Pokazuje rezultate 1 do 50 od 581

Tema: dobar, loš, zao - financije

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    šafran evo naši frendovi u Beču žive blizu centra, imaju ogroman, prekrasan stan od 150 m2 (dvoetažni) jer je i baka s njima, potpuno preuređen, najam im je EUR 2.500, da jako puno,al oni kažu da je njima ok jer frendica jako puno zaradi (radi kao top managerica za jednu jako poznatu međunarodnu tvrtku).
    Ovaj primjer je sigurno ekstrem al hoću reći da visoka cijena nije nužno svakome jednako visoka. Standard im je puno viši.

Za isti stan u npr. Briselu bi prošla za cca EUR 1600-1700, neka me ispravi netko tko živi u Bruxu ako griješim
    Ma sve pet, to za cijenu m2 sam pitala čisto informativno, zanimalo me jer mi se čini da Seni isto živi negdje vani, ali evo i ti si mi odgovorila, thx, sad znam za Beč.

U stvari primjer i nije toliko ekstreman, top manageri fakat zaradjuju ono masno. Rang 120 000 eu godišnje pa naviše. Od jednog muževog kolege je žena top manager poznate arhitektonske tvrtke. Bivši muž naše frendice infesticijske banke, pa ono, red veličine u kojima se kreću njihova godišnja primanja je jako velik, niži manageri, senior consaltanti itd..zarađuju za njih kikiriki.
    Posljednje uređivanje od šafran : 15.12.2014. at 18:57

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj šafran prvotno napisa Vidi poruku
    M

U stvari primjer i nije toliko ekstreman, .
    aj nas nemoj više nervirat safran odi tamo na recepte
    hebate, 120.000 EUR pa naviše godišnje da nije ekstremno.
    a vrit. ti bar imaš nekoga poznatog, a da toliko zarađuje. u hr toliko zarađuju, a da je pošteno, jedino valjda nogometaši. i to 1-2 kluba.
    i još 2-3 predsjednika uprave stranih banaka. možda. to je plaća od 70.000 kn mjesečno. ko ima tu takvu plaću?

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    hebate, 120.000 EUR pa naviše godišnje da nije ekstremno.
    To je brutto iznos, netto je ca. 60 000 godišnje.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Pa ako je dobila kredit za otplatu presutnog minusa onda je bila u minusu.... već godinu dana stižu obavijesti svima koji imaju presutno odobrenje da reguliraju status i pretvore ga u regularni minus jer ce ovaj biti ukinut i sad se neki čude.... stvarno baš iznenađenje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •