Stranica 38 od 110 PrviPrvi ... 2836373839404888 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,851 do 1,900 od 5466

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 4. dio

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

po najvećem pljusku, u jednom smjeru pješice, u drugom je MM ipak išao po auto jer smo bili mokri čim smo provirili iz zgrade biračkog mjesta, mi smo isto glasali protiv. pri izlazu sam skoro pala jer mi se na mokrom podu jedna štaka malo otklizala, ali sam se ipak nekako uspjela zadržati.

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ja sam zaokružila jedno od ponuđenog, tako da mogu reći da sam glasala ZA nekoga. Ako ste vi glasali protiv.... šta to znači da ste poništili svoj listić?
    Ili je meni nešto promaknulo?

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

to znači da glasaš protiv onog kojeg držiš za najgoru verziju

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

prije 4 godine sam glasala za, ovaj put nisam imala snage glasati ni protiv, ni "začepljenog nosa" glasati za "manje zlo".
    toliko me razočarao moj svojevremeni izbor.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ništa, sad ce Kolinda u "šund-fah". Mogu samo Stipi zahvaliti na smanjenju predsjednickih ovlasti.

suncokret avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa Vidi poruku
    prije 4 godine sam glasala za, ovaj put nisam imala snage glasati ni protiv, ni "začepljenog nosa" glasati za "manje zlo".
    Srećom pa birači hdz-a nisu nikad razočarani, ak treba ulaze i kroz prozore.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

citiram:
    Loša vijest: dobila je Kolinda.
    Dobra vijest: Izgubio je Josipović."

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

X the same with me.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 11.01.2015. at 22:23

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ma da, a da je dobio Bandić u drugom krugu imali bismo i predsjednika i premijera i gradonačelnika glavnog grada na optuženičkoj klupi.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

I opet, kao i na zadnjem referendumu, u mojoj izbornoj bi stvar bila riješena već u prvom krugu.

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Hajd da nisam jedina s upitnicima povise glave na biralistu. Poništila sam listic prvi put. A sad mi po fejsu uskrsava blagopokojni Franjo, zatvorila sam se u kuću, jer pada snijeg! i sve nagovještava zombi apokalipsu, zima dolazi i bit će hebena.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Jelena možda bas bude fora imat prvu hrvatsku predsjednicu
    Ni dosadasnji predsjednik nije briljirao dapače, pa dajmo joj šansu da pokaže što zna i može.

Moram priznat ok mi je ideja da mi je žena predsjednica, dosta više tih muških svugdje na poslu, u politici,...!

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Složila bi se s tobom Lili, ali sa nekim drugim likom nego što je Kolinda.
    Kolinda je igrač za sebe, hebe se njoj za hrvatski narod i stanje u zemlji, osim toga šta ona zna o životu u Hrvatskoj i kako je biti prosjećan Hrvat građanin u Hrvatskoj.
    Ovo je prvenstveno njen san kojim želi zaokružiti svoju karijeru i svoju ličnost u svojoj biografiji, a ne biografiji hrvatskog naroda.
    Lažima i manipulacijom kojom se poslužila još prije same kandidature, a koje su sasvim slučajno isplivale u javnost, govore i više nego dovoljno o njenim strateški planiranim namjerama, samo što je i to kako to već u nas biva palo preko noći u zaborav, ili je jednostavno već toliko ukorijenjeno kao najnormalnija stvar, da se ni ne preispituje previše, u svakom slučaju povijest se i opet ponavlja, na žalost.
    Jedino što i mene u čitavoj priči vesele smanjene predsjedničke ovlasti.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Evo ja vidim da su pozitivne promjene već počele. U stožeru se orio naš veliki bard m.p. thompson, u savskoj vatromet, evo đuro možda sad dobije 35 umjesto onih 25 tisučica. a vidim da se vesele i mladi novom služenju vojnog roka. i tako to.
    a prepostavljam da se najviše vesele oni sto su zaokruživali harry pottera, protiv i slično. Jerbo oni su svima pokazali.
    No kakav narod, takvi i kandidati. A takvi i rezultati.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

samo ću reći da meni nije ok. da mi BILO KAKVA žena bude predsjednica a nju svrstavam u tu kategoriju
    bila bi jako sretna da me demantrira svojim radom pa da se pospem pepelom...

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

flopice, slazem se s tobom
    a pepeo slobodno pospes po ledu...da se manje sklize...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    samo ću reći da meni nije ok. da mi BILO KAKVA žena bude predsjednica a nju svrstavam u tu kategoriju
    bila bi jako sretna da me demantrira svojim radom pa da se pospem pepelom...
    i ja se nadam ovom boldanom.

MENI nije ok da mi bude predsjednik BILO KAKAV muškarac odnosno ovaj koji se dosad pokazao svojim uspješnim i nadasve plodonosnim radom, mo'š mislit

A brate i izbor kandidata nam je bio krasota.

A ovih 60.000 ili koliko već su isto fakat doprinijeli izborima, kako reče seni.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 12.01.2015. at 07:40

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

citiram:
    Dobra vijest: Izgubio je Josipović.
    baš tako i ja osjećam.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Jelena možda bas bude fora imat prvu hrvatsku predsjednicu
    Ni dosadasnji predsjednik nije briljirao dapače, pa dajmo joj šansu da pokaže što zna i može.

Moram priznat ok mi je ideja da mi je žena predsjednica, dosta više tih muških svugdje na poslu, u politici,...!
    Smatram da nema kapaciteta za samostalno i neovisno predsjednikovanje, a iza nje stoje mračnjaci.

S jedne strane mi je žao ovog ishoda, a s druge...nekako si mislim..ajmo svi u pepeo, neka prekriju sve ponovo...neka unište sve do kraja, možda se dignemo bolji, možda tada krenemo graditi nešto, ako se dignemo.

A inače, fascinirana sam kratkim pamćenjem birača...nacionalistička, kleptomanska i mafijaška stranka je očito ono što ima treba, u čemu se pola birača ove zemlje prepoznaje, s čim se identificira. To mi je veći problem...s kim dijelimo državu. Ne znam jel' ste skužile ponovo liniju razdvajanja, dvije Hrvatske...
    Posljednje uređivanje od Zuska : 12.01.2015. at 08:07

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    Evo ja vidim da su pozitivne promjene već počele. U stožeru se orio naš veliki bard m.p. thompson, u savskoj vatromet, evo đuro možda sad dobije 35 umjesto onih 25 tisučica. a vidim da se vesele i mladi novom služenju vojnog roka. i tako to.
    a prepostavljam da se najviše vesele oni sto su zaokruživali harry pottera, protiv i slično. Jerbo oni su svima pokazali.
    No kakav narod, takvi i kandidati. A takvi i rezultati.
    Baš ovako. Kad sam sinoć čula vatromet (živimo u blizini), nisam morala ni paliti televizor da vidim što se dešava.
    Da je u pitanju samo tko će biti predsjednik države, ne bi me to puno diralo (uostalom, kako Jelena reče, hvala Stipi na smanjenju predsjedničkih ovlasti ).
    Ali bojim se trenda u hrvatskom društvu koji najavljuje povratak u 90-te.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

što se josipovića tiče- sam pao, sam se ubio. koketiranje sa desnicom, odlasci na polnoćke gdje je slušao o crvenim vragovima, odbili su ga od lijevih birača, a bogzna da desne nije skupio.
    meni je muka kad vidim zombije u vidu rojsa i društva kako se ponovo izvlače na svijetlo dana. još mi je više muka kad vidim mlade kako pjevaju hdz zna. a najviše mi je muka kad vidim koliko je ljudi glasalo za Kolindu jer oni ce svi, a vjerovatno i još neki, glasati za Karamarka. Ne znam jel mi gora ideja da su nam sugrađani tako kratke pameti, da ne kažem snižene kognicije, ili da su moralno i etički sukladni HDZovom načinu operiranja. Do sljedećih će parlamentarnih izbora još ljudi otići iz zemlje, i to mahom lijevih birača, tako da doista neće biti zapreki da počne pravi hrvatski-domoljubni-hejterski tulum. Meni je žao i ljuta sam što osjećam da nemam izbora, i da ako želim živjeti u normalnom društvu moram emigrirati. To nije fer.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Izgleda da je HDZ, takav kakav je, prirodna stranka većine stanovnika ove zemlje. Zapuštena zemlja zapuštenih ljudi. Puno će vode proteći dok se to ne izmijeni.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Josipović se neuspješno pokušao dodvoriti desnici, a nije nešto simpatičan da bi dobio neke relativno neutralne likove, kao što je to Mesić uspijevao. Jedan dio nas živi u balonu i nema dodira s Kolindinim biračima. U balonu u kojem Kolinda nema podršku, HDZ-ov primitivizam je prilično prezren, čak i kad se zanemari kriminalna sklonost. Očito postoji geografska podijeljenost, ali realno osim Istre, krajnjeg sjeverozapada, Like i dijaspore, ostale županije nemaju neku značajnu razliku. Sve je to oko 55%. Takav je i rezultat.

Očito su i ovih godina postojali paralelni sustavi koji su uspješno provodili svoje. To SDP nije uspio spriječiti nikakvim novim propisima. A to je ono što meni unosi veliki nemir. Trenutno sam u šoku od spoznaje za jedan takav sustav za kojeg postoji i novi zakon i lijepa priča iza njega, a na terenu - država u državi. Ostalo je kozmetika. Kolinda ima ljepšu frizuru od Josipovića, a država u državi funkckionira neovisno o tome tko sjedi na Pantovčaku.
    Posljednje uređivanje od Jelena : 12.01.2015. at 10:16

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

I meni se jedina solucija cini emigrirat da bi zivjela u normalnom drustvu i to odmah, a drzavu nam bome ne vodi HDZ sta ne?

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Kolinda ima ljepšu frizuru od Josipovića
    Ma daj , mene uhvati horor od njenih punđi

Inače potpis na sasu, kod nas su u kvartu pucali petarde kod objave prvih izlaznih anketa

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

sasa, amen na ovo tvoje
    nemam sto dodati, a ni oduzeti
    na nasu veliku zalost

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I meni se jedina solucija cini emigrirat da bi zivjela u normalnom drustvu i to odmah, a drzavu nam bome ne vodi HDZ sta ne?
    danas sam malo sniženih kapaciteta, pa izvini. ali od stvaranja ove nakarade od zemlje 80% vremena istu vodi HDZ, neke dijelove te iste zemlje stalno vodi HDZ jer su svi lokalni moćnici u HDZu, zemlja je dvaputa kompletno opustošena, kroz privatizaciju i kroz crne fondove, sve to za vrijeme HDZa, HDZ već 20 godina, a u zadnje vrijeme sve više huška polupismen narod protiv svih drugih i drugačijih razvijajući paranoidne sisteme u kojima navodno svi ti drugačiji (pederi, srbi etc..) prijete Hrvatskoj i hrvatskim vrednotama. prezirem trenutnu vladu i njihovu egocentričnost, bahatost i nesposobnost, ali stanje u zemlji zbog kojeg je toliko loše da bih ja emigrirala osigurao nam je baš HDZ.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    što se josipovića tiče- sam pao, sam se ubio. koketiranje sa desnicom, odlasci na polnoćke gdje je slušao o crvenim vragovima, odbili su ga od lijevih birača, a bogzna da desne nije skupio.
    kao sto rece netko na fejs, nije mi zao josipovica, zao mi je nas. i "izgubio je onako kao je i vodio zemlju".

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Potpisujem sve što je sasa napisala i sve što će tek napisati.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj šafran prvotno napisa Vidi poruku
    Složila bi se s tobom Lili, ali sa nekim drugim likom nego što je Kolinda.
    Kolinda je igrač za sebe, hebe se njoj za hrvatski narod i stanje u zemlji, osim toga šta ona zna o životu u Hrvatskoj i kako je biti prosjećan Hrvat građanin u Hrvatskoj.
    Ovo je prvenstveno njen san kojim želi zaokružiti svoju karijeru i svoju ličnost u svojoj biografiji, a ne biografiji hrvatskog naroda.
    Baš sam isto pomislila, iako sam malo pratila kampanju i malo znam o dotičnoj. Da je svojedobno Kosorica dobila izbore, ne bih osjećala ovakav jad kao sada, ona mi je iz sto kopalja iznad sadašnje nam predsjednice.

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Izgleda da je HDZ, takav kakav je, prirodna stranka većine stanovnika ove zemlje. Zapuštena zemlja zapuštenih ljudi. Puno će vode proteći dok se to ne izmijeni.
    Potpis! Kratko i jasno, uopće ne znam što više komentirati na to.

I potpis na sasu.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Cure, ja radim u državnoj upravi, pitajte bilo koga iz ministarstava, nesposobniju upravljačku garnituru nismo imali nikada otkad ja radim (zadnjih 14 godina). U detalje sad ne mogu a i ne bih ovako javno. Stanje u upravi nakon što sam se vratila s porodiljnog je bilo za mene šok na šokovima, inače radim u dijelu povezanom s EU, tim više me je sramota pred svim tim ljudima izvana s kojima surađujem. Sraaaamota, da mi nismo sposobni odradit neke stvari profesionalno kao što smo to mukotrpno radili godinama tijekom pregovora (barem moje poglavlje)!

Ma samo se uzrujam kad pomislim u kakvoj zemlji živim!!!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Cure, ja radim u državnoj upravi, pitajte bilo koga iz ministarstava, nesposobniju upravljačku garnituru nismo imali nikada otkad ja radim (zadnjih 14 godina). U detalje sad ne mogu a i ne bih ovako javno. Stanje u upravi nakon što sam se vratila s porodiljnog je bilo za mene šok na šokovima, inače radim u dijelu povezanom s EU, tim više me je sramota pred svim tim ljudima izvana s kojima surađujem. Sraaaamota, da mi nismo sposobni odradit neke stvari profesionalno kao što smo to mukotrpno radili godinama tijekom pregovora (barem moje poglavlje)!

Ma samo se uzrujam kad pomislim u kakvoj zemlji živim!!!
    boldano-i to zbog rukovodtsva koje ništa ne razumije i blokira ljude ispod da odarde svoj posao kako treba. Strašno.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Isto je i kod mene, Lili. Strašno. A kad vidim tko je napredovao u ove zadnje 2 godine, bljuje mi se! Dovoljno je bilo upisati se u stranku i sudjelovati u raznoraznim izbornim stožerima (za bilo koje izbore, oš za gradonačelnika, lokalnima, pa do predsjedničkih). Ma fuj... Tako da, ostaje mi opet samo potpisati onaj mc-im citat

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

citiram:
    Dobra vijest: Izgubio je Josipović."
    x

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Isto je i kod mene, Lili. Strašno. A kad vidim tko je napredovao u ove zadnje 2 godine, bljuje mi se! Dovoljno je bilo upisati se u stranku i sudjelovati u raznoraznim izbornim stožerima (za bilo koje izbore, oš za gradonačelnika, lokalnima, pa do predsjedničkih). Ma fuj... Tako da, ostaje mi opet samo potpisati onaj mc-im citat
    Znam draga s puno ljudi u upravi sam pričala, i maltene nažalost svugdje je isto. Fuj. Naš management skoro da ne zna koji su to poslovi iz njihove nadležnosti. O.d.v.r.a.t.n.o.

Ja sam mislila prije 4 godine da ne može bit gore i veselila se promjenama. Uh kako sam se neugodno iznenadila...

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Zanima me šta će radit Kolinda po domjencima... Josipović je bar svirao klavir.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Možda lijepo pjeva?! Ili zna kakvu klaunsku točku.

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

http://danas.net.hr/hrvatska/josipov...renuo-na-posao

Mislim da je i njemu puna kapa svega. Mirovina je tu, vraća se na fakultet kao predavač... koje olakšaaaanjeeee sigurno si misli.

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Potpisujem sve što je sasa napisala.
    Sinoć je prva stvar na koju sam pomislila bila kraj tolerancije.
    Toga se najviše plašim. Lako za mene, moji su stavovi formirani. Ali danas malo malo pa čujem da je bila bitna promjena pa eto glasa za Kolindu.

Lucky2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Možda lijepo pjeva?! Ili zna kakvu klaunsku točku.
    Bit će prije ovo drugo jer sluha bome nema

A sad za ozbač: Iako ništa nepredvidljivo, baš se osjećam šugavo danas.

Dilek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Tocno, glasaci HDZ-a se drze svoga, oni koji misle svojom glavom nemaju drugog izbora doli nesposobnog SDP-a. Imamo nekakvo prividno dvostranacje bazirano na ideologiji, ekonomski jad i bijeda kako god okrenes.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Lucky2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Dilek prvotno napisa Vidi poruku
    Tocno, glasaci HDZ-a se drze svoga, oni koji misle svojom glavom nemaju drugog izbora doli nesposobnog SDP-a. Imamo nekakvo prividno dvostranacje bazirano na ideologiji, ekonomski jad i bijeda kako god okrenes.
    Baš je jadno kad između dva zla biraš manje

ja, npr. uopće nemam onaj osjećaj da i moj glas "pomaže tkati"

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

http://tacno.net/naslovnica/viktor-i...veti-wolinski/
    tko drugi nego ivančić. evo teksta za sve koji misle da su religijske karikature neukusne.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

al' glupa

suncokret avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    al' glupa
    Matematički nije, nitko u ovom slučaju nema većinu glasača izašlih na izbore. Mislim da bi trebali u zakon unijeti i što sa nevažećim listićima, jer ih nigdje izrijekom ne isključuju, a i ti su ljudi izašli na birališta. I ne samo to, svojim poništavanjem listića su poslali i poruku, nije ih toliko slučajno pogriješilo.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

pa ni meni nije glupa. ako si došao do izbornog mjesta, tamo te zaokružilo - ti si glasač. ne mislim da će radi toga kolinda izgubiti, al mi je kao i jeleni - fora.
    a
    ja sam bila totalno, al totalno živčana u nedjelju.
    jer mi je izgledalo nemoguće da josipović neće dobiti. naročito kad su javili kolika je izlaznost.
    to me skroz pomutilo.
    a ono stranačka mašinerija mobilizirala od kuće do kuće.
    danas me već nekako prošlo. čak je to i možda dobro, možda se nešto do parlamentarnih promjeni. npr šef stranke. moš mislit.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ni meni nije glupa. Kad detaljno citas Ustav i Zakon o izboru predsjednika, vidis da nije ista odredba o potrebnoj vecini.

Druga je stvar sto bi bilo besmisleno ponavljati izbore dok netko od dva kandidata ne dobije 50% plus 1 glas. Imam filing da bi bilo svaki put sve vise nevazecih listica :D

Bas me zanima hoce li se ista razvijati u tom smjeru.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •