Pokazuje rezultate 1 do 50 od 623

Tema: Izlasci u braku

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Čitam sve ovo i nekako... Meni je jedini problem u tome što je dotični mužjak uopće i poželio u dane vikenda koje može provesti s djecom (a očito je da zbog posla i hobija nema puno vremena za njih) otići s ekipom na oblokavanje. Što bi se tamo dogodilo i bi li se dogodilo nije važno. Zbog samog oblokavanja uopće se ne bih zabrinula, ali zbog njegove želje da ode i te kako. Maria je lijepo rekla: kofer pred vratima.... . Ili barem vrlo, vrlo ozbiljan razgovor o roditeljstvu, braku i budućnosti.
    Teambuliding je u većini tvrtki gotovo pa obavezan. I mora se ići kao na službeni put. Oblokavanje nije. Točka.

Kod nas je tolerancija potpuna, ne pita se za puno toga i jednostavno se samo obavijesti onog drugog da netko ide nekamo. I bilo je tu i izleta-mm s dečkima, ja na putu s društvom.... ali reciprocitet je uvijek prisutan. Da jedan bračni partner cijelo roditeljstvo vuče na svojim leđima, a drugi ima hobije i još odluči ići na takve izlete... "i ja volim pozorište, ali ne u svojoj kući" .

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj mim prvotno napisa Vidi poruku
    Kod nas je tolerancija potpuna, ne pita se za puno toga i jednostavno se samo obavijesti onog drugog da netko ide nekamo. I bilo je tu i izleta-mm s dečkima, ja na putu s društvom.... ali reciprocitet je uvijek prisutan. Da jedan bračni partner cijelo roditeljstvo vuče na svojim leđima, a drugi ima hobije i još odluči ići na takve izlete... "i ja volim pozorište, ali ne u svojoj kući" .
    Ali Mim, meni bi ovo bio problem svaki dan, bez obzira na to je li odlučio otići negdje par dana oblokavati se s ekipom ili uredno dolazi nakon posla svaki dan doma i zavali se u naslonjač pred tv-om.
    I ovo što si napisala da je tebi problem što je njen muž odlučio otići u dane vikenda koje može provesti s djecom. Ako inače provodi svaki dan nakon posla i svaki vikend vrijeme s djecom, zašto je problem da propusti taj jedan vikend i ode s društvom ? Što će se strašno dogoditi ? Djeca će ostati traumatizirana jer nisu vidjela oca (ili majku) jedan vikend ?
    Ja ne mogu shvatiti što je loše u tom vikendu, ako partneri ravnopravno sudjeluju u kućanskim i obiteljskim obavezama.
    Ako je sav teret na jednom partneru, onda je uzrok problema i to treba rješavati, a ne vikend s društvom.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Ali Mim, meni bi ovo bio problem svaki dan, bez obzira na to je li odlučio otići negdje par dana oblokavati se s ekipom ili uredno dolazi nakon posla svaki dan doma i zavali se u naslonjač pred tv-om.
    I ovo što si napisala da je tebi problem što je njen muž odlučio otići u dane vikenda koje može provesti s djecom. Ako inače provodi svaki dan nakon posla i svaki vikend vrijeme s djecom, zašto je problem da propusti taj jedan vikend i ode s društvom ? Što će se strašno dogoditi ? Djeca će ostati traumatizirana jer nisu vidjela oca (ili majku) jedan vikend ?
    Ja ne mogu shvatiti što je loše u tom vikendu, ako partneri ravnopravno sudjeluju u kućanskim i obiteljskim obavezama.
    Ako je sav teret na jednom partneru, onda je uzrok problema i to treba rješavati, a ne vikend s društvom.
    Upravo o tome i pričam... Vidi se iz priče da je žena doma posvećena isključivo djeci, a on ili radi ili se bavi svojim hobijem. I za njega ima vremena, ona nema ni za što osim kuće i djece. To je svakodnevni problem, a ne problem jednog vikenda. S njim samo sve kulminira i ne vjerujem da bi mu žena "zabranjivala" taj vikend da je sve s njima potpuno u redu. Da vidi kako jednako sudjeluje u svemu i pomaže joj sumnjam da bi od tri dana radila problem jer godina se sastoji od 365 dana.

I ja ponekad uživam u poslovnom putu, ali on je daleko od oblokavanja koje je isključiva svrha ovog puta njenog muža.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •