Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5226

Tema: Što čitate 2.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Angie, tu knjigu vidjam na policama, bas cu posuditi.
    Ja sam procitala Osjecaj kraja J. Barnesa i jos mi se slazu dojmovi. U svakom slucaju, nesto jako dobro.

Posudila sam i njegove Pretresanje i Ljubav itd.
    Zvoni mi kao da je netko pisao o tim knjigama ovdje...

Prije Barnesa sam procitala Nocas sam je vidio, roman slovenskog pisca Drage Jancara. Jedan jako lijep roman koji se brzo cita. Recenice su mu jako lijepe, pise mi gotovo poetski. Radi se o nestanku lijepe mlade zene. Nestala je pred kraj drugog svjetskog rata, a o njezinom nestanku i uopce o odnosu s njom govore nam razliciti likovi. Pokazuje kako od jedne radnje, jednog dogadjaja moze nastati nesto sto nitko nije ocekivao i s cim se mora nositi cijeli zivot.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Angie, tu knjigu vidjam na policama, bas cu posuditi.
    Ja sam procitala Osjecaj kraja J. Barnesa i jos mi se slazu dojmovi. U svakom slucaju, nesto jako dobro.

Ja
    Volim Barnesa
    Ima mjesta u Pretresanjima i Ljubavi itd. gdje će te likovi neopisivo živcirati, ali treba ih pročitati, ima divnih razmišljanja i dijelova koji totalno kompenziraju ove iritantne. Sve u svemu, jako je zanimljiv i super mi je kako uvijek sagledava stvar iz više kutova.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Čitala sam ih proljetos. Ne znam što da kažem - oba romana su majstorski napisana, naročito razvoj likova i odnosi među njima. Ali činjenica je i ovo što Angie piše, da ima mjesta gdje te likovi neopisivo živciraju. U stvari, meni su toliko išli na živce da se nisam uspijevala dovoljno udubiti u sadržaj. Tek s odmakom, i nakon oba pročitana romana, mogu reći da su stvarno dobri, ali lagala bih da kažem da sam uživala čitajući ih.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •