Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3239

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    perlica55 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Funky uživaj u svojoj bebici
    Sara, zbilja je jako fina statistika, i jako mi je drago da je i vaš slučaj u tablici ...
    Nekak mi se čini da bez obzira kakv bio nalaz MM, odah u startu bi s dr dogovorili ići
    isključivo na ISCI. Nekak mi je IVF kockanje i gubljenje živaca. Ak vam nisam dosadna,
    dal se to uopće može dogovarati??? Sve mi je ovo novo, nepoznato, a u životu sam kontrol frik u duši..
    Curke dal ste psihički bile "spremne" na prvi postupak, il je zbunjoza normalna stvar
    Ja si povremeno mislim da nisam normalna, jer još uvije kao da nisam procesuirala u glavi kaj nas čeka..
    Sada me ljute i ove cijene, u biti dok ne krenem u postupak, uopće ne mogu znati cijenu...
    Kak se uopće računa cijena postupka ak npr. 12 js oplođuju putem ISCI metode, al je to ovih 9000 kn + ljekovi???
    Manola, kak si??? Kaj je novog u labu???
    Posljednje uređivanje od perlica55 : 10.02.2015. at 12:30

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj perlica55 prvotno napisa Vidi poruku
    Funky uživaj u svojoj bebici
    Sara, zbilja je jako fina statistika, i jako mi je drago da je i vaš slučaj u tablici ...
    Nekak mi se čini da bez obzira kakv bio nalaz MM, odah u startu bi s dr dogovorili ići
    isključivo na ISCI. Nekak mi je IVF kockanje i gubljenje živaca. Ak vam nisam dosadna,
    dal se to uopće može dogovarati??? Sve mi je ovo novo, nepoznato, a u životu sam kontrol frik u duši..
    Curke dal ste psihički bile "spremne" na prvi postupak, il je zbunjoza normalna stvar
    Ja si povremeno mislim da nisam normalna, jer još uvije kao da nisam procesuirala u glavi kaj nas čeka..
    Sada me ljute i ove cijene, u biti dok ne krenem u postupak, uopće ne mogu znati cijenu...
    Kak se uopće računa cijena postupka ak npr. 12 js oplođuju putem ISCI metode, al je to ovih 9000 kn + ljekovi???
    Manola, kak si??? Kaj je novog u labu???
    Ne boj se, postupak je svaki dan par inekcija koje ne bole, mozes ih nositi doma i sama ili uz pomoc primati, svako drugi dan uzv, punkcija pod vrhunskim sedativima, ja imala 16 jajnih stanica, punkciju nisam ni osjetila, zatim cekanje hoce li doci do oplodnje, pa transfer koji apsolutno nista ne boli i zatim onih uzasnih dva tjedna cekanja i strepnje, a onda test ili jos sigurnije beta...ako je negativna, prvi put, meni je to bilo nesto najgore u zivotu, ta prva negativna beta, uzas, iduci put nije bilo toliko strasno, a treci put je bila sreca do neba, tebi mozda vec prvi put beta bude ogromna i eto, to je to
    Sto se tice cijena, da ide postupak npr 9000 kn plus lijekovi par tisuca kuna, ovisi o kolicini
    Ugl, sretno cure, Sara pozz drz se!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •