Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3239

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Nažalost nama koji hocemo sto prije uc u postupak ostaje u Splitu jedina opcija Cito. Ja dok sam bila u Cita obavila sam 2 Ivf, a ocito cu i 3. nisam nista cekla islo je zbilja brzo i kvalitetno. A kad sam se odlucila za kbc na mjestu stojim 1g, i sad sta ako opet sve nanovo naleze bude trebalo vadit, a izvadila sam ih u 5mj prosle godine to opet gubim nekih 2mj.

Bijela Orhideja avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Da to je meni prvo palo na pamet pa sam pitala doktoricu ocu ponovno tribat nalaze radit kad bude renoviranje gotovo,rekla je da necu tribat

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj hedoniza prvotno napisa Vidi poruku
    Nažalost nama koji hocemo sto prije uc u postupak ostaje u Splitu jedina opcija Cito. Ja dok sam bila u Cita obavila sam 2 Ivf, a ocito cu i 3. nisam nista cekla islo je zbilja brzo i kvalitetno. A kad sam se odlucila za kbc na mjestu stojim 1g, i sad sta ako opet sve nanovo naleze bude trebalo vadit, a izvadila sam ih u 5mj prosle godine to opet gubim nekih 2mj.
    Hormoni i papa test ne smiju biti stariji od godinu dana, a brisevi ne stariji od 6 mjeseci. To je osnovno, a ako trebaš još šta dr. će ti reći. Markere na hepatitis i hiv ja sam samo prvi put donijela, poslije me više nije tražio (u Cita). Ja bi vam savjetovala i uzv dojki napravite radi sebe, ako niste više od godine dana (dr. vam to neće tražiti, meni je samo pije 1. puta tražio), čisto radi sebe jer su jajnici i dojke povezani, pa samo da ste mirne.
    hedoniza u kojeg dr. u Cita ideš, odnosno si bila? Odsad je samo dr. P. na raspolaganju jer dr. Š. odlazi iz Cita. I Cito se uskoro seli, ali samo kat ispod!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •