Stranica 194 od 581 PrviPrvi ... 94144184192193194195196204244294 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 9,651 do 9,700 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

jarice, et.ulje ravesare ti je zakon za te stvari

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

evo i mene malo na temi...čitam vas redovno, ali se bojim pisati otkako smo dobile packu...nemam ni što jer je za sad sve ok, a ja nemam ni strahova, ni strepnji ni panike hihihihihih

sutra idem na pregled, nadam se da će mi ukinuti crinone gel jer mi ide na živce, a i čini mi se d ami je mučno od folacina. ipak još povraćam. evo jutros nisam, ali jučer i prekjučer sam dušu ispustila...

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Twinolina ja sam već pisala da mi je užasno bilo muka od Folacina, a skužila sam da je od njega jer jedini dan kad sam bila normalna, zaboravila sam ga popiti.

Mi smi isto sutra na kontroli. Malca osjetim kao kiflu smotanog na desnoj strani ispod rebara pa dolje nisko iznad pubične kosti. Frka me da je to nepravilno, već smo 28. tt, je li koja zna kad bi najkasnije morao početi dubiti na glavi?

jarica prereži češnjak i natrljaj herpes, gadno peče neko vrijeme, ali prolazi u par sati!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Stork, Pikulica se okrenula na glavicu negdje u 33tt, ali isto nisam ziher sto je neki prosjek za okretanje. Na zadnjem pregledu (2tt) momcic je sjedio, no dr je rekao da jos ima toliko mjesta da moze svakih par minuta biti okrenut na drugu stranu.

Meni je bilo zlo od twinlabovog prenatala, a savrseno podnosim Elevit, tako da sam i u ovoj trudnoci na njemu.

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Ja još nisam počela piti nikakve vitamine jer mi je KS tip-top Baš ću je sutra pitati jel' bi već bilo vrijeme da počnem kaj uzimati. Uzimam samo šumeći Mg 375mg od Dietpharma otkako su počele BH.

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Meni se mali okrenuo na glavu u 36.tt.

A sad u ovoj trudnoci dokt je napisala u trudnicku elevite ali ga nisam kupila.samo sam na mg375.
    U utorak pregled.nadam se da necu morat mirovati.danas sam bila u laganoj setnjicu.sada lezim.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Moja curka isprobava romobl prvi puta vani s tatom.
    Ja sam se bacila na preslagivanje njene sobice, milijarde skikovnica, slagalica, plisanaca i sad konacno malo lezim.

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Evo cure ja sam otvorila novo odbrojavanje s Ribicom tako da ako sam sve uradila kako treba SELIMO )

jarica avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Hvala vam cure na savjetima. Čini mi se da i eterično ulje čajevca već djeluje. Ali dobro je znati alternative.

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

stork, sad sam citala sto radi beba u 34tt (na pocetku novog tjedna volim znati sto se dogada s malom) i pise da se tad otprilike okrece (moze i kasnije).

Ja sam pila Elevit, Solgar i TL. Nisam primijetila razliku s mucninom. Sad mi se vraca, al to je zbog faze trudnoce.
    Nocas mi se opet dizala kiselina, al ovaj put me probudio odvratni, kiseli okus da sam mislila da sam se spovracala u usta. Fuuuj.

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Meni je protiv mučnina pomagao miris limuna. Prerežeš limun, u vrećicu i šnjofaš po potrebi. To je šljakalo kad više ništa nije, a povraćala sam po cijele dane do 16. tt i ozbiljno mislila da će me ubiti.

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Evo nas s kontrole, zabetoniran cerviks , skoro 5cm, bebonja 1219g

jarica avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Stork to se zovu lijepe vijesti...juuupiiii

arlena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Lijepo stork!! Znaci tak bi mogla i moja bit ja sam popodne na pregledu

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

super stork.uzivaj

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je protiv mučnina pomagao miris limuna. Prerežeš limun, u vrećicu i šnjofaš po potrebi. To je šljakalo kad više ništa nije, a povraćala sam po cijele dane do 16. tt i ozbiljno mislila da će me ubiti.
    Upravo rezem limun na kriske i trpam ga u vrecicu!!!

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Nista ni od ovog trika, upravo sam ispustila dušu u wc-u...

arlena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Evo i nas sve ok,zatvorena ,curkica 1140 g <3

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Terminušo super!

littlemouse1 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

Molim vas za pomoc u 12sam tjednu i osjetim bolove kao za mengu bolovi nisu konstantni ali su nelagodni... Bolie trbuh i krsta bas kao za mengu... Za sad je sve bilo ok na kontrolu idem u cetvrtak pa molim vas ako je itko imao slicno iskustvo da mi pomogne....... Hvala......

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Mali miš, to ti je normalno, umotaj križa u dekicu, možda toplina pomogne.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Sad kad pocne beba rast, sve vise ces to osjetit... mene danas bas steze

littlemouse1 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

Joj hvala vam vec sam izludila.....

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Meni je pregled u 11h.drzite fige da su nalazi ok.mirovala sam tjedan dana.a i da dokt vidi zeludac bebi.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Zadarmamica ~~~~~~~~~

Littlemouse vec 12..ajme leti vrijeme kad ti imas pregled?

littlemouse1 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

Ivanasky pa da ide iako sam malo duze trudna jer ovo sam računala po danu transfer a ne zadnje menge al ok to je tu negdje pregled imam u cetvrtak i umirem do tada kako si ti jel sve ok

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Koliko ti se razilaze termini/trudnoca po et i zm? Meni 6 dana.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Je, je... isto pregled cekam i ludim do onda! Mi smo u petak nadam se saznat jel visuljak ili pisulja mala

littlemouse1 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

Saide meni je razmak dva tjedna... Ivanasky i ja se nadam da cu saznat spol ajde nemoj da se ne pohvalis u petak.... Ja cu javit novosti....

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Mene tako neka trema drzi.izgorit cu do 11h.

jarica avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Zadarmamice držim fige da sve bude uredu. Drži se!

giussepe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Jutro curke...ja se nisam javljala par dana, nesto mi nije najbolje..imam.neke cudne napade glavobolje. Pa sam.mjerila tlak pa je bio malo povisen..i sad sam stalno u strahu od tog tlaka... Ici cu sad da vidim da mi daji da mozda pijem normabele..ja sam pri samom kraju, u totalnoj sam.panici...
    37 tjedana.
    Jel se jos netko tako osjeca? Odakle sad ta napetost? Pa se budim nocu sva napeta pa nikakp zaspat...ma bas mi je grozno

giussepe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Zadarmamice sretno.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Zadarmamica ~~~~~~~~ do neba!!!

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

možda ti daju normabele...ali sve ovisi koliko "malo" ti je povišen tlak...

zadarmamice sretno!!!!!

stork super za super cerviks!

i ja bila jučer, zatvorena, sve super osim glukoze u urinu, imala sam ++++ pa moram ponovno na ogtt. ali večer prije sam jela tortu, bili u gostima pa kažu da može biti od toga.
    hvala Bogu skidam se sa folacina i crinonea,a duphaston mi ostaje do kraja trudnoće, veli dr da je to tak po novom.

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Zadarmamice sretno na pregledu !!!
    Giuseppe i ja sam se tako osjećala pred kraj trudnoće, to ti je skroz normalno. Koliki ti je tlak ?? Ja sam primjetila da imam glavobolje kod svake promjene vremena, cak mi jugo toliko ne smeta koliko me boli kad okrene na buru...
    Mene je jučer mučila probava...zadnjih par dana sam zaredala dosta zelenjave pa mi je revolucija kroz crijeva...inace u zadnji tjedan dana mi se skroz smanjio apetit, mogla bi slobodno preskočit večeru...

giussepe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Pa jucer navece jer bio 147/99
    Nakon normavela od pet mg je pao na 127/78 sto je super.
    Jutros doma oko 145/90
    Onda sam otisla u patronazu (imam divne patronazne u dz) i oni su mi izmjerili 120/85 sto je ok.
    Nocas ga nisam htjela ni mjeriti jer sam bila preuznemirena....

Stalno si mislim da si ga mozda i ja isceniram od panike. Sad bas malo citam da su ustvari glavobolje i vrtoglavice pred kraj trudnoce normalne. Ali jednostavno mi nije ugodno...i te noci kad se probudim pa ne mogu zaspat...ne znam ja to jako tesko podnlsim. Lakse mi je cuti da je jos nekom tako jer imam osjecaj ponekad da sam jedina..da svi oko meme uzivaju u blazenom stanju i iscekivanju poroda. A ja ono stalno u nekoj panici..

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Zadarmamica sretno!!! Bit će sve ok

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

guiseppe ja sam isto u 37 tjednu, ja se borim sa niskim tlakom i slabosti. u posljednje vrijeme mi je stalno nekako slabo, nemam preveliki apetit jer mi je stvarno stomak veliki pa nema mjesta toliko. ja sam isto stalno u panici i uznemirena sam toliko bila, da sam u nedjelju mislila da ću se poroditi i otišla u bolnicu, srećom mali trudovi zabilježeni samo vjerovatni lažni od nervoze i svega... sada znam da je potrebno mnogo više da bi se porodila
    probaj se opustiti ako se bebica stalno vrti nemaš se potrebe bojati, jedino što bi ja na tvom mjestu porazgovarala s dr. o viskom tlaku jer nije dobro u kasnoj trudnoći imati visok tlak, sve najblje želim

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Zadarmamice, sretno! Javi nam uskoro lijepe vijesti o zdravom zeluceku.
    Ja nemam nista posebno za prijaviti. I dalje me muce zgaravice. Pojela sam jutros perec i imam osjecaj kao da sam u sebe utrpala lonac hrane. Jednostavno mi se cini da mi je zeludac pola manji nego prije i bas mi je to koma. No, s druge strane, hvala bogu sto mi je to najveca muka u ovoj trudnoci. Kad se sjetim prve, ovo je doista raj i ssmo neka tako ostane do kraja.

Momcic je zadnjih dana postao puno aktivniji i osjetim ga i izvana, konacno je i muzek primio mali udarsc u ruku. Kaze, mali mu je dao pet.

I za kraj, sinoc je jedan divni orgazam izazvao ne tako divne kontrakcije poslije. Kazu da je to normalno, ali ipak me uznemirilo..

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Zadarmamice ~~~~~~~~~~~~~~~ bit će sve super!!!

Mi obavili pregled, zatvorena, posteljica dignuta, mali pišonja od 900g, svi organi i protoci uredni, ja na +6,5kg, tlak 140/84(mjeren odmah s vrata), al je dr. rekao da je to ok, da mu je bitno da donji ne prelazi 90

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Valamala, i mene muci zgaravica, ali predvecer prije spavanja. Prestrasno nesto. I ja onda imam dojam kao da sam pojela lonac neke zesce manestre.
    Jutros me ova mala jedno tri puta tako udarila da me prestrasila :D
    tetagogolina, bravo za pregled! Ja na pregledima uvijek imam nizak tlak koliko god sam pod stresom, tako da svaka od nas ima nesto svoje
    ivekica, mi smo negdje blizu, pa te pratim od pocetka... Kako si ti?

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Moj tlak damo sto ne udari u pod, toliko je nizak. Kod dr izmjeren predzadnji put 90/55, a prosli put je bio "do neba", cak 100/60 :D

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Zadarmamice sretno❤bit će sve ok!! Ja inače imam nizak tlak ali kad dođem kod dr skoči ali hvala Bogu nije jako visok
    Mene muči to što mi trnu prsti i bole me. Ujutro mi treba par minuta da razgibam šake.. jel ima netko iskustva s tim?
    Posljednje uređivanje od kika222 : 03.03.2015. at 12:25

littlemouse1 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

Pozdrav svima... . Evo nakon nekoliko dana menstrualnih bolova i straha jel to normalno ili ne danas mi se opet pojavio iscjedak smeckaste boje.... Mislim ovo me vec izludjuje nakon toliko lijecenja i svega da imam toliko problema u trudnocu ne mogu vjerovat... Trudna sam 12tj i ne znam kad sam zadnji put bila opustena.... Samo se molim i nadam da ce sve biti ok... . kontrola je u cetvrtak valjda cu prezivjet do tada eto sad sam se izjadala oprostite ali ovo jako tesko podnosim.... nadam se sa bude bolje... Pozzz svima i sretno u daljnjoj trudnoci.....

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj giussepe prvotno napisa Vidi poruku
    Pa jucer navece jer bio 147/99
    Nakon normavela od pet mg je pao na 127/78 sto je super.
    Jutros doma oko 145/90
    Onda sam otisla u patronazu (imam divne patronazne u dz) i oni su mi izmjerili 120/85 sto je ok.
    Nocas ga nisam htjela ni mjeriti jer sam bila preuznemirena....

Stalno si mislim da si ga mozda i ja isceniram od panike. Sad bas malo citam da su ustvari glavobolje i vrtoglavice pred kraj trudnoce normalne. Ali jednostavno mi nije ugodno...i te noci kad se probudim pa ne mogu zaspat...ne znam ja to jako tesko podnlsim. Lakse mi je cuti da je jos nekom tako jer imam osjecaj ponekad da sam jedina..da svi oko meme uzivaju u blazenom stanju i iscekivanju poroda. A ja ono stalno u nekoj panici..
    Nesanice su jako česte pred kraj a mene u ovoj trudnoći muče od prvog dana. Navečer legnem u 8 do 9 sam već u dubokom snu i onda se oko 2,3 probudim i noćarim opet do pred jutro....to su ti čari trudnoće...ajde još malo pa ćeš uživat u svojoj bebici...da mi je bit u tvome tjednu....

Pax avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj littlemouse1 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima... . Evo nakon nekoliko dana menstrualnih bolova i straha jel to normalno ili ne danas mi se opet pojavio iscjedak smeckaste boje.... Mislim ovo me vec izludjuje nakon toliko lijecenja i svega da imam toliko problema u trudnocu ne mogu vjerovat... Trudna sam 12tj i ne znam kad sam zadnji put bila opustena.... Samo se molim i nadam da ce sve biti ok... . kontrola je u cetvrtak valjda cu prezivjet do tada eto sad sam se izjadala oprostite ali ovo jako tesko podnosim.... nadam se sa bude bolje... Pozzz svima i sretno u daljnjoj trudnoci.....
    Oprosti,ali zasto vec nisi otisla kod svog ginekologa ili na hitnu? Jel uzimas progesteron? Bolovi praceni bilokakvim oblikom krvarenja/iscjetka nisu bas za ignoriranje i cekanje par dana. Javi se ginu da ti da terapiju progesterona ako nemas i magnezija da probaju bolovi popustiti. Sigurno je sve ok,ali treba biti oprezan.

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Lezim i odmaram jer me boli.
    Penjala se na 3.kat da bi procitala da su mi stavili termin popodne u 4ipo.jer je dokt jos na bolovanju pa ju popodne minja muz.
    I da...urinokultura je sterilna.
    A nemogu odmarat skroz do tada jer sa sinom kod logopeda u 2ipo moramo biti.

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

Litllemaouse baš sam ja to htjela napisati - ajde ti polako doktoru!

Tetagogoglina super za super pregled!!!!

Nesanica u nekom obliku i kod mene...ono, zaspim relativno rano i usred noći se probudim pa mi treba sto godina da zaspim. i najradije bih spavala na trbuhu, ovo mi je koma kak se ne mogu namjestiti.

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

zadarmamica sretno s malenim želučićem danas!
    littlemouse1 doktoru!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •