra štoperica i u subotu će biti punkcija pa ćemo vidjeti dalje.
    Angel 26 ja sam kod doktora Poljaka i ja sam sa njim prezadovoljna,veliki je stručnjak.

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

lexus sretno, samo se opusti bit će bolje nego se nadaš. kako su kod mene popucali folikuli, pa opet nadju jednoga i uspije se razvit..dovoljan je samo jedan da uspije

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Lexus, sritno.Nemoj mislit....samo dva?I jedan je dovoljan.
    Angel26, da, malo sam pogledala starije postove i sjetila sam te se.Sorry, puno nas je, a nešto baš i nisam aktivna, tako da i zaboravim .

Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Hvala Tin,hvala Vedre....dale ste mi još veću snagu da se nadam i vjerujem

Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Danas bila punkcija,dobili dvije staničice...Punkciju sam radila bez da sam primila dormikum jer sam imala malo stanica pa me je malo bolilo ali sreća kratko traje pa se može izdržati.Sad čekati da nazovu da vidimo je li se išta oplodilo...tin kako teku dani iščekivanja

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Lexus sad navijamo za dobar tulum u labu!!!!!!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Lexus, sritno dalje.Vidiš da je sve uredu.
    A zar nisi dobila nikakvu inekciju...u guzu?

Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Hvala vam cure,Željkica Vedre ....
    primila sam voltaren inekciju samo nisam onaj dormikum što služi da te malo ošamuti .Dosad nikad nisam punkciju ni osjetila a sad grrrrr bolilo je ali sva sreća da kratko traje.

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

dobro sam , nema nekih simptoma mada mi je 6 dan od tramsfera možda je jos rano, vidjet cemo sta ce bit

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

lexus sretno ti dalje, i kod mene su bile dvije i obe su se oplodile samo se jedna prestala razvijat 3 dana jedna je bila superička..biće to sve ok

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Dobar dan svima. Naime imam jedno pitanje vezano uz ivf u kbc Splitu. Molim da mi odgovorite jeli postoji mogucnost zamrzavanja partnerovog sjemena ukoliko partner mora van drzava poslom u sredini postupka? Hvala puno

Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Evo zvali su me iz Cita,sutra će biti transfer ali mi nisu rekli ništa više.Pitala sam sestre jesu li jedna ili dvije oplođene ali mi nije mogla reći kaže biolozi će vam reci ...hvala tin,nadam se da hoće a tebi želim da ti ovi dani prolete,i da nas na kraju sve obraduješ..

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj Lexus prvotno napisa Vidi poruku
    Evo zvali su me iz Cita,sutra će biti transfer ali mi nisu rekli ništa više.Pitala sam sestre jesu li jedna ili dvije oplođene ali mi nije mogla reći kaže biolozi će vam reci ...hvala tin,nadam se da hoće a tebi želim da ti ovi dani prolete,i da nas na kraju sve obraduješ..
    super, pravo lijepe vijesti. nakon transfera nastoj mirovat bar 2-3 dana

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Cure drage, nakon transfera nema potrebe za mirovanjem. Miruje se jedino u slučaju hiperstimulacije ili prijeteće hiperstimulacije.

Ako nema hipera, nako transfera se nastavlja sa uobičajenim aktivnostima. Mirovanje i ležanje niti na koji način neće pripomoći implantaciji trasferiranog zametka.

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Cure drage, nakon transfera nema potrebe za mirovanjem. Miruje se jedino u slučaju hiperstimulacije ili prijeteće hiperstimulacije.

Ako nema hipera, nako transfera se nastavlja sa uobičajenim aktivnostima. Mirovanje i ležanje niti na koji način neće pripomoći implantaciji trasferiranog zametka.
    Meni su rekli u poliklinici da prva dva dana mirujem, bila na na letrilanu ništa posebno. bez teškog dizanja i rada, ne mora se stalno ležati.Mislim u biti ako ce se ono primiti, primit ce se svakako. ja kad sam išla na prvi ostupak u bahceci, doktor je rekao da mogu ić na more i plivat, pošto smo planirali nakon postupka i nije uspijelo..a na netu sam čitala da se ne smije na more i na sunce, budi sad pametan ko ima pravo

Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Cure moje transfer kod mene zavrsen.Doktor je prokomentarisao samo "nisko" mada ne znam sta to znaci samo znam da nije kako treba ..vracene su mi 2 stanice jedna sa 10 stanica jedna sa 5. ,Dao mi je fragmin inekcije svaki dan do bete da primim i eto sad pocinje cekanje dugo .

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

manola nazovi na humanu pa pitaj,mislim da to ne rade na kbc firule a u cito da

Lexus sretno
    Posljednje uređivanje od KLARA31 : 11.09.2014. at 13:09

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Lexus i ekipa, dobre želje sam selila na Odbrojavanje. O Fragminu ima više tema, npr. http://forum.roda.hr/threads/35617-Fragmin , http://forum.roda.hr/threads/30646-F...ekcije-savjeti itd., tamo ćeš pronaći više informacija.
    Posljednje uređivanje od Argente : 12.09.2014. at 13:36

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno Potpomognuta nakon IUI u CITO Split

Drage moje, evo i ja se javljam u blagom ocaju. 4xIUI klomifen + stoperica + progesteron, svaki put 2 ili vise vodecih folikula, broj spermica odlican i nista. Svaki put sam inseminacije radila u CITO Split i danas mi je dr. rekao da nema smisla vise ovako i da je sljedeci korak IVF. Sutra idem na razgovor ali me bas zanimaju vasa iskustva. Naime, AIH sam pocela u 5 mjesec i radila sam mjesec za mjesec. Dr, mi je rekao da su statistike lose nakon 4xIUI ukoliko do tada nije doslo do trudnoce.

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

tuznica koa je vaša dijagnoza? Napisala si da je broj spermića odličan, pretpostavljam da je sa spermiogramom sve ok, a kod tebe?
    Ne trebaš biti u nikakvom očaju jer znam parova kojima je nakon dosta neuspjelih AIH-ova uspjelo iz 1. ili 2. IVF-a. I mislim da je uspješnost IFV-a dosta veća nego AIH-a. Tako da nemoj klonut jer mislim da su vam veće šanse sa IVF-om, a nemoj da te doktorove riječi obeshrabre, jesi kod dr. P? Oni svašta nekad ispale.
    By the way, jesi bila na razgovoru i šta ste dogovorili? Sretno!

perlica55 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Aktivirala se malo tema na MPO Split, držim vam fige curke moje
    Ako tko zna (buduci na s-gramu curke ne odgovaraju) kolko dnevno Dopabean kapsula uzimaju muževi za poboljšanje spermija???
    Cula sam kak ga dr. P preporučuje, mi ga kupili, al ne znam dal je jedna dnevno dovoljna...
    Unaprijed hvala i sorry na ot

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

perlica55 ne znam ništa o tim tabletama,ali znam iz iskustva da mi dr. P. to nikad nije preporučio, a muž ima jako loš sgram. Čak sam ga ja pitala, prije nego što smo krenuli na prvi IVF/ICSI, da li ima nešto da pokušamo poboljšat sgram, da prvo s tim krenemo, a on je rekao da to nema smisla (možda zato što je kod moga muža dosta loš sgram), da ne trošimo lovu na te puste vitamine i šta već, da od toga nema koristi. Možda to predleže nekome kome je pokretljivost ili broj na granici, ne znam.

perlica55 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Sara, s-grami variraju i kod MM se nakon 6 mjeseci svakakvih vitamina nalaz jako popravio.. još uvijek nalaz nije dobar, tj. Slaba je pokretljivost, al u prvom je bilo ukupno 4 milijona spermija, a nakon Bioastina, pa Profertila i na kraju Proxeeda, spermiji su skočili na 80 milijona ukupno..
    Glupa pokretljivost je užas
    a+b 10%, c27%, d 64%...
    Čitala sam na forumima da taj Dopa ubrzava spermije, pa se evo nadamo, kako bi smo mogli na AIH, jer se na žalost za IVF/ICSI zbilja moram psihički i financijski pripremiti..
    Želim vam sreću u postupcima, ja sam na HSG- u početkom studenog, pa vam se nakon tog pridružujem na ovoj temi..

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

tuznica Nemoj bit očajna,inače inseminacije daju slabe rezultate,one se odrade reda radi. I ja sam ih 4 prošla,a prije njih 4 tempirana odnosa sa klom.+stoperica u CITO,isto je sperm.bio odličan.Kad smo krenuli sa IVF-ovima sperm.je bio dosta loš,zato nemoj čekati...

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Tuznice, nemoj biti tužna, kod mene i mm sve ok i radili smo 2 AIH-a i oba su bila neuspješna, istina da je uspješnost mala ali opet nekome uspije. sad krajem mjeseca idem na IVF jer mi se vise neda gubiti vrijeme na to, uspjet ćemo mi kao i sve ostale cure!

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Cure, od srca sretno. Nisam dugo bila na rodi, malo sam se pritajila, pa vidim da ste sve novije. Ja sam postpak u 10 u petrovoj u zg, pa cemo vidit.

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Papigice sretno..... uff bas bi voljela da ti uspije

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Evo moja draga forumasica ciji mi uspjeh daje nadu saan

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Cure, ima li tko tko je možda u postupku na Firulama ili je bio nedavno ili planira uskoro? Jako malo se piše o Firulama. Kakva je dolje situacija?

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Vidim da se jako malo pise o postupcima na Firulama,m pa evo ukratko i moja prica.
    Ja 1983 vise-manje sve ok, MM oligoasthenozoospermia.
    Prvi IVF postupak je bio u kolovozu 2013 vracena jedna blastocista i nazalost β=0
    Drugi IVF postupak u sijecnju 2014 vracen jedan 6 i jedan 8stanicni β 14dnt = 280 BINGO!!! I evo sada svaki cas cekamo nasu malu curicu!
    Moje iskustvo na Firulama je stvarno odlicno. Dr.Marusic je divna zena uvijek na raspolaganju i stvarno pristupacna, strucna i ljubazna. Embriolog Tandara covik kod kojeg nema nista u rukavicama, iskren, direktan i prije svega strucan. Sestra Zdenka je najljubaznije i najtoplije bice koje sam ja ikad upozala.
    Citala sam u prethodnim postovima da se zale na cekanje za folikulometrije, al to je najdulje pola sata, doktori dodu oko 9 kad zavrse s vizitom i svi budu gotovi do 9:30 sto i nije tako strasno. Eto ako imate kakvih pitanja slobodno navalite

*sunisshining* avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj sara10 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, ima li tko tko je možda u postupku na Firulama ili je bio nedavno ili planira uskoro? Jako malo se piše o Firulama. Kakva je dolje situacija?
    Bok Sara10!
    Dosta cura ostaje trudno na Firulama al stvarno malo njih se javlja ode.
    Evo ja krecem u FET ovaj ciklus.
    Malo smo odmarali od 6 miseca i sad ponovno u borbu.
    Sritno svima!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

cure moje, stare i nove..... ne javljam se ali ne znači da vas ne pratim. u mom potpisu vidite rezultat postupka u kbc-u. sitim vas se svaki dan tisuću puta, samo hrabro

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

jojo pa kako ste ti i tvoja dječica???

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    jojo pa kako ste ti i tvoja dječica???
    draga moja već smo prošli prva 4 mj. i borimo se sa vožnjom u kolicima i autu. dečko samo vrišti a cura je super. sve ostalo je o.k. uhvatili smo ritam što se tiče spavanja i hranjenja. zapravo to smo uspili već na početku, još da se malo uživimo u vožnju i bit ćemo pravi dream team

tvoj je već veliki... kako napreduje?

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Super cure šta ste se javile sa lijepim vijestima sa Firula. Ja sam odradila samo 1 postupak na Firule i što se tiče dr. i osoblja sam bila zadovoljna, al nekim sitnicama nisam, npr. ne sviđa mi se što transfer rade bez uzv-a (meni je rađen bez uzv-a). Al sve je to relativno, da mi je taj put uspilo, to onda ne bi bilo ni bitno.
    sunny83 uspjeh iz drugog puta, stvarno odlično, sretno na porodu!
    sunisshining držim fige za FET-u, prvi put čujem da netko ima smrzliće na Firulama, al neka bolje da ima. Jesu vam isto 8stanični smrzlići ili blastice? Ja sam bila čula da Tandara zamrzava samo blastice ako dođe do njih. Sretno!
    Jojo neka si nam se javila. U tebe je baš veselo, uživaj sa svojom dječicom.
    Željkice

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

sara kako si,nadam se da si se odmorila i napunila baterije i da krećeš po svoju bebicu!vrijeme je da se mrvica ugnjezdi!!!

jojo,mi već 9,5 mj proletilo za tren!dečko je velik 11,5 kg i hiperaktivan nemiruje ni tren!

*sunisshining* avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Bas je lipo cut vase price, ohrabruju. Nadam se da ce i nas brzo mucit te slatke brige.
    Sara meni su zamrzli jednu blasticu. Od 5 jajnih stanica (dvi vracene) to mi se cini ok.

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

sunisshining jel ti već bio transfer? Javi nam se sa vijestima, držim da uspije. Jesi ti kod dr. Marušić?
    Željkice, imaš pp.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •