Pokazuje rezultate 1 do 50 od 330

Tema: Radimo li previše za svoju već prilično veliku djecu?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    "bacila" sam tonu igračaka. Uzmem crnu vreću, i samo utrpavam, pa odnesem u garažu. On misli da su kod kontenjera, da čekaju djeda mraza da dođe po njih. Stoje u garaži dok svi ne zaborave na njih. Vratim ih nekad kad se više nitko ne sjeća da su uopće i bile "bačene". Ne pomaže. Samo dogovori i prividna autonomija - dobijem samo ono što on misli da je on sam odlučio napraviti. Rekla mi je psihologica da je s 4 godine teško pronaći nešto do čega im je baš toliko stalo da bi te samo zbog toga fermali. Mislim ako spadaju u ovu skupinu kod kojih vikanje, ucjene i kazne ne pomažu.

Možda bi pomogao jednostavni dogovor?

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Možda bi pomogao jednostavni dogovor?
    E moja Mojca, na jednostavnim dogovorima samo i preživljavam. Oni su više tema za Severicu i onaj topic o zahtjevnoj djeci, i ne mogu sad početi o tome, jer bi napisala 50 kartica koje bi sadržavale otprilike ovakve dijelove... "onda se ona baci na pod u kuhinji i lupa glavom u pločice"... "onda on meni kaže užasno te mrzim i nikad te neću voljeti"... "onda on nju lupi s metalnim autićem po glavi"... "onda ona njega ugrize za nogu"... "onda on baci njoj kuhaču u glavu"...

Ovo s 3 točke sam ja puna ljubavi, smirenosti, posvećenosti, razumijevanja, razgovora, usmjerenosti, informiranosti, načitanosti, s puno kvalitetno provedenog vremena samo za njih... i sl.

I kad to ne pali... mm izgubi strpljenje i lupi ga po guzici (ja ne bi nikada ), a on kaže "e baš me to ne boli".
    Ako ga pošalješ u sobu u kaznu, on pita "do koliko da brojim do kraja kazne"

... i tako... don't go there anymore... preživjet ću valjda...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •